Închide meniul

„Mă întorc curând!” Mihai Lixandru, mesaj de pe patul de spital pentru fanii FCSB-ului. Cum au reacționat coechipierii săi

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2024, 15:53

Reclamă
„Mă întorc curând! Mihai Lixandru, mesaj de pe patul de spital pentru fanii FCSB-ului. Cum au reacționat coechipierii săi

Mihai Lixandru, mesaj de pe patul de spital

Mihai Lixandru a fost operat / Instagram

Mihai Lixandru a transmis mesaj de pe patul de spital pentru fanii FCSB-ului. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani tocmai a suferit o intervenție chirurgicală la Roma și a avut prima reacție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru s-a accidentat grav în meciul FCSB-ului cu PAOK, din etapa a doua din Europa League. Mijlocaşul a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior. A fost operat cu succes și va începe recuperarea.

Mihai Lixandru, mesaj de pe patul de spital pentru fanii FCSB-ului

Mă întorc curând pe teren! Vă mulțumesc mult pentru mesaje si gandurile bune!”, a scris Mihai Lixandru pe rețelele sociale.

Coechipierii săi de la FCSB au reacționat imediat și i-au transmis mesaje de încurajare.

Alex Băluță: „Cel mai puternic de azi”

Reclamă
Reclamă

Daniel Bîrligea: „Te așteptăm mai puternic, Frate. Recuperare ușoară”

Adrian Șut: „Vei reveni mai puternic, frate”

Ionuț Panțîru: „Pas cu pas, frățiorul”

Reclamă

Lixandru a primit un mesaj de luptă și de la FCSB. „Forza, Lix!„, a fost comentariul primit de la contul oficial al campioanei României.

Mijlocașul defensiv va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Mihai Stoica speră ca Lixandru să fie apt de joc în luna martie.

În 5 luni va juca! În martie va juca, deci nu cum îşi făceau alţii calcule. Sigur că îl luăm în calcul pentru play-off”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Gigi Becali a făcut un gest impresionant la scurt timp după ce Lixandru a suferit accidentarea horror. A decis să îi mărească salariul fotbalistului cotat la 1.2 milioane de euro.

Lixandru e pierdere mare, îmi pare rău de el. Dar nu stăm noi în Lixandru. Dar noi nu mai jucăm cu doi închizători în campionat, jucăm cu Olaru și Tănase interi. După meci m-am dus la MM și i-am zis că de mâine îi mărim contractul lui Lixandru, asta am vrut să fac pentru el. I-am făcut 12.000, avea vreo 7.000-8.000 de euro pe lună. Toată echipa era de față acolo”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Mihai Lixandru a urlat de durere pe gazon în PAOK – FCSB

Mihai Lixandru a urlat de durere pe gazon în PAOK – FCSB şi a fost luat cu targa. Mijlocaşul de la FCSB s-a accidentat în prelungirile primei reprize.

Mihai Lixandru şi-a înfipt crampoanele în gazon şi s-a răsucit pe piciorul stâng. Mijlocaşul de la FCSB a urlat de durere şi nu a mai putut continua partida. Imediat, acesta a fost înlocuit cu Edjouma. La ultima fază a primei reprize, FCSB avea să deschidă scorul prin Bîrligea.

În acest sezon, Lixandru a jucat în 17 meciuri din toate competițiile și a înscris un gol.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:43

Adevăratul motiv pentru care Kylian Mbappe nu a fost convocat la naţionala Franţei. „A fost decizia mea”

19:41

„Moştenirea ta va rămâne pentru totdeauna!” Novak Djokovic, mesaj emoţionant după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea

19:33

VIDEO„Prietene! Finish!” Marius Șumudică, reacție de senzație în presa din Egipt! Mesaj direct pentru Zamalek, despre cazul Boupendza

19:14

FCSB, anunţ de ultim moment despre duelul cu Rangers! Când vor fi puse în vânzare biletele: „Interesul e foarte mare!”

19:11

„A fost un exemplu!” Carlos Alcaraz, discurs emoționant după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea: „Îți mulțumesc!”

18:43

Jules Kounde, mesaj dur pentru jurnaliştii care au criticat modul în care se îmbracă fotbaliştii din lotul Franţei. ”Vă promit”

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 4 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 5 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 6 Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune
Citește și