Închide meniul

Didier Deschamps, despre escapada suedeză al lui Kylian Mbappe. „Nu ştiu dacă a fost plecat”

Alexandra Costea Publicat: 13 octombrie 2024, 15:49

Reclamă
Didier Deschamps, despre escapada suedeză al lui Kylian Mbappe. Nu ştiu dacă a fost plecat”

Didier Deschamps, despre escapada suedeză al lui Kylian Mbappe

Didier Deschamps la antrenamentele naționalei Franței - Profimedia

Didier Deschamps, despre escapada suedeză al lui Kylian Mbappe. Selecționerul Franței a fost întrebat duminică despre controversele generate de escapada suedeză a lui Kylian Mbappé din această săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deschamps a subliniat că jucătorul se află sub programul clubului Real Madrid.

Didier Deschamps, despre escapada suedeză al lui Kylian Mbappe. „Nu ştiu dacă a fost plecat”

„O ieşire în oraş? Kylian urmează un program cu clubul său, Real Madrid, aşa că nu ştiu dacă a fost plecat, dacă a fost acolo sau nu. Trebuie să mă înţeleg cu cei care sunt acolo, dar ceea ce pot spune este că Kylian mi-a trimis un mesaj înainte de meci (cu Israel). După aceea, ca orice jucător la clubul său, el urmează un program. Cu zi liberă sau fără zi liberă… (…) Dacă jucătorii sunt în zile libere, au libertatea să facă ce vor”, a răspuns antrenorul, foarte evaziv la început.

Kylian Mbappé, absent din cauza unei accidentări de la meciurile naționalei Franței din luna octombrie, a fost observat joi seara în Suedia, conform celor de la Aftonbladet.

Didier Deschamps și-a explicat alegerea de a-l odihni pe câștigătorul Cupei Mondiale 2018, care s-a accidentat la coapsa stângă.

Reclamă
Reclamă

„Are o problemă care nu este gravă, dar care necesită tratament pentru a se putea recupera corect. Nu sunt aici pentru a-mi asuma riscuri”, a mai spus selecționerul Franței.

Kylian Mbappé a profitat de câteva zile de odihnă oferite de Real Madrid pentru a face o scurtă vizită în Suedia, în timp ce Les Bleus jucau în Liga Națiunilor împotriva Israelului la Budapesta. El va reveni luni la antrenamentele cu echipa Real Madrid.

Adevăratul motiv pentru care Kylian Mbappe nu a fost convocat la naţionala Franţei

Starul de la Real Madrid nu a fost chemat de selecționerul Didier Deschamps pentru meciurile din UEFA Nations League. Absența atacantului de pe listele jucătorilor a generat numeroase discuții.

Reclamă

Se pare că Mbappe nu a fost convocat pentru meciurile din Liga Națiunilor pentru a evita riscurile de accidentare. Această decizie a fost luată după ce starul de la Real Madrid a suferit un disconfort muscular.

Chiar dacă problema nu este una atât de gravă, antrenorul a atras atenția asupra întregii situații. Se pare că este mai bine că nu a fost convocat la națională, mai ales că urmează un programul încărcat în următoarele săptămâni.

„A fost decizia mea să nu-l chem, deoarece nu era 100% pregătit. Nu a existat nicio solicitare din partea clubului”, a explicat Deschamps.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

LIVE SCOREFinlanda – Anglia 1-3! Alexander-Arnold, gol superb din lovitură liberă. Haaland, titular în Austria – Norvegia (21:45)!

20:49

Cosmin Contra, anunţ despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Asta am auzit”

19:43

FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!”

19:41

VideoCătălin Cîrjan, discurs războinic înainte de Dinamo – FCSB: „Jucăm cel mai frumos din România! Luăm cele 3 puncte”

19:26

Odense – Rapid 32-24, în Liga Campionilor! A treia înfrângere la rând pentru vicecampiona României

19:15

Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton: „Acesta este visul meu care s-a împlinit!”

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!”
Citește și