Închide meniul
Foto

Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are

Reclamă

Publicat: 17 martie 2024, 11:47

Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are

Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie

Antoaneta Tătăruşanu şi Ciprian Tătăruşanu / Instagram

Soţia lui Ciprian Tătăruşanu a avut o apariţie răvăşitoare în costum de baie. Antoaneta Tătăruşanu este într-o formă fizică de zile mari, la 35 de ani. Este considerată una dintre cele mai frumoase iubite de fotbalişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antoaneta şi Ciprian Tătăruşanu formează un cuplu de mai bine de un deceniu şi au împreună trei copii: Sebastian, Matei şi Isabel. Cei doi au decis să-şi unească destinele abia în vara anului 2022, iar nunta lor, care a avut loc într-o locaţie de lux de pe malul lacului Como, a fost una spectaculoasă.

Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie

Antoaneta Tătăruşanu l-a însoţit pe Ciprian Tătăruşanu în Arabia Saudită, după transferul portarului român la Abha. Soţia lui „Tătă” pare să se bucure de destinaţia aleasă de goalkeeperul de 38 de ani.

Antoaneta tocmai a postat, pe Insta Story, o imagine provocatoare în care apare într-un costum de baie negru. A atras atenţia unul dintre tatuajele pe care le are. Este vorba de un fluture, pe care îl are tatuat pe umăr.

Reclamă

Soția lui „Super Tătă” este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), cu toate că a născut de trei ori.

Ciprian Tătăruşanu a plecat în vară de la AC Milan, după trei ani petrecuţi pe San Siro. Şi-a încheiat contractul cu italienii şi a fost tentat cu o ofertă uriaşă de „şeici”. Tătăruşanu a semnat un contract valabil pe 2 ani cu Abha Club şi va câştiga o avere: 3.500.000 de euro în două sezoane.

Tătăruşanu a cunoscut cele mai importante performanţe ale carierei în tricoul FCSB-ului. În tricoul echipei lui Gigi Becali a câştigat două titluri (2013, 2014), o Cupă a României (2011) şi o Supercupă a României (2013). A apărat apoi buturile celor de la Fiorentina, Nantes, Lyon şi AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Antoaneta Tătăruşanu a organizat o nuntă epică, pe malul lacului Como

Antoaneta și Ciprian Tătărușanu au făcut pasul cel mare după un deceniu de relaţie. Evenimentul a avut loc pe 26 mai 2022 și a fost unul epic. Au ales o locație de vis – Villa d’Este, de pe malul lacului Como, din regiunea Lombardia (Italia). „Aniversare fericită„, a fost mesajul postat de soţia portarului român, pe reţelele sociale, la un an după nunta spectaculoasă.

“Tătă” și soția sa au avut în jur de 50 de invitați la eveniment, printre care s-au numărat și foști coechipieri de la FCSB și naționala României: Vlad Chiricheș, Alex Chipciu, Alin Toșca sau Iasmin Latovlevici.

Imaginile publicate de ei după nuntă, pe rețelele sociale, au făcut imediat înconjurul României. Antoaneta și Ciprian au făcut o plimbare cu barca pe renumitul lac din nordul Italiei, rezultând un album foto memorabil.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și