Închide meniul
Foto

Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru mama unui băiat care a fost operat de 16 ori: „Eşti minunat! Felicitări”

Publicat: 13 octombrie 2024, 14:44

Reclamă
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru mama unui băiat care a fost operat de 16 ori: „Eşti minunat! Felicitări”

Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru mama unui băiat care a fost operat de 16 ori

Caius Covrig / AntenaSport

Milionarul român de doar 28 de ani a făcut un gest uriaş pentru mama unui băiat care a fost operat de 16 ori. Femeia i-a trimis un mesaj lui Caius Covrig, iar tânărul milionar român, impresionat, a decis să îi ofere un sejur gratis la hotelul lui atât ei, cât şi celei care a ajutat-o în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caius Covrig a oferit în ultima perioadă mai multe sejururi de lux la hotelul de 4 stele pe care îl deţine în Buşteni. Tot în Buşteni, Caius Covrig construieşte un hotel de 5 stele.

Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru mama unui băiat care a fost operat de 16 ori: „Eşti minunat! Felicitări”

Am avut momente foarte grele în viaţă, băiatul meu având 16 operaţii, şi persoana care mi-a fost alături a fost mama unui coleg de clasă… înger pe pământ… haine, mâncare, bani, mi-aş dori să le fac un cadou”, i-a scris mama care a trecut prin momente dificile lui Caius Covrig.

Felicitări, Mariana! Ai câştigat sejurul gratis şi, în plus, din partea mea, îţi ofer încă unul gratis pentru mama colegului de clasă🙌🏻. Astfel, îmi doresc să vă bucuraţi împreună de acest sejur minunat la Kayus Hotel ❤️ Vă pup şi vă aştept la Kayus”, a transmis Caius Covrig, pe contul lui de Instagram.

Comentariile au început să curgă pe pagina lui Caius Covrig după anunţul acestuia. „Să te binecuvânteze Dumnezeu și să-ți ajute să prosperi! Lumea asta tânjește după oameni buni, care să mai întindă din când în când masa, nu doar s-o strângă!”, a comentat cineva.

Reclamă
Reclamă

Ești minunat! Felicitări pentru tot ceea ce faci!”, i-a transmis o altă persoană lui Caius Covrig pe reţeaua de socializare.

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă în SUA, dar s-a întors în România şi se concentrează acum pe afaceri

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă. El a jucat la nivel de colegiu în SUA. A renunţat ulterior la această carieră pentru a se concentra pe domeniul afacerilor.

Caius Covrig s-a întors definitiv în România după ce a locuit în Statele Unite în perioada în care a studiat la colegiu. Pe lângă hotelul de 4 stele şi cel de 5 stele pe care îl construieşte, Caius Covrig mai deţine un lounge, în Braşov. În afară de afacerile din Horeca, tânărul milionar spunea că are şi o firmă de comerţ exterior în Statele Unite.

Reclamă

Atunci când studia la una din cele mai tari şcoli de business din lume, Arizona State, Caius Covrig a fost aproape să ajungă în NBA. Dar s-a accidentat grav. A rămas prieten cu un uriaş, care joacă şi acum în NBA!

Colegul meu de liceu, Deandre Ayton, acum este considerat cel mai bun pivot”, spunea Caius Covrig pentru AntenaSport.

Caius Covrig e prieten cu Radu Drăguşin

Caius Covrig a fost şi el la EURO 2024 pentru a susţine naţionala României. Prieten cu Radu Drăguşin, Caius Covrig anunţa că va merge şi el la EURO 2024. Caius Covrig era optimist în privinţa parcursului naţionalei la turneul final din Germania. Tânărul milionar era convins că naţionala se va califica din grupă, lucru care s-a şi întâmplat. România a câştigat grupa cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, de pe primul loc. Tricolorii au părăsit competiţia în optimile de finală, fiind învinşi cu 3-0 de Olanda.

O să merg şi acum la EURO, mai ales că-l ştiu şi pe Radu Drăguşin. Pariez că sută la sută ieşim din grupe”, declara Caius Covrig pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:20

LIVE SCOREFinlanda – Anglia 0-1! Jack Grealish a înscris din pasa superbă a lui Angel Gomes

19:15

Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton: „Acesta este visul meu care s-a împlinit!”

18:42

Lamine Yamal s-a accidentat la echipa naţională şi a părăsit cantonamentul Spaniei! Primul verdict dat de medici

18:19

FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?”

18:03

VIDEOCalgary Flames nu l-a uitat pe Johnny Gaudreau! Momente emoţionante în memoria fostului număr 13

17:53

Transfer uriaş propus lui Gigi Becali de la o rivală din Liga 1: „Ar trebui să plătească cel puţin 2.000.000 de euro!”

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!”
Citește și