Închide meniul

Cosmin Contra, anunţ despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Asta am auzit”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2024, 20:49

Reclamă
Cosmin Contra, anunţ despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Asta am auzit

Cosmin Contra, anunţ despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB

Cosmin Contra / Hepta

Cosmin Contra a făcut un anunţ despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB. În ultimele zile, Gigi Becali a avansat scenariul conform căruia Nicolae Stanciu ar putea reveni la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, şi căpitanul naţionalei României nu a exclus posibila revenire la FCSB, dar în vara anului viitor, atunci când îi expiră contractul cu cei de la Damac.

Cosmin Contra, anunţ despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB

Cosmin Contra, antrenorul lui Nicolae Stanciu de la Damac, a spus că internaţionalul român ar putea să îşi prelungească înţelegerea cu actuala echipă, având în vedere că arabii sunt extrem de mulţumiţi. Fostul selecţioner a mai spus că o „piedică” în calea revenirii lui Stanciu la FCSB ar fi şi salariul.

Eu cred că Damac (n.r. clubul) e foarte mulțumit de Stanciu, acum nu știu dacă vor să-i prelungească contractul. Nu știu ce se va întâmpla cu Nicu. Dar, din ce am auzit aici, ei sunt mulțumiți de el.
Asta trebuie să-l întrebați pe el, dacă vrea să revină acasă și să joace în campionatul României.

Salariul pe care-l ia aici nu-l poate lua la FCSB. Chiar dacă lui nu i-ar oferi o prelungire, sunt sigur că alte echipe din Arabia și-ar dori să-l ia”, a spus Cosmin Contra pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Stanciu a jucat la FCSB în perioada 2013 – 2016. Actualul căpitan al României a jucat 133 de meciuri pentru FCSB şi a reuşit să marcheze 33 de goluri.

Nicolae Stanciu a vorbit despre transferul la FCSB

Nicolae Stanciu a vorbit despre transferul la FCSB, după Cipru – România 0-3. Gigi Becali i-a transmis căpitanului echipei naţionale că e binevenit oricând la FCSB.

Becali i-a propus lui Stanciu ca, pe lângă postul de jucător, să fie şi antrenor secund la campioana României. Stanciu are contract cu Damac până în vara anului viitor. El e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 4.5 milioane de euro.

Reclamă

Din iarnă, la FCSB?”, a fost întrebat Nicolae Stanciu de către jurnalişti, după victoria naţionalei cu Cipru, din deplasare. ”Din iarnă e greu. Voi intra în ultimele șase luni de contract. Cred că va fi greu din iarnă. Din vară, dacă nu voi semna prelungirea, voi deveni liber.

Cu mine nu a vorbit nimeni (n.r. de la FCSB). Nu am voie să vorbesc. Mă simt bine acolo (n.r. la Damac). Vedem din vară”, a declarat Nicolae Stanciu, despre un posibil transfer la FCSB.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:35

Austria – Norvegia 5-1! Umilinţă totală pentru Erling Haaland şi coechipierii săi! Anglia a învins Finlanda. Rezultatele serii

23:28

Mihai Stoichiţă, înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Mi-aş dori că terminăm grupa cu victorii”

23:22

EXCLUSIV„Să nu vă fie frică!” Lukasz Szukala este convins că FCSB le poate răpune şi pe Rangers, Olympiakos şi Manchester United

23:07

„Mircea Lucescu poate să facă asta!” Marele câştig după victoria din Cipru: „Mulţi vor avea discuţia asta cu selecţionerul!”

22:49

Bernadette Szocs, înainte de Campionatul European Individual 2024 (15-20 octombrie): „Doresc medalii în toate probele”

22:27

„Tricolorii” au ajuns la Kaunas: „Nu e cea mai călduroasă primire!” Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

1 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 2 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 3 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă” 4 EXCLUSIVMircea Lucescu, vehement înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Poate fi un meci decisiv!” 5 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 6 Ce au scris jurnaliștii italieni despre prestația lui Dennis Man după Cipru – România, 0-3. Fotbalistul Parmei a deschis scorul
Citește și