Închide meniul

Răzvan Burleanu, întâlnire de „gradul zero” cu Joan Laporta! Ce a discutat cu preşedintele de la Barcelona

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2024, 14:58

Reclamă
Răzvan Burleanu, întâlnire de „gradul zero cu Joan Laporta! Ce a discutat cu preşedintele de la Barcelona

Răzvan Burleanu, întâlnire de "gradul zero" cu Joan Laporta

Răzvan Burleanu şi Joan Laporta/ FRF

Răzvan Burleanu a avut o întâlnire de „gradul zero” cu Joan Laporta. Preşedintele FRF s-a fotografiat cu oficialul de la Barcelona şi au discutat despre posibile colaborări de viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta a venit la Bucureşti la inaugurarea unei academii de fotbal a Barcelonei. Evenimentul a avut loc pe arena Arcul de Triumf.

Răzvan Burleanu, întâlnire de „gradul zero” cu Joan Laporta

Răzvan Burleanu nu a ratat ocazia de a-l întâlni pe Joan Laporta. Cei doi au discutat despre dezvoltarea fotbalului din România, ţinând cont de faptul că s-a inaugurat o nouă academie pentru copii, în Bucureşti.

Preşedintele FRF a fost însoţit, la întâlnirea cu Joan Laporta, de Mihai Stoichiţă şi Radu Vişan. De cealaltă parte, oficialul catalanilor a venit alături de Florin Răducioiu şi de mai mulţi specialişti din cadrul academiei Barcelonei din Spania.

Miercuri, 9 octombrie, sediul Federației Române de Fotba a găzduit o întrevedere importantă între președintele FRF, Răzvan Burleanu, și președintele FC Barcelona, Joan Laporta. Discuțiile s-au concentrat pe colaborări strategice pentru dezvoltarea fotbalului în România și transfer de know-how cu Barca Academy.

Reclamă
Reclamă

Președintele FRF a subliniat că România reprezintă o oportunitate de investiție în fotbal, cu o infrastructură sportivă mult îmbunătățită. În ultimii 10 ani, au fost construite 8 stadioane noi și peste 150 de baze sportive în parteneriat cu Guvernul României. S-au format specialiști în cadrul Academiei Naționale de Fotbal și antrenori dedicați fiecărei grupe de vârstă. De asemenea, Răzvan Burleanu a subliniat și creșterea numărului de tineri practicanți de fotbal. În ultimul deceniu, numărul copiilor care practică fotbalul în România a crescut de patru ori. S-a mai menționat și faptul că sezonul trecut a fost marcat de un record istoric în România, cu cel mai mare număr de spectatori prezenți pe stadioanele din România din ultimii 35 de ani și audiențe TV record.

Președintele FC Barcelona, Joan Laporta, a vorbit despre planurile pentru Barca Academy în România, dorindu-se identificarea și pregătirea tinerelor talente pentru scena internațională. Academia va aduce în România metodologia de la La Masia, antrenorii de la Barca Academy urmând să prezinte antrenorilor români modul de lucru„, a anunţat FRF.ro.

Gafa uriaşă făcută de Joan Laporta în discursul susţinut în România

Gafa uriaşă făcută de Joan Laporta în discursul susţinut în România. Preşedintele Barcelonei a greşit numele selecţionerului României.

Reclamă

Preşedintele Barcelonei a venit în România pentru a inaugura Academia Barcelonei. Laporta a ţinut şi un discurs în care a confundat selecţionerul României. Laporta a spus că Iordănescu stă pe banca naţionalei, şi nu Mircea Lucescu.

”Vreau să fac o mențiune specială pentru o persoană, selecționerul naționalei României, legendarul Iordănescu. Iordănescu este aici, nu? Este aici? România este o țară fotbalistică, a dat mulți fotbaliști mari”, a spus Joan Laporta.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:14

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 octombrie

17:08

Joan Laporta s-a întâlnit cu Gică Popescu şi Marcel Ciolacu la Guvern! Preşedintele Barcelonei: „De-asta am ales România”

16:48

Programul etapelor 14 și 15 din Liga 1. FCSB, derby-uri „de foc” cu Rapid și Universitatea Craiova. Când se joacă meciurile

15:23

Wimbledon renunţă la arbitrii de linie, după o tradiţie de 147 de ani

15:11

Gică Popescu, reacţie acidă după ce el şi Gică Hagi nu au fost invitaţi la inaugurarea Barca Academy: „Ne vom vedea cu Laporta”

14:37

Dan Şucu îi bagă în şedinţă pe jucătorii de la Rapid! Decizie fără precedent luată de acţionarul giuleştenilor

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și