Închide meniul

Ionel Ganea ştie ce trebuie să facă Marius Şumudică la Rapid: „I-am spus şi lui! Nu are marfă!”

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2024, 12:09

Reclamă
Ionel Ganea ştie ce trebuie să facă Marius Şumudică la Rapid: „I-am spus şi lui! Nu are marfă!

Ionel Ganea ştie ce trebuie să facă Marius Şumudică la Rapid

Marius Şumudică, la finalul unui meci la Rapid/ Profimedia

Ionel Ganea ştie ce trebuie să facă Marius Şumudică la Rapid, după ce echipa a fost învinsă de Botoşani. Fostul internaţional i-a dat un sfat lui „Şumi”, fiind de părere că antrenorul poate „restarta” echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid ocupă locul 12 în Liga 1, după tot atâtea meciuri disputate. Giuleştenii au bifat două meciuri la rând fără victorie, în campionat.

Ionel Ganea ştie ce trebuie să facă Marius Şumudică la Rapid

Ionel Ganea a transmis că jocul celor de la Rapid a fost afectat şi de multiplele plecări din cadrul echipei. Acesta este de părere că giuleştenii nu se pot lupta pentru primele locuri, dacă îşi vând cei mai buni fotbalişti.

Ionel Ganea a transmis că Marius Şumudică va să lupta pentru a califica echipa de sub Grant în play-off, iar ulterior trebuie să construiască o formaţie de viitor.

Schimbările astea foarte devreme la o echipă afectează jocul echipei, omogenitatea, relațiile de joc între jucători.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să fim foarte cinstiți și corecți, dar au vândut foarte mulți jucători. Nu este pozitiv pentru echipă, când tu îți propui niște obiective foarte mari. E ca și cum eu vreau să merg cu mașina 500 de kilometri, dar nu am benzină decât pentru 300. Așa și la Rapid, ei vor în play-off, între primele trei, dar nu are marfă, nu au jucători.

Șumi are o misiune grea acum. Îi tot critica pe alți antrenori care erau la Rapid, nici el nu este într-o poziție bună acolo în acest moment. Conducerea i-a dat încredere, dar dacă n-are jucători, tot cu ăștia merge înainte, nu știu cât se mai poate salva.

I-am spus lui Șumi, chiar înainte să mă sunați, să restarteze puțin echipa. Dacă poate, să prindă play-off-ul, iar după aceea făcută o echipă pentru viitor”, a declarat Ionel Ganea, conform iamsport.ro.

Reclamă

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a transmis clar că nu va părăsi formaţia patronată de Dan Şucu.

„Dacă mi-am dorit eu să vin la Rapid, credeţi că plec atât de uşor? Nu se pune problema să plec de la Rapid. Le-am spus nişte lucruri de bucătărie internă, am discutat cu jucătorii.

Sunt momente de joc pe care nu le interpretăm cum trebuie. Probleme de atitudine, pe care trebuie să le pun la punct şi le voi pune la punct.

Chiar astăzi am avut o discuţie cu domnul Şucu. O să vedeţi că Rapidul va urca. Ştiu ce se întâmplă în grupul nostru şi o să vedeţi că, în scurt timp, se vor regla situaţiile. Nu vreau să exclud norocul. Noi am jucat pe un teren destul de greu. A trebuit să transmit echipei un aer de superioritate, în sensul de a domina jocul. Rapidul a fost o echipă reactivă, de contraatac. Nu e uşor să transformi o echipă.

Nu sunt mulţumit cu ce se întâmplă în momentul de faţă la Rapid. Dar, cu siguranţă, vă promit că această echipă va creşte, şi cu jucătorii noi care au venit, şi echipa va arăta altfel”, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:23

Wimbledon renunţă la arbitrii de linie, după o tradiţie de 147 de ani

15:11

Gică Popescu, reacţie acidă după ce el şi Gică Hagi nu au fost invitaţi la inaugurarea Barca Academy: „Ne vom vedea cu Laporta”

14:58

Răzvan Burleanu, întâlnire de „gradul zero” cu Joan Laporta! Ce a discutat cu preşedintele de la Barcelona

14:37

Dan Şucu îi bagă în şedinţă pe jucătorii de la Rapid! Decizie fără precedent luată de acţionarul giuleştenilor

13:35

Reacţia lui Jurgen Klopp, după ce a acceptat noul post de la Red Bull. Ce rol va avea neamţul

13:33

Lovitură pentru Liverpool! Un titular s-a accidentat grav! Cât va lipsi

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și