Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a amenințat cu demisia de la PAOK! Grecii au aflat totul

Viviana Moraru Publicat: 7 octombrie 2024, 14:32

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a amenințat cu demisia de la PAOK! Grecii au aflat totul

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a amenințat cu demisia de la PAOK

Răzvan Lucescu/ Profimedia

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a amenințat cu demisia de la PAOK. Grecii au analizat declarațiile antrenorului român și au dezvăluit ce l-a deranjat pe acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a obținut prima victorie, după trei eșecuri la rând. Trupa lui Răzvan Lucescu a învins-o cu 2-0 pe Levadiakos, live în AntenaPLAY.

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a amenințat cu demisia de la PAOK

Deși PAOK a urcat pe primul loc în campionatul Greciei, profitând și de pașii greșiți făcuți de celelalte rivale, Răzvan Lucescu a răbufnit la conferința de presă, de după victoria cu Levadiakos.

Antrenorul român și-a exprimat nemulțumirea față de criticile primite de echipa sa, mărturisind că e gata oricând să-și facă bagajele și să plece de la Salonic.

Grecii au dezvăluit că Răzvan Lucescu ar fi nemulțumit din cauza faptului că Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, i-a amendat pe jucători imediat cu eșecul suferit cu FCSB. Campioana Greciei ajunsese la trei înfrângeri consecutive, astfel că omul de afaceri a luat decizia de a-i „pedepsi” pe „elevii” lui Răzvan Lucescu.

Reclamă
Reclamă

Lui Lucescu Jr nu i-a căzut bine acest fapt, grecii menționând că antrenorul român nu a înțeles de ce Savvidis a pus o presiune atât de mare asupra jucătorilor săi. De asemenea, Răzvan Lucescu nu a înțeles nici de ce patronul echipei a declarat că PAOK are cel mai bun lot, din ultimii 12 ani, ținând cont de transferurile efectuate târziu.

A dus-o pe PAOK pe primul loc și are dreptul să răbufnească. I-a aruncat mănușa lui Ivan Savvidis, după ce s-a asigurat să-l menționeze la conferința de presă, și pe de altă parte, fără a lăsa loc de intrepretări, a spus clar că dacă nu este fericit, își poate lua bagajele și poate pleca chiar azi.

De ce a ajuns Lucescu la asta? Pentru că el consideră ca fiind nejustificată presiunea pe care o primește de la patron, care pe de o parte nu s-a asigurat la timp de transferuri.

Reclamă

Pentru prima dată, Lucescu își exprimă public nemulțumirea față de modul în care Savvidis acționează a echipă”, au notat grecii de la sportdog.gr.

Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK

Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK. Chiar dacă nu a nominalizat pe nimeni, fostul selecţioner a lăsat să se înţeleagă că reacţiile conducerii campioanei l-au deranjat şi că e dispus să ia această măsură, chiar dacă echipa e pe primul loc în campionat.

„În această seară, nu am câştigat titlul sau Europa League, dar muncim pentru a fi fericiţi în luna mai. Am avut două meciuri în Europa League în care am avut multe ocazii de a marca şi în care am plătit. Asta se întâmplă când construieşti o echipă.

Suntem primii în clasament, sunt aici în această seară, dar nu am nicio problemă să mă duc la Thessaloniki şi să îmi fac bagajele pentru Bucureşti, dacă unii oameni nu înţeleg procesul. Sunt liniştit şi am arătat ce pot face, dacă cineva nu este fericit, eu pot pleca.

Trebuie să avem un echilibru şi nu trebuie să ne amuzăm pe munca pe care o facem, punând presiune enormă, pentru că nu aşa vom avea relaţiile. Aşa vom afecta echipa”, a spus Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:04

Irina Begu a fost eliminată de la Wuhan! România a rămas cu o singură reprezentantă pe tabloul de simplu

16:56

Ousmane Dembele ar putea pleca de la PSG! Suma uriașă pentru care s-ar putea realiza transferul internaționalului francez

16:47

Cotele pentru câştigarea Balonului de Aur 2024! Real Madrid domină cursa pentru mult râvnitul trofeu

16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 octombrie

16:39

Interviu exclusiv cu Cristina Neagu marţi, de la ora 10:30, pe AS.ro! Cea mai bună handbalistă vorbeşte de retragere şi familie

15:46

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo: „Până la ultima picătură de energie!” Anunț despre transferuri

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și