Închide meniul

„M-au băgat în spital” Marcel Răducanu, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate: „Mă sufocam! Inima, doar la 40%”

Alex Ioniță Publicat: 11 octombrie 2024, 17:35

Reclamă
„M-au băgat în spital Marcel Răducanu, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate: „Mă sufocam! Inima, doar la 40%

Marcel Răducanu, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate

Captură AntenaSport

Marcel Răducanu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate. Fostul internațional a vorbit deschis despre perioada dificilă prin care a trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câteva zile, Răducanu a fost la un pas de tragedie. După cum a povestit, inima sa funcționa la o capacitate de 40%, însă, din fericire, medicii au reușit să îl salveze.

Marcel Răducanu, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate

Marcel Răducanu a dezvăluit că s-a confruntat cu o insuficiență cardiacă și a povestit și cum a fost salvat de medici.

„Am avut probleme cu inimia. M-au băgat în spital. Inima funcţiona numai a 40%. M-au băgat, aveam insuficienţă cardiacă. Mă sufocam şi nu ştiam ce am.

Am fost la doctor la consult şi m-au băgat direct. Mi-au făcut ecografie, mi-au băgat camera aia, s-au uitat ce e la inimă. Aveam palpitaţii, nu eram bine. Şi mi-au făcut electroşocul, ca să îşi revină.

Reclamă
Reclamă

Acum bate normal, dar trebuie să intru din nou în spital în noiembrie, să fac o investigaţie. O să fie foarte importantă pentru mai încolo, să nu mai am probleme toată viaţa, până mor.

Am artroză la genunchi, la umăr. Acum m-a luat spatele. Am fost ieri la doctor, mi-a făcut infiltraţii. Săracul, se zbate şi el să mă pună pe picioare. E greu. Se face ceva bine, mă ia altceva”, a spus Marcel Răducanu, citat de fanatik.ro.

În cariera sa, Marcel Răducanu a fost unul dintre cei mai talentați fotbaliști români. În campionatul intern a fost legitimat la Steaua, între 1970 și 1981.

Reclamă

Mai apoi a plecat la Hannover și, ulterior, a ajuns la Borussia Dortmund. A fost legitimat la Dortmund până în 1988, atunci când avea să fie cumpărat de FC Zurich.

După aventrua din Elveția s-a întors în Germania, la Rot-Weiss Ludenscheid, echipă din tricoul căreia s-a retras, în 1991.

În palmaresul lui Marcel Răducanu se regăsesc 2 titluri de campion al României (cu Steaua, în 1975/1976 și 1977/1978), două Cupe ale României (cu Steaua, în 1976 și 1979), dar și un titlu de fotbalistul român al anului, în 1980.

Pentru echipa națională a României a adunat 18 selecții și a marcat 3 goluri.

Ce spunea Marcel Răducanu, după debutul lui Mircea Lucescu la echipa națională

Partida dintre Kosovo și România s-a încheiat cu scorul de 0-3. Debutul tricolorilor în Nations League s-a văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

După meci, Marcel Răducanu a dezvăluit că, în opinia sa, așa arată o națională care are ca obiectiv calificarea la World Cup, competiție care va fi transmisă în exclusivitate de Antena, în 2026 și în 2030.

„Da, așa arată o națională care vrea să se califice la Mondiale! Cel mai mult mi-a plăcut că au jucat foarte inteligent. Acum am ajuns noi să fim respectați. Pierdusem asta la un moment dar, Eram învinși sau făceam egal cu echipe mai slab cotate.

Câteodată îi respectam prea mult pe alții, doar fiindcă aveau jucători care jucau prin nu știu ce campionate. Gata! Vreau să cred că acum băieții au ajuns să creadă în valoarea lor, individuală și mai ales de grup.

Acum i-am luat pe kosovari de la început, cu tempo, cu inteligență. Se vede mâna și experiența lui Mircea Lucescu. I-a băgat pe cei trei din față, care au viteză, tehnică, am jucat cu mingi lungi când trebuia, am ținut de minge. Man este într-o o formă extraordinară, la fel și Mihăilă, Drăguș e mereu pe fază.

Da, mi-a plăcut echipa României. Am dominat și mijlocul, apărarea și-a făcut treaba”, a spus Marcel Răducanu, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:02

FCSB a primit răspunsul la oferta pentru Lukas Zima! Anunţul lui Mihai Stoica

21:45

Selecționerul Ciprului a lăudat naționala României și a vorbit despre Mircea Lucescu. Nu l-a uitat nici pe Elias Charalambous

21:41

LIVE SCOREBosnia – Germania şi Ungaria – Olanda se joacă ACUM. Toate meciurile zilei din Nations League

21:36

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei, înainte de Cipru – România! Anunţul FRF legat de meciul de la Larnaca

21:29

Tribut pentru Ayrton Senna la Marele Premiu al Braziliei! Au trecut 30 de ani de la moartea triplului campion mondial

21:00

Mihai Stoica a reacţionat după ce Louis Munteanu a reuşit un hattrick, dar nu a fost omul meciului! Cum l-a numit pe Tavi Popescu

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere” 6 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării
Citește și