Închide meniul

Românul celebru care divorţează de soţie pentru menajeră, după 53 de ani de căsnicie. Suma uriaşă pe care i-o cere

Publicat: 9 octombrie 2024, 9:12

Reclamă
Românul celebru care divorţează de soţie pentru menajeră, după 53 de ani de căsnicie. Suma uriaşă pe care i-o cere

Românul celebru care divorţează de soţie pentru menajeră, după 53 de ani de căsnicie

Cristian Gațu/ Captură AS.ro LIVE

Românul celebru care divorţează de soţie pentru menajeră, după 53 de ani de căsnicie, este Cristian Gaţu. Fostul mare handbalist a rupt tăcerea, după separarea de soţia lui, şi a dezvăluit că aceasta îi cere o sumă uriaşă, de 500.000 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Gaţu este un fost mare handbalist al României, reuşind să cucerească de două ori Campionatul Mondial alături de echipa naţională, în 1970 şi în 1974. La 79 de ani, Gaţu traversează o perioadă complicată, fiind în proces de divorţ.

Românul celebru care divorţează de soţie pentru menajeră, după 53 de ani de căsnicie

Cristian Gaţu se iubeşte cu menajera familiei, astfel că a luat decizia de a divorţa de Tamara Gaţu, cea care i-a fost soţie timp de nu mai puţin de 53 de ani.

Însă, fostul mare handbalist s-a lovit de o problemă, în plin proces de divorţ. Soţia îi cere o sumă uriaşă, 500.000 de lei, pentru separare, iar Gaţu susţine că nu are de unde să i-o plătească, astfel că procesul se va prelungi.

„(N.r. Sunteţi fericit acum?) Sigur, nu e o problemă asta. Problema a fost alta. M-a şocat acest apetit al ziariştilor pentru o treabă care este în orice viaţă.

Reclamă
Reclamă

Totuşi, înainte ca acest lucru să apară în presă, trebuiau să mă întrebe şi pe mine şi abia apoi să apară în presă. Asta e viaţa…

(N.r. Vă cere ca daune o sumă mare, 500. 000 de lei) Da, atât vrea. Dar de unde să-i dau eu? În instanţă am făcut eu apel, a făcut şi ea apel, urmează să se judece…”, a declarat Cristian Gaţu, conform cancan.ro.

În urmă cu câteva luni, atunci când s-a aflat că Cristian Gaţu va divorţa pentru a forma un cuplu cu menajera familiei, o femeie în vârstă de 53 de ani, a fost dezvăluit faptul că fostul mare handbalist a vândut casa din Corbeanca, în care a locuit alături de soţie. Banii obţinuţi au fost împărţiţi, iar femeia s-a mutat din Bucureşti.

Reclamă

Divorţ cu scandal pentru Cristian Gaţu, la 79 de ani

Tamara Gaţu acuză că a fost înşelată şi că soţul ei locuieşte în prezent cu o femeie în vârstă de 53 de ani, văduva unui fost handbalist. Mai mult, femeia a fost citată la termenul de judecată din această lună, dar s-a „jurat cu mâna pe Biblie că este simpla menajeră a fostului sportiv„. Nu şi-a schimbat declaraţiile nici după ce au fost prezentate imagini cu ea ţinându-se de mână, pe stradă, cu Cristian Gaţu.

Cristian Gaţu a fost cel care a depus actele de divorţ. Motivul este că, după un atac vascular cerebral suferit în timpul pandemiei, nu se mai înţelege cu Tamara Gaţu. „În ultimii ani, am încercat să reconsiderăm viaţa de familie, dar acest lucru nu a mai fost posibil”, ar fi spus în Instanţă fostul preşedinte al FRH.

În schimb, Cristian Gaţu a solicitat ca „pârâta să îi restituie bunurile proprii – medalii, diplome, decoraţiuni, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte sportive, bunuri ce ţin de activitatea şi recunoaşterea sa sportivă„. 53 de ani de căsnicie au Cristian Gaţu şi Tamara Gaţu.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:35

Reacţia lui Jurgen Klopp, după ce a acceptat noul post de la Red Bull. Ce rol va avea neamţul

13:33

Lovitură pentru Liverpool! Un titular s-a accidentat grav! Cât va lipsi

13:25

Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret

13:17

VideoCristina Neagu, mesaj direct către autorităţi: „Avem nevoie disperată de o sală polivalentă în Bucureşti”

12:43

„Un sentiment unic!” Alexandru Paşcanu, emoţionat după revenirea la echipa naţională! Ce s-a schimbat faţă de ultima convocare

12:09

Ionel Ganea ştie ce trebuie să facă Marius Şumudică la Rapid: „I-am spus şi lui! Nu are marfă!”

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și