Închide meniul

Gigi Becali are încredere în Mircea Lucescu înaintea meciurilor României: „Este foarte conştiincios”. Săgeţi către Edi Iordănescu

Alex Masgras Publicat: 9 octombrie 2024, 20:19

Reclamă
Gigi Becali are încredere în Mircea Lucescu înaintea meciurilor României: „Este foarte conştiincios. Săgeţi către Edi Iordănescu

Gigi Becali are încredere în Mircea Lucescu înaintea meciurilor României: "Este foarte conştiincios". Săgeţi către Edi Iordănescu

Gigi Becali / Antena Sport

Gigi Becali are încredere în Mircea Lucescu înaintea meciurilor României. Tricolorii se pregătesc pentru două meciuri în luna octombrie în Nations League. Naţionala va juca în deplasare, cu Cipru şi Lituania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul Lituania – România se joacă marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gigi Becali are încredere în Mircea Lucescu înaintea meciurilor României: „Este foarte conştiincios”. Săgeţi către Edi Iordănescu

Gigi Becali nu se teme că jucătorii convocaţi de la FCSB îşi vor pierde ritmul dacă nu vor fi utilizaţi de Mircea Lucescu în partidele cu Cipru şi Lituania.

Chiar dacă aceştia nu vor juca, patronul roş-albaştrilor este convins că Mircea Lucescu se va ocupa şi de cei care nu vor prinde minute şi l-a înţepat pe Edi Iordănescu, fostul selecţioner:

„Probabil că s-ar putea să fie altceva cu nea Mircea. Cum să îi zic nea Mircea, că am aproape 70 de ani. Îi zic Mircea Lucescu sau domnul Lucescu. El e altceva şi se va ocupa şi de jucătorii care nu vor juca. Este foarte conştiincios Mircea Lucescu. Aşa cred.

Reclamă
Reclamă

Cred că are grijă de toate şi ia în calcul totul. Aşa l-am cunoscut când am stat de vorbă cu el. Dacă joacă Olaru, e bine. Dacă nu joacă, nu e bine. Dacă joacă înseamnă că e antrenat. Pentru mine problema e cu jucătorii care nu joacă.

Nici nu îi băga în seamă Edi Iordănescu. Eu aşa ştiu. Înseamnă că mă înşel eu”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB. Patronul campioanei a dezvăluit că mijlocașul va fi jucătorul campioanei din iarnă. Pe lângă căpitanul naționalei, latifundiarul din Pipera a anunțat că va mai face două transferuri, în următoarea perioadă de mercato.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că Nicolae Stanciu va avea întotdeauna ușa deschisă la FCSB, date fiind evoluțiile sale din tricoul roș-albaștrilor. Patronul campioanei e decis să-l facă și antrenor secund pe căpitanul naționalei și îi promite un salariu la fel ca în străinătate.

„Vine din iarnă, mi-au spus. El este al nostru, nu are ce căuta la altă echipă. Am câștigat trofee, zece milioane. E al nostru, oricând e ușa deschisă. Doar vine și zice că a venit acasă.

Îl fac și jucător și antrenor secund. Îi dau salariu să fie mulțumit, să câștige ca afară. (N.r. Încercați să-l luați din iarnă) Da, oricând e ușa lui deschisă larg. Nu doar jucător, și antrenor secund. Iau doi jucători în iarnă. Nu are rost să spun, aduc jucători iar în iarnă”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

EXCLUSIVNicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial: „Doar asta avem în cap! Naţionala e totul pentru mine!”

23:03

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

22:57

Andrei Nicolescu a dezvăluit obiectivul lui Dinamo! Când speră că echipa se va lupta la titlu

22:38

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

22:12

„Nu e treaba nimănui dacă fumez!” Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa”

22:03

„Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!”

1 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 2 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 Jaqueline Cristian, eliminată în turul doi de la Wuhan Open! A fost învinsă de numărul 7 WTA
Citește și