Închide meniul

Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Louis Munteanu a marcat un hattrick în Muntenegru U21 – România U21 2-6

Alex Ioniță Publicat: 11 octombrie 2024, 20:03

Reclamă
Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Louis Munteanu a marcat un hattrick în Muntenegru U21 – România U21 2-6

Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Louis Munteanu a marcat un hattrick în Muntenegru U21 - România U21 2-6

Mircea Lucescu / Captură AntenaSport

Iată reacția lui Mircea Lucescu, după ce Louis Munteanu a marcat un hattrick în Muntenegru U21 – România U21 2-6. Selecționerul primei reprezentative i-a transmis un mesaj direct jucătorului de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii mici” au făcut spectacol în cadrul meciului cu selecționata similară din Muntenegru, care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Louis Munteanu, Rareș Ilie, Octavian Popescu și Mihnea Rădulescu au marcat pentru reprezentativa lui Daniel Pancu.

Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Louis Munteanu a marcat un hattrick în Muntenegru U21 – România U21 2-6

La finalul conferinței de presă premergătoare partidei dintre Cipru și România, jurnaliștii l-au informat pe Mircea Lucescu că Louis Munteanu a reușit un hattrick în cadrul partidei din preliminariile pentru EURO U21 din 2025.

Mircea Lucescu a venit apoi cu un mesaj direct pentru Munteanu, căruia i-a transmis că trebuie să își continue forma excelentă.

De asemenea, selecționerul a ținut să menționeze că Munteanu a făcut totuși spectacol împotriva unei reprezentative U21.

Reclamă
Reclamă

„Foarte bine, excelent! Lucru bun de tot, dar joacă la U21, nu cu d-ăștia de 33 de ani, 32! Vom vedea, să continue, asta e cel mai important lucru”, a spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a dezvăluit cum l-au impresionat jucătorii naţionalei României: „Pe această bază trebuie să construim”

Mircea Lucescu a dezvăluit cum l-au impresionat jucătorii naţionalei României. Tricolorii se pregătesc pentru cele două deplasări din luna octombrie din Nations League, cu Cipru şi Lituania.

Antena deţine drepturile exclusive de transmisie ale Campionatelor Mondiale din 2026 şi 2030. Lituania – România va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45.

Reclamă

Aflat la a doua acţiune de la revenirea la echipa naţională, Mircea Lucescu şi-a lăudat jucătorii şi a recunoscut că a fost impresionat de cât de unit este actualul grup. Selecţionerul susţine că aceasta este fundaţia naţionalei în momentul de faţă şi că se pot construi lucruri importante de aici încolo:

„Pentru mine, antrenamentele cele mai importante sunt cele mentale. Avem un grup foarte bun de jucători, sunt impresionat de relația lor și de bucuria cu care se revăd. Asta e deja baza. Pe această bază trebuie să construim ceva.

Au plecat de la un anumit nivel, la care au ajuns datorită lor, datorită lui Edi Iordănescu. Acum trebuie să ajungem la un alt nivel, la care să ne batem cu echipele mari și să nu suferim. Talentul jucătorilor români este același, depinde cum îi educi.

Avem un avantaj acum că, datorită echipei naționale, jucătorii au început să fie apreciați la cluburi. Ușurează munca mea când se întorc la echipa națională. E mult mai multă intensitate în antrenamente așa”, a declarat Mircea Lucescu.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:36

Bosnia – Germania 1-2 și Ungaria – Olanda 1-1! Batavii, salvați de „Dumfries”! Rezultatele serii din Nations League

23:28

Zeljko Kopic ştie cum o poate învinge Dinamo pe FCSB! Mesaj clar pentru jucătorii lui înainte de derby

23:15

EXCLUSIV„Pentru o fază nu scot un jucător din lot” Mircea Lucescu, mesaj ferm despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea!

23:03

FotoScandal pe Camp Nou, în plin șantier! 20 de muncitori români şi albanezi s-au luat la bătaie pe arena catalană

23:02

Mihai Stoica l-a încurajat pe Ștefan Târnovanu, înainte de „dubla” României cu Cipru și Lituania: „Are viața înainte”

22:22

Jucătorul care îşi schimbă cetăţenia pentru a fi convocat de Mircea Lucescu la naţionala României: „Confirmă, e foarte bun”

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere” 4 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 5 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 6 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull
Citește și