Închide meniul
Foto

Kira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani

Publicat: 9 octombrie 2024, 12:13

Reclamă
Kira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani

Kira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu. Cuvinte uriașe pentru fostul căpitan al Generației de Aur.

Kira Hagi, Gică Hagi și Gică Popescu / Colaj Instagra

Kira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, cel care își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Legenda naționalei României împlinește 57 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Gică Hagi a reacționat pe rețelele sociale. A postat pe Insta Story o imagine cu Gică Popescu ridicând, în 1997, Cupa Cupelor cu banderola Barcelonei pe braț.

Kira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu

Gică Popescu, un adevărat campion!„, a scris Kira în descrierea imaginii de pe contul ei de Instagram.

Gică Popescu a jucat pentru Barcelona între 1995 și 1997, perioadă în care a cucerit și Cupa Spaniei (1997) și Supercupa Spaniei (1996). A fost desemnat de șase ori cel mai bun jucător român al anului.

Reclamă
Reclamă

„Baciul” este al treilea cel mai selecționat tricolor (115), după Dorinel Munteanu (134) și Gică Hagi (125). A marcat 16 goluri la echipa națională, alături de care a participat la 3 ediţii ale Campionatului Mondial şi la 2 turnee finale ale Campionatului European.

Mă simt mai bine decât m-am simțit vreodată! Starea mea fizică este net inferioară vârstei pe care o împlinesc azi. Totuși, pe data de 25 mai, atunci când a avut loc meciul de retragere al „Generației de Aur”, a fost pentru ultima oară când am jucat împreună. Deci, nu se mai pune problema unui alt meci în care să joace Generația de Aur.

Indiferent cât de încărcat este programul pe care îl am zilnic și nu mă refer doar la activitățile de la Farul, am și multe alte lucruri pe care le fac, la Guvern, business-uri, mereu mi-am găsit timp să stau cu prietenii, cu familia, atunci când am împlinit o anumită vârstă. Așa voi face și acum, voi găsi timp chiar în această seară să stau cu cei dragi, cu cei apropiați”, a declarat Gică Popescu pentru prosport.ro.

Reclamă

Cum au ajuns Gică Hagi şi Gică Popescu să se căsătorească cu două surori

„Regele” Hagi s-a căsătorit, în 1995, cu Marilena. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României l-a ajutat şi pe bunul său prieten să îşi găsească marea dragoste. Gică Popescu a cunoscut-o într-un mod inedit pe Luminţa, sora soţiei lui Hagi.

A venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: ‘Aș veni, dar este și cumnata mea la mine’„, povestea Gică Popescu pentru a1.ro.

Popescu şi-a amintit că Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de sora soţiei lui Gică Hagi. Cei doi au avut un dialog fabulos.

Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!„, l-a întrebat Gică Popescu pe Hagi. „Aşa e normal„, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Popescu a insistat. „N-ai avut încredere în mine, nu?”, a insistat „Baciul”.

„Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur„, i-a transmis Hagi cu zâmbetul pe buze. Popescu s-a confesat apoi prietenului său. „A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit„, a mai spus Popescu, în timp ce Gică Hagi îl aproba: „Ştiu! Ştiu!”.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:08

Joan Laporta s-a întâlnit cu Gică Popescu şi Marcel Ciolacu la Guvern! Preşedintele Barcelonei: „De-asta am ales România”

16:48

Programul etapelor 14 și 15 din Liga 1. FCSB, derby-uri „de foc” cu Rapid și Universitatea Craiova. Când se joacă meciurile

15:23

Wimbledon renunţă la arbitrii de linie, după o tradiţie de 147 de ani

15:11

Gică Popescu, reacţie acidă după ce el şi Gică Hagi nu au fost invitaţi la inaugurarea Barca Academy: „Ne vom vedea cu Laporta”

14:58

Răzvan Burleanu, întâlnire de „gradul zero” cu Joan Laporta! Ce a discutat cu preşedintele de la Barcelona

14:37

Dan Şucu îi bagă în şedinţă pe jucătorii de la Rapid! Decizie fără precedent luată de acţionarul giuleştenilor

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și