Închide meniul
Foto

Mesajul sfâşietor al logodnicei starului care a fost găsit mort, în piscină, la 31 de ani: „George, iubirea vieţii mele…”

Publicat: 11 octombrie 2024, 9:14

Reclamă
Mesajul sfâşietor al logodnicei starului care a fost găsit mort, în piscină, la 31 de ani: „George, iubirea vieţii mele…”

Mesajul sfâşietor al logodnicei starului care a fost găsit mort, în piscină, la 31 de ani

Annabel Dignam era logodnica lui George Baldock / Colaj Profimediaimages/Facebook

Mesajul sfâşietor al logodnicei starului George Baldock, care a fost găsit mort, în piscină, la 31 de ani. Annabel Dignam a avut o reacţie printre lacrimi după ce a primit vestea tragică din Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul lui Panathinaikos a fost găsit fără suflare în piscina casei din Glyfada, o suburbie a Atenei, în care locuia. Cu patru zile în urmă el fusese titular în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos, scor 0-0.

Mesajul sfâşietor al logodnicei starului care a fost găsit mort, în piscină, la 31 de ani

Chiar Annabel Dignam, cea care are un copil cu Baldock, a fost cea care i-a alertat pe greci. Fundaşul nu îi răspundea la telefon şi l-a rugat pe proprietarul casei să se ducă să facă verificări. Acesta a făcut descoperirea teribilă.

Devastată de durere, Annabel a găsit cu greu puterea să scrie un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

George, iubirea vieţii mele, sufletul meu pereche. Tatăl perfect pentru băiatul nostru frumos.

Reclamă
Reclamă

M-ai completat, tu ai fost lumea mea şi ştiu că şi noi am fost a ta. Eşti aici, cu mine, în zâmbetul şi personalitatea contagioasă a lui Brody.

Lumea mea nu va mai fi niciodată la fel, dar voi găsi o cale pentru Brody. Îţi promit. Te iubesc pentru totdeauna„, a scris Annabel Dignam, potrivit thesun.co.uk.

Primele ipoteze în cazul morţii lui George Baldock

Presa din Grecia a anunţat că, potrivit primelor informaţii, George Baldock ar fi suferit un atac de cord sau un edem pulmonar. Nu este exclus ca cele două să se fi succedat. Autorităţile au găsit lângă trupul neînsufleţit al lui Baldock o sticlă de băutură alcoolică. Nu este clar dacă aceasta era a fotbalistului sau a cuiva care l-a vizitat pe acesta.

Reclamă

Potrivit sport24.gr, vor fi studiate şi imaginile de pe camerele de supraveghere. Nu au fost găsite urme de violenţă sau vânătăi pe trupul neînsufleţit al lui Baldock, iar anchetatorii nu iau în calcul o posibilă asasinare a regretatului fundaş al lui Panathinaikos.

Autopsia, care va fi efectuată la Atena, va scoate la iveală adevărata cauză a morţii lui George Baldock, la numai 31 de ani. Baldock a înghiţit apă când era încă în viaţă, au descoperit anchetatorii, care au ajuns la vila în care stătea fotbalistul la câteva ore de la decesul acestuia.

Baldock a jucat, de-a lungul carierei, pentru MK Dons, Notrhampton Town, Tamworth, IBV, Oxford United și Sheffield United. Sezonul trecut a bifat 13 prezențe în Premier League! A avut și 12 selecții în naționala Greciei.

Discursul superb din vestiarul Greciei, în memoria lui George Baldock

Discursul superb din vestiarul Greciei, în memoria lui George Baldock a fost făcut public de eleni, după victoria surprinzătoare de pe Wembley, 2-1, obţinută în prelungirile partidei, atunci când Pavlidis a reuşit dubla.

Ştim foarte bine ce echipă suntem şi ce am realizat pentru a ajunge aici. Nu trebuie să ne fie frică de nimeni şi vom arăta asta din primul minut. Ştim ce însemnătate are această partidă, mulţi dintre noi ştiu ce a însemnat George.

George a fost întotdeauna un exemplu pentru echipă, şi-a dat sufletul şi şi-a sacrificat chiar şi integritatea fizică. În meciul de azi, el va fi un exemplu pentru noi. Fiecare se va sacrifica în onoarea lui aşa cum merită”, a fost discursul din vestiar al lui Bakaseta, fostul coleg al lui Baldock, la Panathinaikos.

Jucătorii Greciei i-au adus un omagiu şi pe teren lui Baldock. După marcarea primului gol, fotbaliştii eleni au purtat cu ei un tricou cu numărul 2 al englezului care a jucat în acest sezon pentru Panathinaikos. La final, ei au sărbătorit victoria alături de fani, cu acelaşi tricou, unii dintre ei având lacrimi în ochi.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:50

Unde s-au relaxat „tricolorii”, înaintea partidei cu Cipru: „Peisaj de vacanță!” Mircea Lucescu i-a scos la plimbare

13:31

Sabrina Ionescu, înfrângere în primul meci al finalei din WNBA! New York Liberty, învinsă pe teren propriu în prelungiri

13:15

Ion Ţiriac i-a trimis o scrisoare emoţionantă lui Rafael Nadal: „Ai numărul meu și voi fi mereu acolo pentru tine”

13:14

Aryna Sabalenka, cu lacrimi în ochi după anunţul retragerii lui Rafael Nadal: „A fost inspiraţia mea”

13:10

Schimbări importante în Formula 1! Ce se va întâmplă încă din Marele Premiu al Statelor Unite

12:53

„Nu am putut lega două pase!” Lionel Messi a revenit după 88 de zile la naţionala Argentinei, dar a avut un meci de coşmar

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și