Închide meniul

Dinamo – FCSB se poate juca cu casa închisă! ”Eternul Derby” este aproape de un număr record de bilete vândute

Alexandra Costea Publicat: 11 octombrie 2024, 17:57 / Actualizat: 11 octombrie 2024, 22:10

Reclamă
Dinamo – FCSB se poate juca cu casa închisă! ”Eternul Derby” este aproape de un număr record de bilete vândute

Dinamo - FCSB se poate juca cu casa închisă!

Galeria dinamoviştilor la un meci din Liga 1 - Profimedia

Dinamo – FCSB se poate juca cu casa închisă! ”Eternul Derby” din etapa a 13-a din Liga 1 se joacă duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Dinamo – FCSB va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu doar 9 zile înainte de unicul derby din luna octombrie, Radio Dinamo a anunțat că până în acest moment s-a vândut un număr de bilete record. Alb-roşiii trebuie să vândă 15.000 de bilete pentru a acoperi costul închirierii Arenei Naţionale. Restul este considerat profit.

Dinamo – FCSB se poate juca cu casa închisă! ”Eternul Derby” este aproape de un număr record de bilete vândute

Potrivit oficialilor din Ştefan cel Mare, până acum au fost vândute 25 de mii de tichete pentru dinamovişti. Se așteaptă ca la ora începerii meciului, pe Arena Naţională să fie prezenți cel puțin 40.000 de suporteri. Este un număr record de fani care este așteptat pe stadion, mai ales că de 10 ani, în postura de gazdă, Dinamo nu a mai avut asemenea prezență.

FCSB a primit toată Peluza Sud a Arenei Naționale, fiind vorba de aproximativ 8.000 de bilete. Biletele au fost puse vineri, 11 octombrie, în vânzare pe pagina roș-albaștrilor. De asemenea, alb-roşii au decis să deschidă și inelul 3 al Arenei Naționale. În ultimul derby dintre cele două mari rivale, găzduit de Dinamo în cadrul etapei a 17-a din sezonul 2023-2024, 22.926 de suporteri au fost prezenți pe stadion.

Înaintea derby-ului de tradiţie din Liga 1, Dinamo se află pe locul 5 în clasament, cu 18 puncte. FCSB se află pe locul 7 în clasament, cu 16 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat decât elevii lui Zeljko Kopic. Roş-albaştrii mai au de jucat restanţa cu FC Botoşani, care se va disputa pe data de 21 noiembrie.

Reclamă
Reclamă

Cât costă biletele pentru derby-ul Dinamo – FCSB

PCH: 30 RON (inel 1), 25 RON (inel 2 & 3)

Tribuna 2: 50 RON (inel 1), 40 RON (inel 2 & 3)

Tribuna I: 90 RON (inel 2 & 3)

Reclamă

VIP Regular 2: 200 RON

VIP Regular 1: 250 RON

VIP experience: 390 RON

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete, după următorul program: – 18-19 octombrie: 12:00 – 20:00 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu); – 20 octombrie: 14:00 – 22:00 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)

Totodată, dinamoviştii le transmit fanilor că biletele pot fi folosite în format digital, de pe telefon, sau în format fizic, printate.

Dinamo şi FCSB se întâlnesc şi în Cupa României

Pe lângă derby-ul din Liga 1, Dinamo şi FCSB urmează să se întâlnească după doar 10 zile, în Cupa Rpmâniei. Cele două rivale se vor întâlni pe data de 30 octombrie 2024, în prima etapă a grupelor. Dinamo şi FCSB fac parte din cea mai echilibrată grupă a Cupei României, grupa B, alături Universitatea Craiova, ACS Petrolul 52, Agricola Borcea, Metalul Buzău.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:02

FCSB a primit răspunsul la oferta pentru Lukas Zima! Anunţul lui Mihai Stoica

21:45

Selecționerul Ciprului a lăudat naționala României și a vorbit despre Mircea Lucescu. Nu l-a uitat nici pe Elias Charalambous

21:41

LIVE SCOREBosnia – Germania şi Ungaria – Olanda se joacă ACUM. Toate meciurile zilei din Nations League

21:36

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei, înainte de Cipru – România! Anunţul FRF legat de meciul de la Larnaca

21:29

Tribut pentru Ayrton Senna la Marele Premiu al Braziliei! Au trecut 30 de ani de la moartea triplului campion mondial

21:00

Mihai Stoica a reacţionat după ce Louis Munteanu a reuşit un hattrick, dar nu a fost omul meciului! Cum l-a numit pe Tavi Popescu

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere” 6 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării
Citește și