Închide meniul
Foto

Cum au ajuns Gică Hagi şi Gică Popescu să se căsătorească cu două surori: „Să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit!”

Reclamă

Publicat: 18 mai 2023, 16:59

Cum au ajuns Gică Hagi şi Gică Popescu să se căsătorească cu două surori: „Să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit!”

Gică Popescu este preşedintele celor de la Farul

Gică Hagi şi Gică Popescu au o poveste de senzaţie / Hepta

Se ştie cum au ajuns Gică Hagi şi Gică Popescu să se căsătorească cu două surori. Chiar foştii mari jucători ai Generaţiei de Aur au povestit unul dintre cele mai importante momente din viaţa lor. „Baciul” a venit cu detalii pe care puţină lume le ştiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” Hagi s-a căsătorit, în 1995, cu Marilena. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României l-a ajutat şi pe bunul său prieten să îşi găsească marea dragoste. Gică Popescu a cunoscut-o într-un mod inedit pe Luminţa, sora soţiei lui Hagi.

Cum au ajuns Gică Hagi şi Gică Popescu să se căsătorească cu două surori

A venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: ‘Aș veni, dar este și cumnata mea la mine’„, povestea Gică Popescu pentru a1.ro.

Popescu şi-a amintit că Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de sora soţiei lui Gică Hagi. Cei doi au avut un dialog fabulos.

Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!„, l-a întrebat Gică Popescu pe Hagi. „Aşa e normal„, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Popescu a insistat. „N-ai avut încredere în mine, nu?”, a insistat „Baciul”.

Reclamă

Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur„, i-a transmis Hagi cu zâmbetul pe buze. Popescu s-a confesat apoi prietenului său. „A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit„, a mai spus Popescu, în timp ce Gică Hagi îl aproba: „Ştiu! Ştiu!

Cum a cerut-o în căsătorie Gică Popescu pe Luminiţa Popescu

Gică Popescu a rememorat cum a ajuns să o revadă pe Lumininiţa şi ce s-a întâmplat în momentul în care a făcut marele pas şi a cerut-o în căsătorie.

Luminița a venit la un meci al echipei naționale și am vorbit cu un prieten de-ai mei și de-ai lui Gică Hagi să mă așeze la masă, lângă ea. M-am așezat lângă ea, am început să vorbim în seara aceea și, de atunci, vorbim de 20 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Când am cerut-o în căsătorie, la un restaurant din Bucureşti, mi-a zis: ‘Dar nu crezi că ar trebui totuși să mai vorbim?’. Deci nu a sărit la mine în brațe. Eu i-am spus că o să avem timp după aceea să mai vorbim, mulți ani. În 1999 ne-am căsătorit„, a povestit „Baciul” la Antena 1.

Gică Hagi şi Gică Popescu continuă să fie buni prieteni şi sunt pe punctul de a deveni campionii României, cu Farul. Constănţenii sunt în faţa „finalei” campionatului, cu FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi are doi copii, pe Ianis Hagi şi pe Kira Hagi. Şi Gică Popescu are un băiat şi o fată, pe Nicolas Popescu şi pe Maria Popescu.

Ce a făcut fiica lui Gică Popescu, după ce tatăl i-a oferit o sumă lunară infimă în timpul facultăţii

În urmă cu câteva luni, Gică Popescu a povestit ce relaţie a avut cu fiica sa şi ce sacrificii a acceptat Maria să facă. Deşi putea avea tot ce îşi dori, Maria Popescu primea o sumă mică de la tatăl său în fiecare lună pentru a se întreţine. Chiar Gică Popescu a povestit cum a „ţinut-o din scurt” pe Maria.

Uite, fata mea a terminat anul acesta ESADE, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat studiile Dar eu i-am zis «ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.

În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și nu o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă. Vrei mai mult, muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa… Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a spus Gică Popescu la gsp.ro.

Gică Popescu a dezvăluit şi un dialog pe care l-a avut cu fiica sa. Deşi a rămas fără replică, Maria a înţeles exact ce a vrut să spună tatăl său.

Reclamă

Vrei mai mult? Muncește pentru mai mult. Banii nu pot să fie la liber, așa. Că banii sunt greu de făcut. O mie de euro, niciun leu în plus. Ei trebuie să realizeze care e valoarea banului”, a mai declarat fostul internațional român.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și