Închide meniul

Dani Carvajal și Rodri, în cârje la naționala Spaniei! Au fost întâmpinați cu o gardă de onoare! Imagini emoționante

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2024, 9:04

Reclamă
Dani Carvajal și Rodri, în cârje la naționala Spaniei! Au fost întâmpinați cu o gardă de onoare! Imagini emoționante

Dani Caravajal și Rodri, în cârje la naționala Spaniei

Dani Carvajal și Rodri/ Twitter

Dani Carvajal și Rodri au mers în cârje la naționala Spaniei, pentru a-și vizita coechipierii, înaintea meciurilor din Liga Națiunilor. Cei doi s-au accidentat extrem de grav în acest start de sezon, și au avut parte de o primire superbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rodri a fost operat și va rata tot restul sezonului, după ce s-a „rupt” în meciul cu Arsenal. De cealaltă parte, Dani Carvajal a suferit o accidentare cumplită în meciul cu Villarreal, și de asemenea va lipsi de pe teren mai multe luni.

Dani Carvajal și Rodri, în cârje la naționala Spaniei

Cei doi jucători nu au putut sta însă departe de echipa națională, deși sunt accidentanți. Aceștia au mers în vizită în cantonamentul din Las Rozas și au avut parte de o primire specială.

Jucătorii naționalei Spaniei i-au întâmpinat cu multe aplauze și o gardă de onoare. Pe lângă Dani Carvajal și Rodri, a mai fost prezent și Robin Le Normand, titular de bază în naționala iberică, care de asemenea este accidentat.

Videoclipul emoționant a fost postat pe pagina oficială a naționalei Spaniei, alături de un mesaj de susținere pentru jucătorii accidentați: „Campionii noștri! Vă așteptăm cât mai repede în vestiar, prieteni”, au notat ibericii.

Reclamă
Reclamă

După ce a avut parte de o primire superbă din partea coechipierilor, Rodri a oferit declarații. Mijlocașul de la Manchester City, care a suferit o accidentare la ligamentele piciorului drept, a transmis că încearcă să ia partea pozitivă din tot ceea ce i s-a întâmplat.

„Această primire spune multe despre echipa pe care am creat-o și despre aprecierea pe care ne-o poartă. Nu știi niciodată când astfel de lucruri ți se pot întâmpla ție, face parte din fotbal și din viață. Mereu am avut filozofia de a merge mai departe cu tot ceea ce mi se întâmplă, să rămân optimist și să încerc să privesc partea pozitivă, să revin mai puternic pe teren”, a declarat Rodri, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă

De cealaltă parte, Dani Carvajal a anunțat că se va opera și abia așteaptă să treacă și de acest pas.

„Sunt nerăbdător, aștept operația de mâine și să încep să mă recuperez cu multă energie. Suntem o mare familie și abia aștept să-i revăd pe toți. Primirea a fost fantastică”, a declarat și Dani Carvajal.

Spania se va duela cu Danemarca, sâmbătă, iar trei zile mai târziu va înfrunta Serbia, în Liga Națiunilor.

Dani Carvajal și-a prelungit contractul cu Real Madrid

Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal

În urma testelor realizate de staff-ul medical al lui Real Madrid pe jucătorul nostru, Dani Carvajal, acesta a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior, ruptură de ligament colateral extern și ruptură de tendon popliteu la piciorul drept. Va fi supus unei operații în următoarele zile”, a transmis Real Madrid, pe site-ul oficial.

La rândul său, Carvajal a reacţionat pe reţelele de socializare, având „doar cuvinte de mulţumire pentru Real Madrid şi preşedinte Florentino Perez”, subliniind că „în momentele dificile ne arătăm cu adevărat sufletul”.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:15

Ion Ţiriac i-a trimis o scrisoare emoţionantă lui Rafael Nadal: „Ai numărul meu și voi fi mereu acolo pentru tine”

13:14

Aryna Sabalenka, cu lacrimi în ochi după anunţul retragerii lui Rafael Nadal: „A fost inspiraţia mea”

13:10

Schimbări importante în Formula 1! Ce se va întâmplă încă din Marele Premiu al Statelor Unite

12:53

„Nu am putut lega două pase!” Lionel Messi a revenit după 88 de zile la naţionala Argentinei, dar a avut un meci de coşmar

12:44

Florida Panthers, deţinătoarea Cupei Stanley, la prima înfrângere a noului sezonului

12:34

Cu cine luptă Bernadette Szocs pentru supremaţie, la WTT Champions Montpellier 2024 (22 – 27 octombrie, AntenaPLAY)

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și