Închide meniul

Cum își poate câștiga România grupa din Nations League, după 2-1 cu Lituania. Toate calculele

Alex Ioniță Publicat: 15 octombrie 2024, 23:40

Reclamă
Cum își poate câștiga România grupa din Nations League, după 2-1 cu Lituania. Toate calculele

Cum își poate câștiga România grupa din Nations League, după 2-1 cu Lituania

Hepta

Iată cum își poate câștiga România grupa din Nations League, după 2-1 cu Lituania. Tricolorii și-au continuat seria perfectă din Nations League și mai au nevoie de un singur lucru pentru a-și câștiga grupa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Lituania și România a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Partida a contat pentru etapa cu numărul 4 a grupei C2 din UEFA Nations League.

Cum își poate câștiga România grupa din Nations League, după 2-1 cu Lituania

Tot în seara de marți s-a jucat și partida dintre Kosovo și Cipru, tot din grupa României. Kosovarii s-au impus, la Priștina, cu scorul de 3-0.

După aceste rezultate, România a rămas lider în grupa C2, cu maximul de puncte după 4 partide disputate. Iată situația din grupa României, după meciurile serii:

1. România – 12p
2. Kosovo – 9p
3. Cipru – 3p
4. Lituania – 0p

Reclamă
Reclamă

Pentru a fi siguri de câștigarea grupei, elevii lui Mircea Lucescu au nevoie de minim un punct în partida cu Kosovo, prima din acțiunea lunii noiembrie. Partida se va juca pe data de 15, de la ora 21:45 și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

În acest caz, partida cu Cipru, care se va juca pe data de 18 noiembrie, nu va mai avea nicio miză în economia grupei C2 din UEFA Nations League.

În cazul în care Kosovo va învinge România, tricolorii vor avea nevoie de o victorie în partida cu Cipru.

Reclamă

Miza câștigării grupei este una uriașă pentru naționala României. Pe lângă calificarea în Liga B, prima poziție în grupă poate asigura un loc la barajul pentru Campionatul Mondial din 2026, care va fi transmis, în exclusivitate, de Antena.

Răzvan Marin, 4 goluri în 4 meciuri după reușita din Lituania – România!

Răzvan Marin a ajuns la 4 goluri în 4 meciuri după reușita din Lituania – România! Mijlocașul convocat de Mircea Lucescu la echipa națională a ajuns la cifre de senzație.

În cadrul meciului de la Kaunas, lituanienii au deschis scorul în minutul 7, după ce Kucys a transformat o lovitură de la 11 metri, obținută după un henț în careu, comis de Rațiu.

Replica tricolorilor a venit 11 minute mai târziu, prin Răzvan Marin. Mijlocașul echipei naționale a dat lovitura, tot din penalty.

După acest gol, Răzvan Marin a ajuns la 4 reușite în 4 meciuri jucate. Înainte de acțiunea echipei naționale, românul a înscris în partidele lui Cagliari cu Parma și Juventus.

Mai apoi, Răzvan Marin a mers la echipa națională și, pe lângă golul din meciul cu Lituania, a înscris și în partida cu Cipru, prima din cadrul acestei acțiuni.

Răzvan Marin a stabilit și un record la echipa națională. Mijlocașul a devenit primul tricolor care înscrie în 4 meciuri consecutive, din lovitură de la 11 metri. Acesta a marcat astfel în meciurile cu Kosovo, Lituania (tur), Cipru și Lituania (retur).

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:10

Rafael Nadal, discurs sincer despre Roger Federer şi Novak Djokovic: „În viaţă sunt multe lucruri mai importante decât tenisul”

14:51

Tragedie în sportul românesc! Darius Vintilă a murit la 24 de ani: „Vestea ne-a cutremurat!”

14:46

Fostul antrenor de la Al Nassr a rupt tăcerea despre relaţia cu Cristiano Ronaldo: „Când stai cu el înţelegi de ce e aşa”

14:28

„Nu am mai văzut așa ceva!” Adrian Ilie, cucerit de faza meciului României U21! „Cobra”, fermecată de Munteanu și Tavi Popescu

14:11

Biletele la FCSB – Rapid au fost puse în vânzare! Care sunt preţurile tichetelor pentru meciul de pe Arena Naţională

13:31

Revenire importantă la FCSB, pentru derby-ul cu Dinamo! Gigi Becali a anunțat echipa de start

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și