Închide meniul

„Nu ştie nimic!” Gigi Becali, avertizat după ce a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2024, 10:19 / Actualizat: 9 octombrie 2024, 12:13

Reclamă
„Nu ştie nimic! Gigi Becali, avertizat după ce a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu la FCSB

Reacţie fermă, după ce Gigi Becali a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu la FCSB

Gigi Becali / Profimedia Images

Dumitru Dragomir a oferit o reacţie fermă, după ce Gigi Becali a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu, la FCSB. Fostul preşedinte de la LPF susţine că cei doi nu ar avea ce să caute la formaţia roş-albastră, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că îl aşteaptă cu braţele deschise pe Nicolae Stanciu, dând de înţeles că mutarea s-ar putea produce în iarnă. Căpitanul naţionalei a intrat în ultimul an de contract cu Damac şi a transmis că nu ar spune pas unei reveniri la FCSB.

Reacţie fermă, după ce Gigi Becali a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu la FCSB

Dumitru Dragomir nu este de acord însă cu planul lui Gigi Becali şi susţine că la FCSB este un alt sistem, în care Nicolae Stanciu nu s-ar potrivi. De asemenea, fostul preşedinte de la LPF este de părere că nici Louis Munteanu nu ar trebui transferat la formaţia campioană, Daniel Bîrligea fiind peste vârful de la CFR Cluj.

Totodată, Dumitru Dragomir l-a atenţionat pe Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB l-a lăudat pe Oshima, mijlocaşul de la Universitatea Craiova.

„Nu aș lua pe niciunul dintre ei dacă eu aș fi acolo. FCSB-ul are alt stil de joc cu Șut și cu Lixandru, care s-a accidentat săracul. Îmi pare rău de el, juca bine.

Reclamă
Reclamă

Pe Stanciu nu l-aș lua, iar Louis Munteanu nu joacă la FCSB. Ori el, ori Bîrligea. Și nu e mai bun decât Bîrligea. Munteanu nu e jucător de bandă. Înseamnă că Gigi nu știe nimic.

Jucător de bandă e Tavi Popescu. Poate că pe Stanciu l-aș lua. Oshima face 4 preluări până dă o pasă. Ăștia nu sunt jucători”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB. Patronul campioanei a dezvăluit că mijlocașul va fi jucătorul campioanei din iarnă. Pe lângă căpitanul naționalei, latifundiarul din Pipera a anunțat că va mai face două transferuri, în următoarea perioadă de mercato.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că Nicolae Stanciu va avea întotdeauna ușa deschisă la FCSB, date fiind evoluțiile sale din tricoul roș-albaștrilor. Patronul campioanei e decis să-l facă și antrenor secund pe căpitanul naționalei și îi promite un salariu la fel ca în străinătate.

„Vine din iarnă, mi-au spus. El este al nostru, nu are ce căuta la altă echipă. Am câștigat trofee, zece milioane. E al nostru, oricând e ușa deschisă. Doar vine și zice că a venit acasă.

Îl fac și jucător și antrenor secund. Îi dau salariu să fie mulțumit, să câștige ca afară. (N.r. Încercați să-l luați din iarnă) Da, oricând e ușa lui deschisă larg. Nu doar jucător, și antrenor secund. Iau doi jucători în iarnă. Nu are rost să spun, aduc jucători iar în iarnă”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:43

„Un sentiment unic!” Alexandru Paşcanu, emoţionat după revenirea la echipa naţională! Ce s-a schimbat faţă de ultima convocare

12:09

Ionel Ganea ştie ce trebuie să facă Marius Şumudică la Rapid: „I-am spus şi lui! Nu are marfă!”

11:42

Când revine pe teren Mihai Lixandru, după accidentarea horror suferită! Anunţ surprinzător făcut de Mihai Stoica

10:58

Gică Popescu împlinește 57 de ani: „Starea mea fizică este net inferioră vârstei!”. Cum își va sărbători ziua de naștere „Baciul”

10:56

Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă

10:04

„Nu are viaţă, ar putea avea o criză!” Prin ce trece Kylian Mbappe, după transferul răsunător la Real Madrid

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și