Închide meniul
Video

„M-am temut” Mircea Lucescu, prima reacţie după ce România a învins cu emoţii Lituania! Ce a spus despre calificarea României U21

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2024, 0:10

Reclamă

Mircea Lucescu, prima reacţie după ce România a învins cu emoţii Lituania

Mircea Lucescu, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Mircea Lucescu a oferit prima reacţie, după ce România a învins cu emoţii Lituania, scor 2-1. Selecţionerul a recunoscut că s-a temut de duelul de la Kaunas, dată fiind şi condiţia în care s-a prezentat gazonul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a impus cu 2-1 în duelul cu Lituania, duel care s-a văzut în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY. Răzvan Marin şi Denis Drăguş au marcat golurile „tricolorilor”, care ocupă primul loc în grupă.

Mircea Lucescu, prima reacţie după ce România a învins cu emoţii Lituania

Mircea Lucescu şi-a felicitat jucătorii, după succesul cu Lituania. Acesta a subliniat că lituanienii le-au pus probleme „tricolorilor”, însă aceştia au reuşit să treacă peste momentele dificile din timpul meciului.

Totodată, Mircea Lucescu a oferit declaraţii şi despre calificarea echipei naţionalei de tineret la EURO 2025. Selecţionerul a transmis că rezultatele obţinute de naţionala mare în vară, la turneul final din Germania, i-a ambiţionat şi pe ceilalţi jucători români.

„Un meci extrem de dificil, i-am şi felicitat pe băieţi. Ei au făcut cel mai meci al lor, şi ei erau disperaţi, aveau nevoie de puncte pentru a se salva, pentru a rămâne în Liga a 3-a. Un meci care s-a dus mai mult pe aspectul acela fizic, şi din cauza terenului, am jucat la trei zile. Ei au fost puternici, dar noi am făcut un meci bun, am jucat pentru a câştiga, felicit băieţii pentru capacitatea lor de a se dărui. Au fost nişte contraste pe care le-am câştigat, altădată le pierdeam.

Reclamă
Reclamă

Victoria este extraordinară, trei puncte foarte importante, urmează alte două jocuri, în care vrem să obţinem aceleaşi rezultate. Din victorii continuă entuziasmul, băieţii merită felicitări.

„Au dominat toate duelurile!”

Sper să fim la fel de buni, va fi loc şi pentru ceilalţi. M-am temut de acest meci, e o echipă omogenă, nivelul tehnic inferior jucătorilor noştri, dar fizic au dominat toate duelurile aeriene. Sunt foarte mulţumit, sunt convins că băieţii vor continua pe aceeaşi linie. Şi terenul foarte greu, au pus o presiune foarte mare, pressing agresiv, au atacat spaţiile, nu au cedat, dar nici noi n-am cedat, am avut superioritate la mijlocul terenului.

Deocamdată mai avem 2 meciuri, e important să terminăm această parte a competiţiei, tragem o linie şi vom analiza ce s-a întâmplat şi ce va fi nevoie pentru a fi mai bine.

Reclamă

După ce echipa naţională s-a calificat la Campionatul European, am declarat că este o calificare extraordinară pentru că va atrage după sine ambiţia celorlalte echipe, aşa cum s-a întâmplat în 1984 când ne-am calificat, nimeni nu se aştepta să batem Italia, după au urmat performanţele echipelor de club, s-au mobilizat foarte tare. Aşa s-a întâmplat şi acum, calificarea la Campionatul European a făcut ca celelalte echipe să fie mai responsabile şi să meargă pe acelaşi drum”, a declarat Mircea Lucescu, pentru AntenaSport.

Cum își poate câștiga România grupa din Nations League, după 2-1 cu Lituania

S-a aflat cum își poate câștiga România grupa din Nations League, după 2-1 cu Lituania. Tricolorii și-au continuat seria perfectă din Nations League și mai au nevoie de un singur lucru pentru a-și câștiga grupa.

Tot în seara de marți s-a jucat și partida dintre Kosovo și Cipru, tot din grupa României. Kosovarii s-au impus, la Priștina, cu scorul de 3-0.

După aceste rezultate, România a rămas lider în grupa C2, cu maximul de puncte după 4 partide disputate. Iată situația din grupa României, după meciurile serii:

Pentru a fi siguri de câștigarea grupei, elevii lui Mircea Lucescu au nevoie de minim un punct în partida cu Kosovo, prima din acțiunea lunii noiembrie. Partida se va juca pe data de 15, de la ora 21:45 și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

În acest caz, partida cu Cipru, care se va juca pe data de 18 noiembrie, nu va mai avea nicio miză în economia grupei C2 din UEFA Nations League.

În cazul în care Kosovo va învinge România, tricolorii vor avea nevoie de o victorie în partida cu Cipru.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:02

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de AEK – PAOK! Derby-ul din Grecia este duminică, de la 20:30, în AntenaPLAY

12:55

Meciul Lituania – România, 1-2, transmis aseară de Antena 1 şi AntenaPLAY, lider detaşat de audienţă

12:54

Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!”

12:24

Thomas Tuchel este noul selecţioner al Angliei! Când va prelua antrenorul german echipa şi ce salariu va avea

12:10

„Va rămâne cu asta toată viața!” Gigi Becali, reacție categorică după ce Daniel Pancu și-a ieșit din minți și a fost eliminat

11:58

„Toleranţă zero!” Prima decizie luată de FRF, după scandalul rasist de la România U19 – Spania U19 1-1

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și