Închide meniul
Foto

Diana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu!

Publicat: 7 octombrie 2024, 17:28

Reclamă
Diana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu!

Diana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu!

Diana Şucu şi Dan Şucu / Instagram

Diana Şucu a făcut o postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu. Soţia patronului Rapidului a publicat o fotografie chiar de la cununia religioasă cu Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana şi Dan Şucu s-au cununat religios pe 6 octombrie 2007. Ceremonia a avut loc la Biserica „Sfântul Spiridon Vechi” din Capitală.

Diana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu!

Diana şi Dan Şucu au împreună doi băieţi, Dan Matei (18 ani) şi Petru Andrei Cristian (16 ani). Fiul cel mare al lui Dan Şucu, Dan Matei, s-a lăsat de fotbal după ce semnase primul contract de jucător profesionist, cu Rapid.

Fiul cel mic se antrenează cu echipa mare a clubului, după cum a dezvăluit Marius Şumudică, antrenorul Rapidului. „Se antrenează cu mine nu pentru că este băiatul domnului Şucu, ci pentru că este foarte talentat”, preciza Marius Şumudică, într-o conferinţă de presă.

Diana şi Dan Şucu s-au cunoscut în urmă cu aproape două decenii, după ce milionarul divorţase de prima lui soţie, Camelia. Din mariajul anterior Dan Şucu are două fete. Actuala soţie a acţionarului majoritar de la Rapid a spus că a fost cerută de soţie de către Dan Şucu după doar o lună de relaţie.

Reclamă
Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sucu Diana (@sucudiana)

Gest uriaş făcut de Diana Şucu! Soţia lui Dan Şucu nu a stat pe gânduri şi a reacţionat imediat

Diana Şucu a făcut, recent, un gest uriaş. Soţia lui Dan Şucu a realizat o donaţie către o biserică, după ce a primit un mesaj prin care i se cerea sprijinul.

Diana Şucu nu a stat pe gânduri atunci când a aflat că o biserică are nevoie de ajutorul ei. Aceasta a ales să se implice imediat şi a dotat bucătăria parohiei.

Reclamă

Noi ne implicăm de aproape 20 de ani în a-i ajuta pe cei care apelează la fundația noastră. Aflăm povești impresionante care ne emoționează foarte mult și care ne conving să ne implicăm pentru a aduce o rază de speranță în viețile oamenilor. Am primit, în urmă cu ceva timp, un mesaj prin care ni se cerea susținerea Parohiei din Ștefăneștii de Jos… Mai precis pentru a dota bucătăria lăcașului cu mobilă și utilități necesare.

În acea parohie se află hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil și am aflat că preotul paroh se implică des în ajutarea credincioșilor nevoiași, a celor bolnavi sau orfani. Mobilierul bucătăriei era foarte vechi, insuficient și, pe alocuri, avariat de trecerea timpului, iar aragazul și frigiderul abia mai erau funcționale”, a declarat Diana Şucu, conform viva.ro.

Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu

Au apărut detalii despre singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Anunţul a fost făcut chiar de Diana Şucu, cea alături de care patronul Rapidului şi-a refăcut viaţa în 2007.

Diana Şucu este cu 13 ani mai tânără decât milionarul român cu care are doi băieţi. Ea a renunţat la cariera din jurnalism, s-a apucat de antreprenoriat şi are succes în afaceri.

Timpul meu este dedicat în totalitate familiei mele! Mă trezesc la 6.30 și ziua se termină undeva în jurul orei 23, întotdeauna după ce mă asigur că băieții mei sunt în pat. Asta e rutina. Iubesc cafeaua de dimineață, așa că ziua îmi începe întotdeauna cu o cafea amară, cremoasă și extrem de parfumată. Este momentul meu de liniște, de desfătare.

Apoi, suntem pe repede înainte… Mic dejun pentru copii, mă asigur că băieții ies la timp din casă, astfel încât să nu întârzie la școală și, practic, din acel moment intru în vârtejul programului cotidian.

Dacă diminețile sunt ale copiilor, prânzul este al lui Dan, mâncăm împreună acasă, apoi fiecare își continuă programul din ziua respectivă. Dar întotdeauna îmi place să fiu acasă când se reîntorc copiii de la școală. Cam așa decurge o zi din viața mea”, declara Diana Şucu, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:22

A murit kenyanul Kipyegon Bett, medaliat cu bronz la 800 de metri la CM de atletism în 2017! Avea numai 26 de ani

21:53

Dinamo – FCSB, unicul derby din Liga 1 în octombrie 2024. Ce șanse are Dinamo să-și învingă marea rivală în acest sezon

21:45

„Este o provocare!” Alex Dobre, prima reacţie după ce a semnat cu Rapid: „Am venit cu inima deschisă”

21:13

Didier Deschamps, noi explicaţii despre absenţa lui Kylian Mbappe de la naţionala Franţei: „Clubul e angajatorul, nu federaţia”

20:58

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! ”Nu mai este posibil”

20:26

După Ionuţ Panţîru, Gigi Becali l-a făcut praf pe un alt jucător al FCSB-ului: „L-am tras de şunci, cum l-a tras Dorinel pe ăla”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 4 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 5 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex” 6 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”
Citește și