Închide meniul

„Nu e treaba nimănui dacă fumez!” Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa”

Alex Masgras Publicat: 9 octombrie 2024, 22:12

Reclamă
„Nu e treaba nimănui dacă fumez! Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa

Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: "Am fost aşa toată viaţa"

Wojciech Szczesny / Profimedia

Wojciech Szczesny a avut un mesaj categoric pentru contestatari. Polonezul a revenit în activitate şi a semnat cu Barcelona până la finalul sezonului. Catalanii au apelat la serviciile sale după accidentarea lui Marc-Andre Ter Stegen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a anunţat la finalul sezonului trecut că se retrage din activitate, Szczesny a fost convins de Barcelona să revină pe terenul de fotbal.

„Nu e treaba nimănui dacă fumez!” Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa”

Ajuns la Barcelona, portarul polonez a acordat un interviu pentru Mundo Deportivo şi nu s-a ferit să răspundă la întrebările jurnaliştilor spanioli. Polonezul a fost surprins de mai multe ori fumând şi a fost criticat pentru acest lucru.

Întrebat dacă are un mesaj pentru fani legat de viciul său, polonezul a avut un mesaj clar:

„Nu am nimic de spus nimănui. Sunt lucruri pe care nu le voi schimba în viaţa personală şi nu e treaba nimănui dacă eu fumez. Nu afectează cu nimic ce fac pe teren. Nu o fac în faţa copiilor, aşa că nu îi influenţez în mod negativ. Uneori sunt persoane care îmi fac poze în timp ce se ascund în spatele unui copac, să nu îi văd. Lucurile astea nu ţin de mine.

Reclamă
Reclamă

Eu încerc să nu le arăt oamenilor când fac asta. Dar dacă cineva crede că mă voi schimba în viaţa de zi cu zi, ar trebui să se gândească de două ori, pentru că sunt cine sunt. Am fost aşa toată viaţa, nu e treaba nimănui. Vreau să fiu judecat pentru ce fac în poartă, nu pentru nişte poveşti care nu interesează pe nimeni”, a declarat Wojciech Szczesny, potrivit mundodeportivo.com.

Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! ”CV-ul său oferă toate garanţiile posibile”

Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! După ce şi-a încheiat contractul cu Juventus şi a anunţat că se retrage din activitate, polonezul în vârstă de 34 de ani a parafat un contract valabil până în iunie 2025 cu liderul din La Liga. Pentru mai puţin de un an în care va apăra buturile clubului catalan, portarul va încasa un salariu de 3 milioane de euro, plus bonusuri de performanţă.

Astfel, după doar câteva săptămâni de absenţă, portarul îşi reia activitatea pentru a compensa absenţa lui Marc-Andre ter Stegen. Germanul a suferit o accidentare gravă la genunchi.

Reclamă

Wojciech Szczesny decisese să se retragă, după şapte sezoane la Torino, dar a fost convins de FC Barcelona să se întoarcă pe terenul de fotbal.

„Chiar dacă noul portar ajunge la clubul nostru într-o situaţie cu totul aparte, este incontestabil că CV-ul său oferă toate garanţiile posibile”, au transmis oficialii FC Barcelona, potrivit agrepres.ro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

EXCLUSIVNicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial: „Doar asta avem în cap! Naţionala e totul pentru mine!”

23:03

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

22:57

Andrei Nicolescu a dezvăluit obiectivul lui Dinamo! Când speră că echipa se va lupta la titlu

22:38

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

22:03

„Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!”

22:01

Fiul lui Djibril Cisse a debutat în fotbalul profesionist! Poate juca pentru 5 naționale diferite

1 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 2 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 Jaqueline Cristian, eliminată în turul doi de la Wuhan Open! A fost învinsă de numărul 7 WTA
Citește și