Închide meniul

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid: „Am avut o discuţie cu domnul Şucu”! Anunţul antrenorului

Bogdan Stănescu Publicat: 7 octombrie 2024, 23:06

Reclamă
Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid: „Am avut o discuţie cu domnul Şucu! Anunţul antrenorului

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a transmis clar că nu va părăsi formaţia patronată de Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a promis că faţa Rapidului se va schimba după această pauză competiţională, generată de meciurile echipelor naţionale.

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid: „Am avut o discuţie cu domnul Şucu”! Anunţul antrenorului

Marius Şumudică a negat vehement că le-ar fi spus jucătorilor, în vestiar, că îşi va da demisia. Imediat după înfrângerea cu Botoşani, Şumudică a făcut o declaraţie care a dat naştere speculaţiilor.

Şumudică a lăsat să se înţeleagă că ar urma ceva important la Rapid, iar ulterior a apărut zvonul că le-ar fi spus jucătorilor că vrea să demisioneze. Acum, el a precizat că e ferm convins că va reuşi să schimbe lucrurile la Rapid. Giuleştenii sunt pe locul 12 în Liga 1, cu doar 13 puncte. Ei sunt mai aproape de ultimul loc, ocupat de Gloria Buzău, decât de play-off. Diferenţa dintre Rapid şi Gloria Buzău e de 3 puncte în favoarea Rapidului, iar cea dintre giuleşteni şi Petrolul, ce ocupă ultimul loc de play-off, e de 5 puncte în favoarea „Lupilor Galbeni”.

Dacă mi-am dorit eu să vin la Rapid, credeţi că plec atât de uşor?

Reclamă
Reclamă

Nu se pune problema să plec de la Rapid. Le-am spus nişte lucruri de bucătărie internă, am discutat cu jucătorii.

Sunt momente de joc pe care nu le interpretăm cum trebuie. Probleme de atitudine, pe care trebuie să le pun la punct şi le voi pune la punct.

Am vrut să stau departe de presă în ultimul timp. Am acceptat să intru pentru că s-au spus nişte lucruri care nu-şi au rostul. Nu mi-am anunţat echipa că voi pleca.

Reclamă

„În scurt timp se vor regla situaţiile”

Chiar astăzi am avut o discuţie cu domnul Şucu. O să vedeţi că Rapidul va urca. Ştiu ce se întâmplă în grupul nostru şi o să vedeţi că, în scurt timp, se vor regla situaţiile. Nu vreau să exclud norocul. Noi am jucat pe un teren destul de greu. A trebuit să transmit echipei un aer de superioritate, în sensul de a domina jocul. Rapidul a fost o echipă reactivă, de contraatac. Nu e uşor să transformi o echipă.

Liderii nu se fabrică, se nasc. Noi, în momentul de faţă, avem nevoie de lideri, în fiecare comportament.

Nu sunt mulţumit cu ce se întâmplă în momentul de faţă la Rapid. Dar, cu siguranţă, vă promit că această echipă va creşte, şi cu jucătorii noi care au venit, şi echipa va arăta altfel”, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit că Marius Șumudică e aproape să-și dea demisia de la Rapid: „Nici pe ei să nu-i bați!”

Gigi Becali a reacționat, după ce a auzit că Marius Șumudică e aproape să-și dea demisia de la Rapid. Patronul de la FCSB este de părere că „Șumi” ar lua decizia corectă, dacă ar ajunge să se despartă de clubul de sub Grant.

Rapid a suferit un eșec clar, în deplasarea de la Botoșani, scor 0-2. În următoarea etapă, giuleștenii se vor duela cu Farul, iar ulterior cu FCSB.

Întrebat despre posibila plecare a lui Marius Șumudică, Gigi Becali a transmis un mesaj clar. Acesta a declarat că antrenorul și-a dat seama că nu are un lot la dispoziție cu care să facă performanță. Latifundiarul din Pipera a amintit și de răbdarea suporterilor giuleșteni, care după eșecul cu Botoșani au strigat ironic „Campionii, campionii”.

Șumudică e băiat deștept, are miros. Își dă seama ce poate și ce nu poate. Dacă și-o dă acum… Alta e să fii dat afară, și cu scandal. Galeria la Rapid așa face, încurajaează echipa, dar au și ei răbdarea lor, sunt oameni.

Voiau să îi facă statuie lui Răzvan Lucescu la Salonic și acum îi cer demisia. Când pierzi la fotbal, la revedere, s-a terminat.

Cred că e supărat. Dacă nici pe Botoșani nu bate? Dacă își dă demisia, ce înseamnă? Că vede că nu are perspective. Are cu Farul și pe urmă cu Steaua (n.r: FCSB)”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

Florin Tănase are ruptură musculară! Jucătorul de la FCSB a aflat cât va lipsi de pe gazon

23:48

Doliu în lumea motorsportului! Frédéric Baudry a murit după un accident la Raliul Marocului

23:23

Marius Şumudică i-a răspuns lui Gigi Becali! Mesaj direct pentru patronul FCSB-ului, care a dat de înţeles că „Şumi” va demisiona

23:19

„E clar!” Marius Şumudică a anunţat când poate juca Aaron Boupendza la Rapid! Ce se întâmplă cu procesul intentat de Zamalek

23:15

Calendar WTA în octombrie. Cele mai importante întreceri pe tabloul feminin programate luna aceasta

22:41

Eroare incredibilă la turneul ATP Masters 1000 de la Shanghai! Greşeala arbitrului de scaun a decis adversarul lui Novak Djokovic

1 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 2 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 3 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol 4 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire: „E unul dintre principiile mele” 6 Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit că Marius Șumudică e aproape să-și dea demisia de la Rapid: „Nici pe ei să nu-i bați!”
Citește și