Închide meniul

Divorţ cu scandal pentru Cristian Gaţu, la 78 de ani. Soţia acuză că a fost înşelată şi cere daune morale de 500.000 de lei

Publicat: 25 martie 2024, 11:30

Reclamă
Divorţ cu scandal pentru Cristian Gaţu, la 78 de ani. Soţia acuză că a fost înşelată şi cere daune morale de 500.000 de lei

Divorţ cu scandal pentru Cristian Gaţu, la 78 de ani

Cristian Gaţu este fostul preşedinte al FRH / Hepta

Divorţ cu scandal pentru Cristian Gaţu, la 78 de ani. Fostul mare handbalist, care a adunat 212 selecţii în naţionala României, trece prin momente grele în viaţa de familie. A ajuns la partaj, iar soţia lui acuză că a fost înşelată. Mai mult aceasta cere daune morale de 500.000 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Gaţu ar fi fost cel care a depus actele de divorţ. Motivul este că, după un atac vascular cerebral suferit în timpul pandemiei, nu se mai înţelege cu Tamara Gaţu. „În ultimii ani, am încercat să reconsiderăm viaţa de familie, dar acest lucru nu a mai fost posibil”, ar fi spus în Instanţă fostul preşedinte al FRH.

Divorţ cu scandal pentru Cristian Gaţu, la 78 de ani

Potrivit adevarul.ro, Tamara Gaţu acuză că a fost înşelată şi că soţul ei locuieşte în prezent cu o femeie în vârstă de 53 de ani, văduva unui fost handbalist. Mai mult, femeia a fost citată la termenul de judecată din această lună, dar s-a „jurat cu mâna pe Biblie că este simpla menajeră a fostului sportiv„. Nu şi-a schimbat declaraţiile nici după ce au fost prezentate imagini cu ea ţinându-se de mână, pe stradă, cu Cristian Gaţu.

Tamara Gaţu cere despăgubiri importante pentru că a rămas singură la 70 de ani. Îşi doreşte să primească în urma divorţului 500.000 de lei drept daune morale şi o pensie de întreţinere de 5000 de lei pe lună.

Handbalistul care a cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de la Paris, din 1970, si de la Berlin, din 1974, a transmis însă că nu are ce împărţi cu soţia lui. Şi-au împărţit banii din vânzarea casei din Corbeanca, iar Tamara Gaţu ar fi primit şi una dintre cele două maşini ale familiei.

Reclamă

În schimb, Cristian Gaţu a solicitat ca „pârâta să îi restituie bunurile proprii – medalii, diplome, decoraţiuni, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte sportive, bunuri ce ţin de activitatea şi recunoaşterea sa sportivă„. 53 de ani de căsnicie au Cristian Gaţu şi Tamara Gaţu.

Cristian Gaţu e românul căruia Silvio Berlusconi i-a trimis 20.000 de dolari

Cristian Gaţu e românul căruia Silvio Berlusconi i-a trimis 20.000 de dolari într-un cont, pe vremea lui Nicolae Ceauşescu. Fostul mare handbalist a povestit în trecut cum l-a cunoscut pe Silvio Berlusconi, fostul patron al lui AC Milan.

Povestea e lungă… Se plânge, prin ’87-’88, nea Ion Alecsandrescu la Ilie Ceaușescu că sunt băieții obosiți după ce jucaseră două meciuri cu Craiova. O restanță și un meci de Cupa României. Și zice să-i ducem în străinătate, unde e cald și bine. Mă cheamă Ilie, să plec cu ei și să-i duc, cu neveste cu tot, unde vreau. Mie îmi spusese nea Ion și știam de discuție. Și i-am dus în Egipt, șapte zile, pe-o reciprocitate. Doar că am avut probleme majore!

Reclamă 4 / 0/3

Eu făcusem toate treburile, dar trebuia să le dau și niște bani. Am pus mâna pe telefon și-am vorbit cu prietenul Silvio Berlusconi. Cu care eram prieten de când eram în Italia. M-a sunat odată că mi-a trimis 20.000 de dolari la bancă. Puteam să-i duc acasă… Mi-i dăduse mie! Zic: hai să le dau banii la băieții mei. Dar mai bine să vorbesc cu nea Ilie, să știe că le-am dat bani, că dacă nu afla, nu era bine.

Păi, să-l sun pe nea Ilie. Puiu Iordănescu s-a dus la un telefon, Tică Dănilescu la alt telefon, să am și eu martori. Și-l sun pe Glodaru, șeful de cabinet. Să-mi facă legătura cu nea Ilie. El era foarte degajat când era singur, dar când știa că e ascultat se… „Știți, am făcut rost de niște tricouri”. „Ce tricouri?”. „Verzi”. Nu puteam să-i spun de dolari. „Vă rog să fiți de acord să le dau fiecăruia….”. „Ce tricouri verzi?!”. Și mi-a închis telefonul. N-am ce să fac, iau banii, îi duc acasă. „Nu, nu, eu am auzit că a zis dă-le”, Puiu. Ha, ha, ha!

Când a fost Revoluția, Berlusconi a trimis Canale 5 aici. M-au căutat pe mine. Am povestit eu ceva, dar mi-au zis: „Nu trimiteți un mesaj pentru șeful?”. „Care șef?”. „Pentru Berlusconi!”. „Domnu’ Berlusconi ar fi bine să ajute clubul cu tricouri și cutare”. A treia zi au venit trei TIR-uri mari cu echipament!„, a povestit Gaţu, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și