Închide meniul

„Un sentiment unic!” Alexandru Paşcanu, emoţionat după revenirea la echipa naţională! Ce s-a schimbat faţă de ultima convocare

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2024, 12:43

Reclamă
„Un sentiment unic! Alexandru Paşcanu, emoţionat după revenirea la echipa naţională! Ce s-a schimbat faţă de ultima convocare

Alexandru Paşcanu, emoţionat după revenirea la echipa naţională

Alexandru Paşcanu, într-un meci la echipa naţională U21/ Profimedia

Alexandru Paşcanu a fost emoţionat, după revenirea la echipa naţională. Fundaşul celor de la Rapid şi-a amintit de experienţa trăită la EURO 2019, alături de naţionala U21, naţională care a ajuns până în semifinalele turneului final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Paşcanu a fost convocat de Mircea Lucescu pentru duelurile cu Cipru şi Lituania, din Liga Naţiunilor. Meciul cu Lituania va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 15 octombrie, de la ora 21:45.

Alexandru Paşcanu, emoţionat după revenirea la echipa naţională

Alexandru Paşcanu a îmbrăcat ultima dată tricoul naţionalei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2021. Fundaşul a transmis că s-a schimbat mult atmosfera din cadrul lotului, fiind bucuros că s-a reîntâlnit cu foşti colegi.

Totodată, stopperul de la Rapid a subliniat că şi el s-a schimbat faţă de momentul în care reprezenta ultima dată echipa naţională, fiind mult mai experimentat acum.

„E un sentiment unic, când ajungi aici la Mogoșoaia (n.r. unde se află cantonamentul naționalei). Am acumulat experiență acum, față de prima convocare, e normal să am o reacție diferită.

Reclamă
Reclamă

Sincer nu m-au surprins evoluțiile colegilor de EURO, m-am bucurat foarte mult pentru ei, știam ce valoare au. Le-am văzut acasă meciurile, alături de familie și prieteni.

Mi-am amintit de experiența de la EURO U21 din 2019. A fost însă diferit față de ce am trăit atunci la tineret, din prisma posturii în care m-am aflat.

Am revenit în România și pentru națională. A fost un lucru important în luarea deciziei. A contat foarte mult.

Reclamă

S-au schimbat multe chestii, față de acum 3 ani. Atmosfera este foarte diferită față de atunci. M-au bucurat că mi-am reîntâlnit colegii”, a declarat Alexandru Paşcanu, într-un interviu pentru FRF.

Lotul României pentru meciurile cu Cipru şi Lituania

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania, din Nations League. Duelul dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, 15 octombrie, de la ora 21:45.

PORTARI

  • Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

  • Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

  • Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Victor Dican (Farul), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

  • George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)
Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:14

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 octombrie

17:08

Joan Laporta s-a întâlnit cu Gică Popescu şi Marcel Ciolacu la Guvern! Preşedintele Barcelonei: „De-asta am ales România”

16:48

Programul etapelor 14 și 15 din Liga 1. FCSB, derby-uri „de foc” cu Rapid și Universitatea Craiova. Când se joacă meciurile

15:23

Wimbledon renunţă la arbitrii de linie, după o tradiţie de 147 de ani

15:11

Gică Popescu, reacţie acidă după ce el şi Gică Hagi nu au fost invitaţi la inaugurarea Barca Academy: „Ne vom vedea cu Laporta”

14:58

Răzvan Burleanu, întâlnire de „gradul zero” cu Joan Laporta! Ce a discutat cu preşedintele de la Barcelona

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și