Închide meniul

Unde s-au relaxat „tricolorii”, înaintea partidei cu Cipru: „Peisaj de vacanță!” Mircea Lucescu i-a scos la plimbare

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2024, 13:50

Reclamă
Unde s-au relaxat tricolorii”, înaintea partidei cu Cipru: Peisaj de vacanță!” Mircea Lucescu i-a scos la plimbare

Unde s-au relaxat „tricolorii”, înaintea partidei cu Cipru

Jucătorii naționalei, în Cipru/ Facebook Echipa Națională

„Tricolorii” s-au relaxat, înaintea partidei cu Cipru. Jucătorii naționalei au fost scoși la plimbare de Mircea Lucescu, pe malul Mării Mediterane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Cipru, în etapa a treia din Liga Națiunilor. Partida din etapa a treia a grupei se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Unde s-au relaxat „tricolorii”, înaintea partidei cu Cipru

„Tricolorii” și staff-ul naționalei au ajuns în Larnaca joi seara. Cu o zi înaintea partidei, jucătorii au ieșit la plimbare pe malul Mării Mediterane, vremea fiind extrem de plăcută.

Pe paginile oficiale de socializare ale echipei naționale au fost postate mai multe fotografii cu elevii lui Mircea Lucescu, menționându-se clar că aceștia sunt concentrați pe deplin pentru meciul de sâmbătă seara.

Peisaj de vacanță, atmosferă bună, dar concentrare maximă la plimbarea din această dimineață! Jucătorii s-au relaxat câteva minute în apropierea hotelului unde sunt cazați”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Reclamă
Reclamă

După meciul cu Cipru, echipa națională se va deplasa în Lituania, pentru duelul din etapa a patra a grupei Ligii Națiunilor. Meciul se va disputa marți, de la ora 21:45, și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ce obiectiv şi-a setat Mircea Lucescu la echipa naţională

Mihai Stoichiţă a transmis că Mircea Lucescu şi-a setat singur obiectivul de a încheia grupa de Liga Naţiunilor pe primul loc, loc care va trimite naţionala la barajul pentru Cupa Mondială din 2026.

Directorul tehnic de la FRF a transmis că selecţionerul i-a mobilizat perfect pe jucători, în vederea partidei cu Lituania. Acesta speră ca „tricolorii” să obţină cele trei puncte, însă ar fi mulţumit şi cu un rezultat de egalitate.

Reclamă

Chiar m-am uitat la antrenamente, toţi concentraţi, toţi mobilizaţi de către Lucescu. E bine, merge bine totul, după părerea mea. Să-i batem pe cei din Cipru, şi după ne gândim şi la Lituania. Primul meci e cel mai important, e o obişnuinţă pentru toată lumea, pe acesta să-l câştigăm. După, din nou cu moral, cu atmosferă bună, mergem în Lituania.

(N.r. Unii spun că ar fi un eşec dacă nu câştigăm aici) Părerea lor. Părerea mea e cu totul alta, nu e niciun eşec. Dacă câştigăm în Cipru, mergem în Lituania. Nu mă gândesc la un meci nul, nu sunt meschin, vreau să-l câştigăm, dar şi un meci egal dacă va fi, nu e niciun eşec. Am văzut şi Lituania la Bucureşti, foarte bine chiar, în unele momente a jucat mai bine decât noi, să fim corecţi.

(N.r. Ne-ar ajuta să terminăm pe primul loc în drumul spre Mondial) Acesta e obiectivul pe care şi l-a impus Lucescu, nu noi, el şi l-a impus. Cred că-l va realiza, nu cred, sunt sigur”, a declarat Mihai Stoichiţă, într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:01

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 octombrie

17:57

Dinamo – FCSB se poate juca cu casa închisă! ”Eternul Derby” este aproape de un număr record de bilete vândute

17:55

Amendă uriașă pentru un club din Premier League! Suma pe care trebuie să o plătească, după ce oficialii au criticat arbitrajul

17:53

„E un şoc!” Novak Djokovic încă se gândeşte la Rafael Nadal după calificarea în semifinalele de la Shanghai: „E copleşitor”

17:35

„M-au băgat în spital” Marcel Răducanu, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate: „Mă sufocam! Inima, doar la 40%”

17:29

LIVE TEXTMuntenegru U21 – România U21 1-2! Louis Munteanu a realizat dubla şi tricolorii sunt din nou în avantaj

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 6 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere”
Citește și