Închide meniul

Claude Makelele a plecat de la Asteras Tripolis! Contre cu conducerea clubului după doar trei meciuri de la instalare

Alex Masgras Publicat: 7 octombrie 2024, 17:26

Reclamă
Claude Makelele a plecat de la Asteras Tripolis! Contre cu conducerea clubului după doar trei meciuri de la instalare

Claude Makelele a plecat de la Asteras Tripolis! Contre cu conducerea clubului după doar trei meciuri de la instalare

Claude Makelele / Profimedia

Claude Makelele a plecat de la Asteras Tripolis. Fostul star de la Real Madrid şi Chelsea a rezistat doar trei meciuri pe banca formaţiei din Superliga Greciei, campionat transmis LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă francezul a înregistrat două rezultate de egalitate şi o victorie în scurtul său mandat, divergenţele cu conducerea clubului au apărut din cauza intervenţiilor legate de sistemul de joc şi jucătorii care trebuie folosiţi. Astfel, fostul mare jucător a refuzat să mai continue la formaţia din Grecia şi şi-a prezentat demisia.

Claude Makelele a plecat de la Asteras Tripolis! Contre cu conducerea clubului după doar trei meciuri de la instalare

Instalat ca antrenor la Asteras Tripolis în urmă cu mai puţin de o lună, Claude Makelele a părăsit deja clubul grec din cauza unor divergenţe cu conducerea, relatează lequipe.fr, potrivit news.ro.

După două egaluri şi o victorie, Makelele (71 de selecţii pentru Franţa) a decis să părăsească Asteras Tripolis, în prezent pe locul 7 în Superligă.

Potrivit Foot Mercato, decizia sa este legată de alegerile impuse de conducerea internă a clubului cu privire la sistemul de joc şi la jucătorii convocaţi.

Reclamă
Reclamă

De la retragerea ca jucător în 2011, Claude Makelele a antrenat trei cluburi: Bastia în 2014, Eupen în Belgia din 2017 până în 2019 şi Asteras Tripolis în ultimele săptămâni. La PSG, el a fost, de asemenea, consilier al directorului sportiv Leonardo şi antrenor secund cu Carlo Ancelotti şi Laurent Blanc.

Superliga Greciei continuă după pauza internaţională cu trei meciuri în AntenaPLAY. Pe 19 octombrie, Atromitos va primi vizita celor de la Panetolikos. Pe 20 octombrie, OFI va juca pe teren propriu cu Panathinaikos, de la ora 18:00, în timp ce de la ora 20:30, PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, va merge pe terenul celor de la AEK Atena.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:22

A murit kenyanul Kipyegon Bett, medaliat cu bronz la 800 de metri la CM de atletism în 2017! Avea numai 26 de ani

21:53

Dinamo – FCSB, unicul derby din Liga 1 în octombrie 2024. Ce șanse are Dinamo să-și învingă marea rivală în acest sezon

21:45

„Este o provocare!” Alex Dobre, prima reacţie după ce a semnat cu Rapid: „Am venit cu inima deschisă”

21:13

Didier Deschamps, noi explicaţii despre absenţa lui Kylian Mbappe de la naţionala Franţei: „Clubul e angajatorul, nu federaţia”

20:58

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! ”Nu mai este posibil”

20:26

După Ionuţ Panţîru, Gigi Becali l-a făcut praf pe un alt jucător al FCSB-ului: „L-am tras de şunci, cum l-a tras Dorinel pe ăla”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 4 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 5 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex” 6 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”
Citește și