Închide meniul

Salariul uriaş pe care Jurgen Klopp îl va încasa la Red Bull. Lovitură financiară dată de fostul manager al lui Liverpool

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 octombrie 2024, 16:46

Reclamă
Salariul uriaş pe care Jurgen Klopp îl va încasa la Red Bull. Lovitură financiară dată de fostul manager al lui Liverpool

Salariul uriaş pe care Jurgen Klopp îl va încasa la Red Bull

Jurgen Klopp, în timpul unui meci / Profimediaimages

S-a aflat care este salariul uriaş pe care Jurgen Klopp îl va încasa la Red Bull. Antrenorul de 57 de ani, care a câştigat Premier League şi Champions League cu Liverpoool, a dat o adevărată lovitură financiară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klopp a surprins pe toată lumea în momentul în care a decis să îşi încheie vacanţa. A semnat cu Red Bull şi va începe o nouă experienţă de la 1 ianuarie 2025.

Salariul uriaş pe care Jurgen Klopp îl va încasa la Red Bull

Klopp va fi director peste cluburile de fotbal ale uriaşului trust: Leipzig, Salzburg, Leeds, New York, Bragantino (Brazilia) şi Omiya Ardija (Japonia).

Chiar dacă nu va încasa la fel de mulţi bani pe cât primea la Liverpool (n.r. 15 milioane de lire sterline pe an), Klopp va fi plătit mai bine decât 18 dintre cei 20 de antrenori din Premier League.

Jurgen Klopp va încasa anual, la Red Bull, o sumă cuprinsă între 8 şi 10 milioane de lire sterline (n.r. 9.5 – 12 milioane de euro). Informaţia a fost oferită de jurnalistul Florian Plettenberg de la Sky Sports şi preluată de thesun.co.uk.

Reclamă
Reclamă

Din campionatul Angliei, numai Pep Guardiola (n.r. 20 de milioane de lire sterline) şi Mikel Arteta (n.r. 10 milioane de lire sterline) vor fi mai bine plătiţi decât Klopp.

Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a semnat cu Red Bull

Klopp și-a respectat promisiunea pe care le-a făcut-o fanilor lui Liverpool, în momentul în care s-a despărțit de clubul de pe Anfield. Acesta anunțase că nu va antrena, în următorul an, o altă echipă de club sau națională.

Totuși, Jurgen Klopp a fost făcut praf în Germania pentru că a semnat cu Red Bull.

Reclamă

Klopp s-a prezentat la Liverpool drept ‘The Normal One’, spre deosebire de ‘The Special One’, Mourinho, ceea ce i-a adus laude. Acum, mulți cred că a adoptat ceea ce se obișnuiește în această industrie: urmărirea banilor. Această știre a a provocat un mare disconfort în rândul fanilor”, au titrat cei de la „Der Spiegel”, potrivit marca.com.

Acordul cu Red Bull îi distruge imaginea de om impecabil. Pentru mulți, se pare că Klopp și-a dărâmat propriul monument într-o clipă. Nu iubește fotbalul atât de mult pe cât a susținut„, a subliniat și t-online.de.

Cea mai dură reacție i-a aparținut lui Gunter Klein, jurnalist la Munchner Merkur.

Klopp este la fel de fals ca dinții lui„, a postat Klein pe contul său de Twitter.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

VideoGică Hagi, ţinut la coadă înainte de Cipru – România! Însoţit de familie, „Regele” a fost asaltat de fani. Imagini rare

21:09

Krim Ljubljana – CSM București 29-31, în Liga Campionilor la handbal feminin! Victorie mare pentru campioana României

20:50

Mohamed Salah a fost trimis acasă de selecţionerul Egiptului! Motivul incredibil pentru care ratează returul cu Mauritania

20:00

Foto„E un brand în fotbalul românesc” Adrian Mutu a participat la centenarul Petrolului. Mesaj special pentru fani

19:55

Cipru – România LIVE TEXT, 21:45. „Tricolorii” vor a treia victorie consecutivă cu Mircea Lucescu pe bancă. Echipa de start

19:04

Max Verstappen a numit circuitul pe care îl vrea înapoi în Formula 1! Campionul mondial a răspuns fără să ezite: „Viraje rapide”

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului 6 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie”
Citește și