Închide meniul

Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi”

Dan Roșu Publicat: 12 octombrie 2024, 11:31

Reclamă
Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi

Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Ultraşii lui PAOK au avut un mesaj superb pentru Răzvan Lucescu, după tensiunile apărute la campioana Greciei după cele trei eşecuri consecutive din Superligă şi Europa League. Totuşi, PAOK e pe primul loc în Grecia, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest context, fanii lui PAOK au venit cu un comunicat prin care şi-au manifestat încrederea în Lucescu, pe care l-au numit „unul dintre cei mai mari antrenori ai clubului din istoria recentă”.

Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu

„După finalul de anul trecut, care ne-a adus un trofeu magic, trebuie să ne exprimăm public încrederea şi dragostea pe care o avem pentru echipă şi pentru cel mai mare antrenor din istoria recentă a clubului. Trebuie să avem încredere totală, chiar dacă nu ştim dacă vom lua un nou titlu la finalul acestui sezon.

Suntem siguri că ei vor da totul pentru club şi pentru oamenii de pe stadion. Ar fi bine pentru cei care sunt pe lângă echipă să nu tragă concluzii pripite, ci să aducă încredere şi calm, pentru ca echipa să meargă doar pe instrucţiile şi dorinţele lui Răzvan Lucescu.

Sezonul de-abia a început, campionii au nevoie de fani lângă şi noi suntem siguri cu succesul e foarte aproape. Oricine va continua să critice antrenorul lui PAOK, se va confrunta şi cu noi”, a fost mesajul suporterilor liderului din Grecia.

Reclamă
Reclamă

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a amenințat cu demisia de la PAOK

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a amenințat cu demisia de la PAOK. Grecii au analizat declarațiile antrenorului român și au dezvăluit ce l-a deranjat pe acesta.

Antrenorul român și-a exprimat nemulțumirea față de criticile primite de echipa sa, mărturisind că e gata oricând să-și facă bagajele și să plece de la Salonic.

Grecii au dezvăluit că Răzvan Lucescu ar fi nemulțumit din cauza faptului că Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, i-a amendat pe jucători imediat cu eșecul suferit cu FCSB. Campioana Greciei ajunsese la trei înfrângeri consecutive, astfel că omul de afaceri a luat decizia de a-i „pedepsi” pe „elevii” lui Răzvan Lucescu.

Reclamă

Lui Lucescu Jr nu i-a căzut bine acest fapt, grecii menționând că antrenorul român nu a înțeles de ce Savvidis a pus o presiune atât de mare asupra jucătorilor săi. De asemenea, Răzvan Lucescu nu a înțeles nici de ce patronul echipei a declarat că PAOK are cel mai bun lot, din ultimii 12 ani, ținând cont de transferurile efectuate târziu.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:10

Hugo Viana, alesul şeicilor de la Manchester City! Pep Guardiola va avea un nou director sportiv la echipă

17:06

Un star de la Liverpool s-a retras din fotbal! Motivul pentru care a luat drastica decizie

16:52

Al Hilal însistă pentru transferul lui Vinicius de la Real Madrid! Saudiții visează la starul de 200 de milioane de euro

16:46

Salariul uriaş pe care Jurgen Klopp îl va încasa la Red Bull. Lovitură financiară dată de fostul manager al lui Liverpool

16:43

Novak Djokovic, adversarul lui Jannik Sinner în finala de la Shanghai! Victorie impresionantă a sârbului în faţa lui Taylor Fritz

16:21

LIVE SCORELituania – Kosovo se joacă ACUM. Rrahmani e titular. Lewandowski, duel stelar cu Ronaldo în Polonia – Portugalia. Meciurile zilei

1 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 2 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și