Închide meniul

Cine este tatăl celor trei copii dispăruţi în Hunedoara! Trăieşte într-o rulotă şi a fost la „cuţite” cu Adrian Mutu

Publicat: 15 octombrie 2024, 16:52

Reclamă
Cine este tatăl celor trei copii dispăruţi în Hunedoara! Trăieşte într-o rulotă şi a fost la „cuţite cu Adrian Mutu

Cine este tatăl celor trei copii dispăruţi în Hunedoara!

Adrian Mutu şi Adrian Marţian/ Ştiri de Cluj

Adrian Marţian este tatăl celor trei copii dispăruţi în Hunedoara. Poliţia a dat alertă naţională pentru găsirea minorilor, care au fost daţi dispăruţi luni, după ce bona lor a plecat de acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Marţian a mers la Poliţie pentru a anunţa dispariţia celor trei copii ai săi. Aceştia, două fetiţe şi un băiat, au vârste cuprinse între 7 şi 11 ani.

Cine este tatăl celor trei copii dispăruţi în Hunedoara

Adrian Marţian este un controversat om de afaceri român din Cluj, care în perioada 2013-2015 a condus clubul de fotbal UTA. După cei doi ani petrecuţi la cârma echipei, formaţia a fost dezafiliată.

Adrian Marţian a pierdut custodia copiilor, după un proces cu fosta sa concubină, Roxana. Acesta nu avea voie să se apropie de minori la o distanţă de 150 de metri, astfel că a luat decizia de a se muta într-o rulotă, pentru a fi aproape de casa în care locuiesc copiii lui.

Roxana, fosta concubină a lui Adrian Marţian, a fost cea care a aflat de faptul că omul de afaceri locuia într-o rulotă. Femeia l-a spionat cu o dronă pe fostul său partener. Roxana a pus la cale tot acest plan alături de Raul Marţian, concubinul ei şi fiul lui Adrian Marţian.

Reclamă
Reclamă

Omul de afaceri din Cluj avea o relaţie extrem de apropiată cu Adrian Mutu, alături de care a condus o afacere de biodiesel, care însă nu a avut succes şi a dat faliment într-un final.

Marţian şi Mutu au ajuns ulterior la „cuţite”, omul de afaceri acuzându-l chiar pe „Briliant” de faptul că a vrut să-l asasineze: „Dacă Marțian vrea ceva de la mine, să vină cu o foaie de hârtie și o să-i dau un autograf”, a fost replica lui Adrian Mutu, în 2019, după acuzaţiile incredibile ale fostului patron de la UTA. Acesta a transmis, totodată, că a pierdut suma uriaşă de trei milioane de euro, după afacerea pe care a avut-o cu Marţian.

Mama celor trei minori dispăruţi, cercetată penal

Cei trei minori daţi dispăruţi refuzau să locuiască alături de mama lor, deoarece aceasta i-ar fi supus la rele tratamente, notează cancan.ro. Femeia a ajuns să fie cercetată penal pentru abuzurile la care i-ar fi supus pe minori.

Reclamă

Recent, Adrian Marţian a dezvăluit calvarul prin care au trecut cei trei copii ai săi, în perioada în care locuiau cu mama lor:

E o mamă criminală. Am prezentat tot judecătoarei. Doamna nu are domiciliu, nu are casă, nu are loc de muncă. Nu a cerut un drept de vizită de zece minute. Copiii au o temere groaznică față de această femeie. Au coșmaruri, se trezesc noaptea. Nu interacționează cu ei, copiii nu vor să o vadă. Pentru ei nu mai există!

Bea, lua pastile Xanax cu wkisky. A vrut să se sinucidă. Am prins-o cu funia în gât. Fetița a văzut tot. În Spania s-a întâmplat. A avut patru tentative de suicid. A vrut să se arunce sub tren, femeia are probleme. Mi-a spart o locuință din Spania de unde a furat tot ce a găsit. Sunt patru dosare penale deschise pe numele ei. (…) Au început să-mi spună că bea în ultimul hal, că vomita în toată casa, venea cu fel și fel de bărbați. Am rămas șocat!„, a declarat Adrian Marţian, conform sursei citate anterior.

Trei fraţi din Hunedoara, daţi dispăruţi

Cei trei fraţi au fost daţi dispăruţi, luni seara, de tatăl lor, după ce acesta a fost anunţat de bonă că cei trei fraţi au plecat de acasă. Ei au fost daţi imediat în urmărire naţională şi sunt căutaţi de poliţişti, jandarmi, angajaţi ai ISU cu drone şi câini de urmă. Cei trei copii de 11, 9 şi 7 ani, fraţi, care erau supravegheaţi de o bonă, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara.

Copiii daţi dispăruţi apar într-o filmare în care se adresează mamei lor. Ei spun că sunt bine, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată.

”15 octombrie 2024. Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăştia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăştia ne-au minţit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă cu tine. Noi vrem la tati, să fim toţi trei. Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, spune cea mai mare dintre fete, în mesajul video.

Potrivit presei locale, părinţii celor trei copii, Adrian şi Roxana Marţian, sunt în conflict de mai mult timp, principala dispută fiind custodia micuţilor. Roxana Marţian a obţinut ordin de restricţie pentru tatăl copiilor, astfel că acesta şi-a montat o rulotă în apropierea locuinţei copiilor săi, pentru a fi aproape de aceştia.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:12

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă azi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

21:08

Mihai Stoica a fost vrăjit de ”tricolorii” mici. Mesajul pe care l-a transmis după ce a văzut meciul România U21 – Elveţia U21

21:05

EXCLUSIVRomânia joacă în albastru după 34 de ani! Mircea Lucescu: „Eu am făcut echipament complet albastru”! Cum s-a opus Elena Ceauşescu

21:04

FotoSărbătoare în Giulești, după calificarea României U21 la EURO 2025! Ce s-a întâmplat după 3-1 cu Elveția U21

20:55

NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu

20:43

VideoMircea Lucescu a spus motivul pentru care a optat pentru aceeaşi echipă de start cu Lituania! O singură modificare în primul 11

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 3 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 4 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 5 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 6 Mircea Lucescu a făcut gluma serii când a ajuns la Kaunas. Lituania – România e marţi, de la 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și