Închide meniul

Victor Angelescu a rupt tăcerea despre viitorul lui Marius Şumudică: „Au fost discuţii!” Ce s-a întâmplat la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2024, 17:39

Reclamă
Victor Angelescu a rupt tăcerea despre viitorul lui Marius Şumudică: „Au fost discuţii! Ce s-a întâmplat la Rapid

Victor Angelescu a rupt tăcerea despre viitorul lui Marius Şumudică

Marius Şumudică/ Profimedia

Victor Angelescu a rupt tăcerea despre viitorul lui Marius Şumudică la Rapid. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a oferit declaraţii despre situaţia antrenorului, după ce echipa de sub Grant a fost învinsă în ultima rundă de Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a bifat şase meciuri pe banca Rapidului, înregistrând două victorii, două remize şi tot atâtea înfrângeri. Giuleştenii ocupă locul 12 în Liga 1, după 12 etape disputate.

Victor Angelescu a rupt tăcerea despre viitorul lui Marius Şumudică

După eşecul cu Botoşani, s-a zvonit că Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică şi l-a asigurat pe acesta că nu se pune problema să fie demis.

Victor Angelescu a venit cu lămuriri şi a transmis că nu ar fi existat nicio şedinţă în cadrul echipei, ci doar discuţii, după parcursul modest al giuleştenilor din acest sezon. Oficialul vişiniilor a subliniat, totodată, că nu ia în calcul demiterea lui Marius Şumudică.

„Nu a fost nicio ședință până acum la Rapid. Au mai fost discuții, dar nicio ședință până acum.

Reclamă
Reclamă

Noi nu am discutat despre asta (n.r. despre demiterea lui Marius Șumudică), poate în presă. Nu s-a pus problema să discutăm despre demiterea antrenorului”, a declarat Victor Angelescu, conform digisport.ro.

În runda următoare de Liga 1, Rapid va primi vizita celor de la Farul. Confruntarea giuleştenilor cu echipa lui Gică Hagi se va disputa luni, 21 octombrie, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Marius Şumudică: „Am avut o discuţie cu domnul Şucu”

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a transmis clar că nu va părăsi formaţia patronată de Dan Şucu.

Reclamă

„Dacă mi-am dorit eu să vin la Rapid, credeţi că plec atât de uşor? Nu se pune problema să plec de la Rapid. Le-am spus nişte lucruri de bucătărie internă, am discutat cu jucătorii.

Sunt momente de joc pe care nu le interpretăm cum trebuie. Probleme de atitudine, pe care trebuie să le pun la punct şi le voi pune la punct.

Chiar am avut o discuţie cu domnul Şucu. O să vedeţi că Rapidul va urca. Ştiu ce se întâmplă în grupul nostru şi o să vedeţi că, în scurt timp, se vor regla situaţiile. Nu vreau să exclud norocul. Noi am jucat pe un teren destul de greu. A trebuit să transmit echipei un aer de superioritate, în sensul de a domina jocul. Rapidul a fost o echipă reactivă, de contraatac. Nu e uşor să transformi o echipă.

Nu sunt mulţumit cu ce se întâmplă în momentul de faţă la Rapid. Dar, cu siguranţă, vă promit că această echipă va creşte, şi cu jucătorii noi care au venit, şi echipa va arăta altfel”, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:05

Primele imagini cu „tricolorii” în Cipru: „Kalispera!” Mesajul transmis de Răzvan Burleanu pentru fani

21:58

Florin Gardoș, mesaj direct despre posibila revenire a lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Ar defila pe aici!”

21:50

Emma Răducanu nu va participa la Ningbo Open! Britanica a suferit o accidentare la picior

21:47

LIVE SCOREItalia – Belgia 1-0 și Anglia – Grecia 0-0. Meciurile serii din UEFA Nations League

21:27

Cehia U20 – România U20 0-1. „Tricolorii mici”, la prima victorie din Elite League! Musi a făcut spectacol

21:21

„A fost o povară!” Cum a fost afectat Ianis Hagi de numele pe care îl poartă: „Se aşteaptă să fie la acelaşi nivel!”

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 4 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 5 Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune 6 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool
Citește și