Închide meniul

FCSB a primit răspunsul la oferta pentru Lukas Zima! Anunţul lui Mihai Stoica

Alexandra Costea Publicat: 11 octombrie 2024, 22:02

Reclamă
FCSB a primit răspunsul la oferta pentru Lukas Zima! Anunţul lui Mihai Stoica

FCSB a primit răspunsul la oferta pentru Lukas Zima!

Mihai Stoica a anunţat ce se va întâmpla cu Lukas Zima - Profimedia

FCSB a primit răspunsul la oferta pentru Lukas Zima! Mihai Stoica a dezvăluit ce se va întâmpla cu portarul ceh în vârstă de 30 de ani, de la Petrolul Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația roş-albastră a încercat să-l aducă în lot pe cehul Lukas Zima, unul dintre cei mai apreciați goalkeeaperi din Liga 1. În aceste sens, FCSB a făcut o ofertă de 250.000 de euro pentru portarul „lupilor galbeni”.

FCSB a primit răspunsul la oferta pentru Lukas Zima! Anunţul lui Mihai Stoica

Petrolul Ploieşti a refuzat propunerea bucureștenilor, cerând dublu. Lukas Zima are contract cu ploieștenii până în vara lui 2026. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB-ului, a fost cel care a anunțat că transferul lui Zima a picat.

„Am făcut ofertă pentru Zima, am și primit un răspuns. Răspunsul a fost nu, a fost refuzată oferta noastră. 250.000 de euro a fost oferta, nu se poate să dăm 500.000 de euro. Nu am avut un buget pentru portar, până la urmă îl avem pe portarul naționalei României.

Ne trebuie un portar bun, care să-l țină în priză pe Târnovanu și eventual să apere în Cupa României. Chiar le-am spus celor de a Petrolul: «Dom’ne, sunt mulți portari liberi». Luați exemplul lui Siegrist de la Rapid: a venit, a apărat foarte bine. Important e să-i nimerești.

Reclamă
Reclamă

Din nefericire, nu e niciun român pe care poți să-l aduci. Vrem români, a zis și Mircea Lucescu să încetăm cu străinii. Noi folosim foarte mulți jucători români. Asta și vrem, doar că trebuie să-i găsim. Spuneți-mi un portar de 2004/2005, care să fie sub vârstă, pe care să-l putem crește, iar la un moment dat, în criză, să-l și băgăm”, a afirmat MM Stoica, pentru primasport.ro.

Lukas Zima are cntract cu Petrolul Ploieşti până în 2026

Mai mult, la finalul lunii trecute, președintele de la Petrolul Ploiești a transmis că portarul nu va pleca pentru mai puțin de 500.000 de euro.

„Este cel mai bun portar din România. O spun cu toată modestia și tot respectul pentru Târnovanu”, a declarat pentru gsp.ro, Claudiu Tudor.

Reclamă

Lukas Zima a primit 59 de goluri în 52 de meciuri jucate la Petrolul Ploiești. În 18 dintre partidele jucate, cehul a reușit să termine meciul fără gol primit. Portarul în vârstă de 30 de ani are o cotă de piţă de 850.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:36

Bosnia – Germania 1-2 și Ungaria – Olanda 1-1! Batavii, salvați de „Dumfries”! Rezultatele serii din Nations League

23:28

Zeljko Kopic ştie cum o poate învinge Dinamo pe FCSB! Mesaj clar pentru jucătorii lui înainte de derby

23:15

EXCLUSIV„Pentru o fază nu scot un jucător din lot” Mircea Lucescu, mesaj ferm despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea!

23:03

FotoScandal pe Camp Nou, în plin șantier! 20 de muncitori români şi albanezi s-au luat la bătaie pe arena catalană

23:02

Mihai Stoica l-a încurajat pe Ștefan Târnovanu, înainte de „dubla” României cu Cipru și Lituania: „Are viața înainte”

22:22

Jucătorul care îşi schimbă cetăţenia pentru a fi convocat de Mircea Lucescu la naţionala României: „Confirmă, e foarte bun”

1 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 2 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 3 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 4 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și