Închide meniul

Dani Carvajal s-a operat cu succes! Anunţul făcut de Real Madrid

Alex Masgras Publicat: 11 octombrie 2024, 16:00

Reclamă
Dani Carvajal s-a operat cu succes! Anunţul făcut de Real Madrid

Dani Carvajal s-a operat cu succes! Anunţul făcut de Real Madrid

Dani Carvajal, în timpul unui meci / Profimedia

Dani Carvajal s-a operat cu succes în cursul zilei de vineri, după accidentarea suferită pe finalul meciului Real Madrid – Villarreal, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prelungirile partidei de pe Santiago Bernabeu, Dani Carvajal a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior. Căpitanul madrilenilor a încercat să degajeze o minge, dar a fost blocat de Yeremi Pino.

Dani Carvajal s-a operat cu succes! Anunţul făcut de Real Madrid

Clubul Real Madrid a anunţat, vineri, că Dani Carvajal (32 de ani) a fost operat, notează news.ro.

Carvajal a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, a ligamentului lateral extern şi a tendonului popliteu la piciorul drept, necesitând o operaţie care a decurs bine, potrivit clubului.

„Carvajal îşi va începe recuperarea în următoarele zile”, a precizat Real Madrid, care a prelungit săptămâna trecută contractul fotbalistului, acum valabil până în 2026.

Reclamă
Reclamă

Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal

Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal

Real Madrid a oficializat duminică prelungirea până în 2026 a contractului cu fundaşul Dani Carvajal (32 de ani). Iniţial, contractul jucătorului se încheia în iunie 2025. „Real Madrid doreşte să-i arate tot sprijinul şi afecţiunea şi să-i ureze însănătoşire rapidă, astfel încât să revină cât mai repede pe terenurile de fotbal”, scrie în comunicatul de presă publicat de gruparea Los Blancos.

Reclamă

La rândul său, Carvajal a reacţionat pe reţelele de socializare, având „doar cuvinte de mulţumire pentru Real Madrid şi preşedinte Florentino Perez”, subliniind că „în momentele dificile ne arătăm cu adevărat sufletul”.

În minutul 3 al prelungirilor meciului, Dani Carvajal s-a accidentat după un duel cu Yeremi Pino. Reluările nu au arătat că a existat un contact dur. Dani Carvajal s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere. Imediat, colegii săi de la Real Madrid au venit lângă el să vadă ce s-a întâmplat. Durerea insuportabilă l-a făcut pe Carvajal să plângă în timp ce era scos cu targa de pe teren.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:03

Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Louis Munteanu a marcat un hattrick în Muntenegru U21 – România U21 2-6

19:53

Au început lucrările pentru noul stadion Dinamo! Când se întorc „câinii” în Ştefan cel Mare

19:51

Mircea Lucescu a dezvăluit cum l-au impresionat jucătorii naţionalei României: „Pe această bază trebuie să construim”

19:33

„Nu visăm, acesta e obiectivul” Radu Drăguşin, mesaj ferm înaintea meciurilor naţionalei cu Cipru şi Lituania!

19:07

Louis Munteanu, hat-trick în Muntenegru U21 – România U21 2-6! Atacantul de la CFR Cluj a făcut spectacol

19:01

„Poate fi atât de frustrant”. Lewis Hamilton, despre problemele pe care le-a avut la Mercedes. Cu ce a comparat ultimele sezoane

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere” 6 Italia – Belgia 2-2 și Anglia – Grecia 1-2! Spectacol în Nations League! Grecii au produs surpriza. Rezultatele serii
Citește și