Închide meniul

Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2024, 13:03

Reclamă
Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!

Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment/ Profimedia

Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena. Miliardarul român a dezvăluit şi motivul pentru care a fost internat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Ion Ţiriac a fost internat câteva zile într-un spital din Viena. Ţiriac a dezvăluit că a ajuns la spital din cauza unei răceli. Miliardarul român s-a arătat surprins că informaţia a ajuns în spaţiul public.

Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena

Domne, totul costă aici, nu știu de unde știți voi de Viena, vă felicit. Securitatea văd că merge, FBI-ul. Am fost invitat să văd noua sală de la Red Bull din Munchen. Au făcut deschiderea, a fost un meci superb între Real Madrid și Bayern Munchen și am văzut ceva care m-a dat pe spate. Având în vedere că sunt 10.300 de locuri, e mult mai mare pe lateral decât crede lumea„, a spus Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac i-a trimis o scrisoare emoţionantă lui Rafael Nadal

Ion Ţiriac i-a trimis o scrisoare emoţionantă lui Rafael Nadal, la o zi după ce a aflat că „Matadorul” se retrage din cariera de jucătorul profesionist, la 38 de ani.

Ţiriac şi-a adus aminte de momentul în care i-a oferit lui Nadal un wild-card la turneul pe care îl deţinea la Madrid, înainte ca Rafa să devină unul dintre cei mai mari jucători din istorie.

Reclamă
Reclamă

„Rafa… dragul meu prieten,

Vreau să îți scriu această scurtă scrisoare care, din păcate, nu poate să descrie ceea ce ai însemnat pentru mine, pentru copii, pentru fani și pentru lumea sportului nostru.

Dăruirea, sacrificiul și respectul față de joc, pe teren și în afara terenului, de care ai dat dovadă timp de două decenii, sunt unice și nu vor fi niciodată depășite.

Reclamă

Ești un prieten pentru mine și, ca prieten, pot spune că lumea sportului are o datorie față de tine, datorie care nu poate fi plătită în bani sau titluri, ai dus totul la un alt nivel.

Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată este să-i fi dat unui tânăr spaniol cu ​​păr lung și aspect unic chiar în primul an un wildcard la Madrid și mă voi mândri și pentru asta. Prietene, ai numărul meu și voi fi mereu acolo pentru tine. Ion”, se arată în scrisoarea lui Ţiriac.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:10

Hugo Viana, alesul şeicilor de la Manchester City! Pep Guardiola va avea un nou director sportiv la echipă

17:06

Un star de la Liverpool s-a retras din fotbal! Motivul pentru care a luat drastica decizie

16:52

Al Hilal însistă pentru transferul lui Vinicius de la Real Madrid! Saudiții visează la starul de 200 de milioane de euro

16:46

Salariul uriaş pe care Jurgen Klopp îl va încasa la Red Bull. Lovitură financiară dată de fostul manager al lui Liverpool

16:43

Novak Djokovic, adversarul lui Jannik Sinner în finala de la Shanghai! Victorie impresionantă a sârbului în faţa lui Taylor Fritz

16:21

LIVE SCORELituania – Kosovo se joacă ACUM. Rrahmani e titular. Lewandowski, duel stelar cu Ronaldo în Polonia – Portugalia. Meciurile zilei

1 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 2 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și