Închide meniul

Hugo Viana, alesul şeicilor de la Manchester City! Pep Guardiola va avea un nou director sportiv la echipă

Alex Masgras Publicat: 12 octombrie 2024, 17:10

Reclamă
Hugo Viana, alesul şeicilor de la Manchester City! Pep Guardiola va avea un nou director sportiv la echipă

Hugo Viana, alesul şeicilor de la Manchester City! Pep Guardiola va avea un nou director sportiv la echipă

Pep Guardiola, în timpul unui meci / Profimedia

Hugo Viana este alesul şeicilor de la Manchester City. Campioana din Premier League i-a găsit deja un înlocuitor lui Txiki Begiristain, unul dintre cei mai importanţi oameni din clubul de pe Etihad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotbalist spaniol va pleca de la echipă la finalul acestui sezon după ce a ajutat-o pe City să devină una dintre cele mai puternice echipe ale lumii. Din iunie 2025, el va fi înlocuit cu Hugo Viana.

Hugo Viana, alesul şeicilor de la Manchester City! Pep Guardiola va avea un nou director sportiv la echipă

În vârstă de 41 de ani, Hugo Viana îşi va încheia la finalul sezonului înţelegerea de succces cu Sporting şi va veni la Manchester City, potrivit comunicatului emis de cetăţeni în cursul zilei de sâmbătă.

Hugo Viana va avea misiunea de a continua succesul la care a contribuit Txiki Begiristain, iar munca sa de la Sporting îi dă mare încredere. La Lisabona, Viana a contribuit la aducerea unor jucători de top, precum Viktor Gyokeres, Morten Hjulmand sau Ousmane Diomande.

Reclamă
Reclamă

Chiar dacă va deveni directorul lui Manchester City în mod oficial în luna iunie 2025, Hugo Viana va începe colaborarea cu Txiki Begiristain peste câteva luni, pentru ca tranziţia la noul director sportiv să se petreacă fără probleme.

De asemenea, în comunicatul emis sâmbătă, cetăţenii au menţionat că Txiki Begiristain va avea parte de o ceremonie specială la finalul sezonului, pentru a-i mulţumi pentru contribuţia uriaşă la succesul pe care Manchester City l-a avut.

Sporting, echipa la care Hugo Viana a impresionat, poate fi urmărită în acest sezon în Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY. Următorul meci al celor de la Sporting în Liga Portugal se joacă pe 26 octombrie, pe terenul celor de la Famalicao, de la ora 22:30.

Reclamă

Viitorul lui Pep Guardiola la Manchester City, sub semnul întrebării

Rămâne de văzut ce impact va avea plecarea lui Txiki Begiristain asupra viitorului lui Pep Guardiola la Manchester City. Guardiola și Begiristain se cunosc de 30 de ani, încă din perioada în care au fost coechipieri la Barcelona. Begiristain a devenit director sportiv pe Camp Nou în 2003 și l-a numit pe Guardiola antrenor al catalanilor în 2008.

Încă din luna mai au apărut zvonuri că Pep Guardiola va pleca în vara lui 2025. Ibericul a intrat în ultimele 12 luni de contract şi nu mai vrea să rămână la Manchester. Potrivit dailymail.com, principalul antrenor care este favorit să îl înlocuiască pe Guardiola este spaniolul Michel Sanchez, care a făcut minuni cu Girona.

Cu Guardiola pe bancă, Manchester City a câștigat, printre altele, șase titluri în Premier League, două Cupe ale Angliei și UEFA Champions League, în 2023.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

VideoGică Hagi, ţinut la coadă înainte de Cipru – România! Însoţit de familie, „Regele” a fost asaltat de fani. Imagini rare

21:09

Krim Ljubljana – CSM București 29-31, în Liga Campionilor la handbal feminin! Victorie mare pentru campioana României

20:50

Mohamed Salah a fost trimis acasă de selecţionerul Egiptului! Motivul incredibil pentru care ratează returul cu Mauritania

20:00

Foto„E un brand în fotbalul românesc” Adrian Mutu a participat la centenarul Petrolului. Mesaj special pentru fani

19:55

Cipru – România LIVE TEXT, 21:45. „Tricolorii” vor a treia victorie consecutivă cu Mircea Lucescu pe bancă. Echipa de start

19:04

Max Verstappen a numit circuitul pe care îl vrea înapoi în Formula 1! Campionul mondial a răspuns fără să ezite: „Viraje rapide”

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului 6 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie”
Citește și