Închide meniul

Bosnia – Germania şi Ungaria – Olanda LIVE SCORE (21:45). Toate meciurile zilei din Nations League

Alex Masgras Publicat: 11 octombrie 2024, 14:49

Reclamă
Bosnia – Germania şi Ungaria – Olanda LIVE SCORE (21:45). Toate meciurile zilei din Nations League

Bosnia - Germania şi Ungaria - Olanda LIVE SCORE

Olanda - Germania / Profimedia

Meciurile Bosnia – Germania şi Ungaria – Olanda vor fi transmise în format LIVE SCORE pe AS.ro, de la ora 21:45. Etapa a treia din Nations League continuă cu meciuri din primele trei ligi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Liga A vor avea loc meciurile Bosnia – Germania şi Ungaria – Olanda, ambele în Grupa 3.

Bosnia – Germania şi Ungaria – Olanda LIVE SCORE (21:45). Toate meciurile zilei din Nations League

Germania a debutat cu o victorie la scor în actuala ediţie din Nations League. Echipa lui Julian Nagelsmann a învins cu 5-0 Ungaria, după care a remizat la Amsterdam, cu Olanda, scor 2-2. În etapa a treia, Germania va juca în deplasare, cu Bosnia. În primele două etape, Bosnia a pierdut meciul cu Olanda, scor 2-5, şi a remizat cu Ungaria, scor 0-0.

În celălalt meci al Grupei 3, Olanda merge în Ungaria. Acesta va fi primul duel dintre cele două echipe de la duelul din preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia, când Olanda s-a impus cu 8-1 pe teren propriu, chiar în urmă cu fix 11 ani.

Meciurile de vineri din Nations League

  • Bosnia – Germania
  • Ungaria – Olanda
  • Cehia – Albania
  • Islanda – Ţara Galilor
  • Turcia – Muntenegru
  • Ucraina – Georgia
  • Estona – Azerbaidjan
  • Slovacia – Suedia

Titularul Angliei, distrus după eșecul dramatic cu Grecia de pe Wembley

Roy Keane a oferit declarații, după eșecul cu Grecia, și l-a avut în vizor în special pe Jordan Pickford. Fostul internațional nu înțelege cum portarul a putut să piardă balonul, departe de careul său.

Reclamă
Reclamă

Keane susține că Pickford nu se va schimba niciodată și greșelile comise arată că nu este pe deplin concentrat atunci când vine la echipa națională.

„Asta trimite un mesaj despre nivelul de concentrare, și asta se răspândește și în cadrul echipei. Din nou se întâmplă asta. Ce face acolo?! Trebuia să acționeze rapid. Fundașii au reacționat excelent, Grecia a avut ghinion. Fundașii au transmis un mesaj bun. Dar nu la fel s-a întâmplat și în cazul lui Pickford.

Mereu i se va întâmpla asta lui Pickford, nu se va schimba niciodată”, a declarat Roy Keane, conform mirror.co.uk.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:07

Louis Munteanu, hat-trick în Muntenegru U21 – România U21 2-6! Atacantul de la CFR Cluj a făcut spectacol

19:01

„Poate fi atât de frustrant”. Lewis Hamilton, despre problemele pe care le-a avut la Mercedes. Cu ce a comparat ultimele sezoane

18:49

Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick

18:48

EXCLUSIVMircea Lucescu, înainte de „dubla” României cu Cipru şi Lituania: „Tratez aceste două meciuri ca o singură partidă”

18:01

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 octombrie

17:57

Dinamo – FCSB se poate juca cu casa închisă! ”Eternul Derby” este aproape de un număr record de bilete vândute

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere” 6 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei
Citește și