Închide meniul

Gică Popescu, reacţie acidă după ce el şi Gică Hagi nu au fost invitaţi la inaugurarea Barca Academy: „Ne vom vedea cu Laporta”

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2024, 15:11

Reclamă
Gică Popescu, reacţie acidă după ce el şi Gică Hagi nu au fost invitaţi la inaugurarea Barca Academy: „Ne vom vedea cu Laporta

Gică Popescu, reacţie imediată după ce el şi Gică Hagi nu au fost invitaţi la inaugurarea Barca Academy

Gică Popescu, în tricoul Barcelonei - Getty Images

Gică Popescu a avut o reacţie imediată după ce el şi Gică Hagi nu au fost invitaţi la inaugurarea Barca Academy, care a avut loc în prezenţa preşedintelui Barcelonei, Joan Laporta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu susţine că se va vedea cu oficialul catalanilor pe 9 octombrie, la Parlament şi că la întâlnire va lua parte şi Gică Hagi.

Gică Popescu, reacţie imediată după ce el şi Gică Hagi nu au fost invitaţi la inaugurarea Barca Academy

”Întrebați-i pe cei ce au organizat evenimentul de ce n-am fost și noi marți seară la Arcul de Triumf. Dacă te invită cineva, vii… Nu puteam veni dacă nu am fost invitați.

Dar, cine n-a vrut să stea liniștit. Dacă au crezut că ne țin departe de Laporta, pe mine, pe Gică, s-au înșelat. Ne vedem azi (n.r. 9 octombrie) la Parlament! Nu contează cine ne-a invitat. Vom fi acolo, ne vom vedea cu Laporta”, a declarat Gică Popescu, citat de gsp.ro.

Răzvan Burleanu, întâlnire de „gradul zero” cu Joan Laporta

Răzvan Burleanu e alt nume important din fotbalul românesc care s-a întâlnit cu Joan Laporta. Preşedintele FRF s-a fotografiat cu oficialul de la Barcelona şi au discutat despre posibile colaborări de viitor.

Reclamă
Reclamă

„Miercuri, 9 octombrie, sediul Federației Române de Fotba a găzduit o întrevedere importantă între președintele FRF, Răzvan Burleanu, și președintele FC Barcelona, Joan Laporta. Discuțiile s-au concentrat pe colaborări strategice pentru dezvoltarea fotbalului în România și transfer de know-how cu Barca Academy.

Președintele FRF a subliniat că România reprezintă o oportunitate de investiție în fotbal, cu o infrastructură sportivă mult îmbunătățită. În ultimii 10 ani, au fost construite 8 stadioane noi și peste 150 de baze sportive în parteneriat cu Guvernul României. S-au format specialiști în cadrul Academiei Naționale de Fotbal și antrenori dedicați fiecărei grupe de vârstă.

De asemenea, Răzvan Burleanu a subliniat și creșterea numărului de tineri practicanți de fotbal. În ultimul deceniu, numărul copiilor care practică fotbalul în România a crescut de patru ori. S-a mai menționat și faptul că sezonul trecut a fost marcat de un record istoric în România, cu cel mai mare număr de spectatori prezenți pe stadioanele din România din ultimii 35 de ani și audiențe TV record.

Reclamă

Președintele FC Barcelona, Joan Laporta, a vorbit despre planurile pentru Barca Academy în România, dorindu-se identificarea și pregătirea tinerelor talente pentru scena internațională. Academia va aduce în România metodologia de la La Masia, antrenorii de la Barca Academy urmând să prezinte antrenorilor români modul de lucru„, a anunţat FRF.ro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:03

Dorotea, fiica lui Alessandro Del Piero, a semnat cu Juventus. Moment emoţionant pentru legenda torinezilor

18:43

Joselu încă se gândeşte la Real Madrid! Colegul lui Florinel Coman, discurs sincer: „Îmi e dor să mă simt ca acasă”

18:30

Istvan Kovacs, delegat la Croația – Scoția, din Nations League! UEFA are încredere în arbitrul român

18:20

Cum îl poate da afară Dan Şucu pe Marius Şumudică de la Rapid. Clauzele din contractul antrenorului

17:50

Sascha Stegemann va arbitra meciul Cipru – România! Germanul a condus şi meciul PAOK Salonic – FCSB

17:30

Felipe Massa, dat pe spate de noul star din Formula 1: „Chiar e impresionant ce face”. Paralela brazilianului cu Lionel Messi

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și