Închide meniul

Gigi Becali, ultimele detalii despre situația accidentaților de la FCSB! Trei reveniri pentru derby-ul cu Dinamo

Alex Ioniță Publicat: 9 octombrie 2024, 20:09

Reclamă
Gigi Becali, ultimele detalii despre situația accidentaților de la FCSB! Trei reveniri pentru derby-ul cu Dinamo

Gigi Becali, ultimele detalii despre situația accidentaților de la FCSB!

Gigi Becali/ Hepta

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre situația accidentaților de la FCSB! Patronul campioanei a vorbit deschis și a făcut un anunț important pentru fanii echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a intrat în pauza competițională, provocată de meciurile echipelor naționale, cu probleme de efectiv. Tănase, Șut, Ngezana, dar și Lixandru, sunt jucătorii care se confruntă cu probleme medicale.

Gigi Becali, ultimele detalii despre situația accidentaților de la FCSB!

Accidentarea lui Mihai Lixandru este una gravă, iar mijlocașul nu va mai juca niciun meci în 2024.

Totuși, în cazul lui Tănase, Ngezana și Șut, Gigi Becali a venit cu o veste bună. Florin Tănase a suferit o leziune musculară, iar, peste două săptămâni va putea juca, potrivit patronului.

De cealaltă parte, Șut și Ngezana sunt apți pentru antrenamente și ar putea juca astfel la derby-ul cu Dinamo, care este programat pe data de 22 octombrie.

Reclamă
Reclamă

„Până la urmă. Tănase are o leziune, peste două săptămâni poate să joace. Şut începe mâine sau luni antrenamentele. Ngezana şi-a revenit, nu am vrut să riscăm”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

După pauza competițională, FCSB va avea parte de un program infernal. Campioana României se va duela, pe rând, cu Dinamo, Rangers, Rapid, Dinamo (Cupa României), Universitatea Craiova și Midtjylland.

Reacţie fermă, după ce Gigi Becali a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că îl aşteaptă cu braţele deschise pe Nicolae Stanciu, dând de înţeles că mutarea s-ar putea produce în iarnă. Căpitanul naţionalei a intrat în ultimul an de contract cu Damac şi a transmis că nu ar spune pas unei reveniri la FCSB.

Reclamă

Dumitru Dragomir nu este de acord însă cu planul lui Gigi Becali şi susţine că la FCSB este un alt sistem, în care Nicolae Stanciu nu s-ar potrivi. De asemenea, fostul preşedinte de la LPF este de părere că nici Louis Munteanu nu ar trebui transferat la formaţia campioană, Daniel Bîrligea fiind peste vârful de la CFR Cluj.

„Nu aș lua pe niciunul dintre ei dacă eu aș fi acolo. FCSB-ul are alt stil de joc cu Șut și cu Lixandru, care s-a accidentat săracul. Îmi pare rău de el, juca bine.

Pe Stanciu nu l-aș lua, iar Louis Munteanu nu joacă la FCSB. Ori el, ori Bîrligea. Și nu e mai bun decât Bîrligea. Munteanu nu e jucător de bandă. Înseamnă că Gigi nu știe nimic.

Jucător de bandă e Tavi Popescu. Poate că pe Stanciu l-aș lua. Oshima face 4 preluări până dă o pasă. Ăștia nu sunt jucători”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

EXCLUSIVNicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial: „Doar asta avem în cap! Naţionala e totul pentru mine!”

23:03

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

22:57

Andrei Nicolescu a dezvăluit obiectivul lui Dinamo! Când speră că echipa se va lupta la titlu

22:38

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

22:12

„Nu e treaba nimănui dacă fumez!” Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa”

22:03

„Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!”

1 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 2 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 „Nu ştie nimic!” Gigi Becali, avertizat după ce a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu la FCSB
Citește și