Închide meniul

Lovitură pentru Liverpool! Un titular s-a accidentat grav! Cât va lipsi

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2024, 13:33

Reclamă
Lovitură pentru Liverpool! Un titular s-a accidentat grav! Cât va lipsi

Lovitură pentru Liverpool | Un titular s-a accidentat grav

Jucătorii lui Liverpool, în timpul unui meci/ Profimedia

Liverpool a primit o lovitură dură, după ce unul dintre titular s-a accidentat grav. Alisson Becker, portarul „cormoranilor”, a primit verdictul din partea medicilor, după ce „s-a rupt” în meciul cu Crystal Palace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a primit o veste proastă, după ce Alisson Becker, în urma accidentării suferite, a devenit indisponibil pentru circa şase săptămâni.

Lovitură pentru Liverpool | Un titular s-a accidentat grav

Internaţionalul brazilian de 32 ani a suferit o accidentare la coapsă în meciul cu Crystal Palace (1-0), de sâmbătă, părăsind terenul când mai erau 11 minute de jucat.

Conform unor prime evaluări, Alisson va juca abia după fereastra internaţională din noiembrie şi ar putea reveni la un meci cu Southampton (24 noiembrie), notează agerpres.ro.

Absenţa lui Allisson vine într-un moment în care „cormoranii” lui Arne Slot au meciuri cheie în Premier League cu Chelsea şi Arsenal în această lună, dar şi două partide complicate în Liga Campionilor, cu RB Leipzig şi Bayer Leverkusen.

Reclamă
Reclamă

Caoimhin Keller, care a fost bolnav la meciul cu Palace, urmează să fie titularizat, la fel ca în sezonul trecut, când Alisson a lipsit mai mult de două luni din cauza unei accidentări tot la coapsă.

Alisson Becker a răbufnit: „Este incredibil!”

Alisson Becker a răbufnit din cauza programului încărcat. Portarul echipei Liverpool, Alisson Becker, a condamnat dorinţa forurilor fotbalistice de a adăuga din ce în ce mai multe meciuri în calendar fără a-i consulta pe jucători.

„Pentru fani, este incredibil: mai multe meciuri, mai multe meciuri mari”, a recunoscut brazilianul, conform news.ro.

Reclamă

Pentru noi, jucătorii, este minunat să jucăm împotriva celor mai buni din Europa. Dar este întotdeauna o idee bună să adăugăm meciuri în calendar care nu este aglomerat… Sunt un pic ironic. Uneori nimeni nu întreabă jucătorii ce părere au despre adăugarea de meciuri suplimentare.

Poate că părerea noastră nu contează. Dar toată lumea ştie ce credem noi. Toată lumea este sătulă. Trebuie să stăm împreună şi să ascultăm toate părţile. Avem mass-media şi televiziunea, UEFA şi FIFA, Premier League, competiţiile interne.”

„Nu suntem proşti şi înţelegem asta”, a continuat el. „Înţelegem că oamenii vor mai multe meciuri. Dar cel mai raţional lucru ar fi ca toţi oamenii pe care i-am menţionat – cei care fac programul – să se aşeze împreună şi să asculte toate părţile, inclusiv jucătorii.”

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:20

Cum îl poate da afară Dan Şucu pe Marius Şumudică de la Rapid. Clauzele din contractul antrenorului

17:50

Sascha Stegemann va arbitra meciul Cipru – România! Germanul a condus şi meciul PAOK Salonic – FCSB

17:30

Felipe Massa, dat pe spate de noul star din Formula 1: „Chiar e impresionant ce face”. Paralela brazilianului cu Lionel Messi

17:21

Jaqueline Cristian, eliminată în turul doi de la Wuhan Open! A fost învinsă de numărul 7 WTA

17:14

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 octombrie

17:08

Joan Laporta s-a întâlnit cu Gică Popescu şi Marcel Ciolacu la Guvern! Preşedintele Barcelonei: „De-asta am ales România”

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și