Închide meniul
Foto

Pactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!”

Publicat: 13 octombrie 2024, 19:43

Reclamă
Pactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!”

Pactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui

Ciprian Tătăruşanu şi Antoaneta Tătăruşanu / Colaj Instagram

Acesta a fost pactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce portarul român a trăit cea mai mare trădare a carierei. Retras din activitate, „Tătă” a oferit detalii despre dezamăgirea cruntă trăită în momentul în care a plecat de la FC Nantes şi a semnat cu Olympique Lyon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigător al două titluri cu FCSB, Tătăruşanu a surprins în 2019 când a plecat de la FC Nantes şi a semnat cu Olympique Lyon. Era o decizie pe care avea să o regrete. Oficialii clubului i-au oferit asigurări că Anthony Lopes va pleca şi el va fi noul titular. În paralel s-au purtat negocieri şi cu portarul naţionalei Portugaliei, care a decis să rămână la echipă.

Pactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui în 2019

Tătăruşanu a ajuns astfel rezervă şi a apărat buturile lui OL în numai 6 partide.

Când m-am transferat la Lyon, trebuia să fiu portarul numărul 1. Directorul sportiv mi-a spus: «Tu vei fi portarul numărul 1, pentru că actualul portar va pleca».

Dar între timp lucrurile s-au schimbat. Mi-am dat seama că lucrurile nu stăteau chiar așa. Portarul Lopes a semnat prelungirea contractului, iar eu am rămas în aer.

Reclamă
Reclamă

Primele săptămâni au fost frustrante, veneam acasă supărat, nervos, știind că am fost păcălit și mințit. Nici măcar nu mă puteam pregăti cum trebuie. Când am văzut că nu pot pleca, mi-am dat seama că trebuie să rămân acolo cel puțin 6 luni„, a declarat Ciprian Tătăruşanu pentru gsp.ro.

Ciprian Tătăruşanu i-a explicat soţiei sale prin ce a ajuns să treacă. A făcut un pact cu Antoaneta să nu lase problemele de la club să îi afecteze viaţa de familie. Cei doi au ales să se bucure de frumuseţea oraşului.

I-am zis că nu trebuie să duc tensiunea acasă. Am avut norocul să locuim într-un oraș frumos, cu o artă culinară la cel mai înalt nivel. Am încercat să văd partea plină a paharului. N-am vrut să fac scandal sau să fiu un tip indisciplinat, pentru că în fotbal se duce vorba. Dacă aș fi făcut asta, probabil că următoarele echipe interesate de mine ar fi cerut o părere despre mine și nu era exact ce își doreau. Poate că nu aș mai fi ajuns la Milan, de exemplu.

Reclamă

Copiii erau mici, nu-și dădeau seama, dar soția, când i-am spus ce se întâmplă, la început nu a crezut. I-am zis că asta e situația, am fost păcălit. I-am spus că o să încerc să fiu cât mai pozitiv când ajung acasă, să nu ne afecteze relația. Dacă eu vin acasă supărat, tu începi să mă întrebi ceva, iar eu răbufnesc… Toate frustrările de la antrenament să le aduc acasă – n-ar fi fost productiv pentru nimeni. Am început să ne bucurăm de oraș, de viața de la Lyon. Puținele oportunități de a juca le-am fructificat, dar era prea puțin pentru ceea ce îmi doream eu„, a mai spus fostul portar al naţionalei României.

Un an mai târziu, Olympique Lyona a fost transferat de AC Milan cu un milion de euro. A stat la echipa din Serie A timp de trei ani, înainte să ajungă la Abha. Şi-a încheiat cariera în Arabia Saudită.

Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie

Antoaneta şi Ciprian Tătăruşanu formează un cuplu de mai bine de un deceniu şi au împreună trei copii: Sebastian, Matei şi Isabel. Cei doi au decis să-şi unească destinele abia în vara anului 2022, iar nunta lor, care a avut loc într-o locaţie de lux de pe malul lacului Como, a fost una spectaculoasă.

Antoaneta Tătăruşanu l-a însoţit pe Ciprian Tătăruşanu în Arabia Saudită, după transferul portarului român la Abha. Soţia lui „Tătă” s-a bucurat de destinaţia în care a ajuns.

Antoaneta a postat, pe Insta Story, imagini provocatoare în costum de baie negru. A atras atenţia unul dintre tatuajele pe care le are. Este vorba de un fluture, pe care îl are tatuat pe umăr.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:35

Austria – Norvegia 5-1! Umilinţă totală pentru Erling Haaland şi coechipierii săi! Anglia a învins Finlanda. Rezultatele serii

23:28

Mihai Stoichiţă, înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Mi-aş dori că terminăm grupa cu victorii”

23:22

EXCLUSIV„Să nu vă fie frică!” Lukasz Szukala este convins că FCSB le poate răpune şi pe Rangers, Olympiakos şi Manchester United

23:07

„Mircea Lucescu poate să facă asta!” Marele câştig după victoria din Cipru: „Mulţi vor avea discuţia asta cu selecţionerul!”

22:49

Bernadette Szocs, înainte de Campionatul European Individual 2024 (15-20 octombrie): „Doresc medalii în toate probele”

22:27

„Tricolorii” au ajuns la Kaunas: „Nu e cea mai călduroasă primire!” Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Max Verstappen a numit circuitul pe care îl vrea înapoi în Formula 1! Campionul mondial a răspuns fără să ezite: „Viraje rapide” 6 Laurenţiu Reghecampf, cuvinte uriaşe despre o vedetă de la FCSB: „Îmi place mult, o să ajungă sus! E un exemplu”
Citește și