Închide meniul

„Eram 100% sigur că nu-l dă!” Andrei Rațiu, verdict după penalty-ul controversat comis în Lituania – România 1-2

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2024, 11:09

Reclamă
Eram 100% sigur că nu-l dă!” Andrei Rațiu, verdict după penalty-ul controversat comis în Lituania – România 1-2

Andrei Rațiu, verdict după penalty-ul controversat comis în Lituania - România 1-2

Captură AntenaSport

Andrei Rațiu a oferit un verdict, după penalty-ul controversat comis în duelul dintre Lituania și România, încheiat cu scorul de 1-2. Fundașul naționalei a transmis că era convins de faptul că arbitru nu va dicta lovitură de pedeapsă pentru lituanieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lituania a deschis scorul în minutul 7, însă România a reușit să egaleze din penalty în minutul 18, prin Răzvan Marin. În minutul 65, Denis Drăguș a marcat și a stabilit astfel scorul final.

Andrei Rațiu, verdict după penalty-ul controversat comis în Lituania – România 1-2

Andrei Rațiu a declarat că a simțit că balonul l-a atins pe cot, la faza petrecută în startul partidei, fiind convins în timpul partidei că arbitrul nu va arăta punctul cu var. Arbitrul a consultat câteva minute arbitrajul video, pentru a lua decizia finală. Fundașul naționalei a subliniat, de asemenea, că „tricolorii” au început prost meciul de la Kaunas, și totul a fost îngreunat și de starea gazonului.

Totuși, Rațiu s-a declarat bucuros de faptul că România a reușit să întoarcă scorul și să obțină cele trei puncte din deplasarea din Lituania.

„Nu am intrat în meci cum trebuia să intrăm, din prima mai tare, cu intensitate. Nu am intrat prea bine, nici arbitrul, nici gazonul nu ne-au ajutat, dar mă bucur că ne-am repus și am luat victoria.

Reclamă
Reclamă

Un teren foarte prost, se rupea foarte mult, trebuia mereu să fim atenți să nu alunecăm, să nu sară mingea, a fost greu.

În primul rând, greșesc eu că vreau să anticipez și las mingea să treacă. După, m-am dus să dublez. Da, cred că îmi dă în mână, dar îmi dă puțin în cot, eram 100% că nu-l dă, l-a chemat și de la VAR. Cred că voia să-l dea până la urmă. Suntem buni pe partea ofensivă, pe contre, cu oricine, nu doar Drăgușin”, a declarat Andrei Rațiu.

Cum își poate câștiga România grupa din Nations League, după 2-1 cu Lituania

S-a aflat cum își poate câștiga România grupa din Nations League, după 2-1 cu Lituania. Tricolorii și-au continuat seria perfectă din Nations League și mai au nevoie de un singur lucru pentru a-și câștiga grupa.

Reclamă

Tot în seara de marți s-a jucat și partida dintre Kosovo și Cipru, tot din grupa României. Kosovarii s-au impus, la Priștina, cu scorul de 3-0.

După aceste rezultate, România a rămas lider în grupa C2, cu maximul de puncte după 4 partide disputate. Iată situația din grupa României, după meciurile serii.
Pentru a fi siguri de câștigarea grupei, elevii lui Mircea Lucescu au nevoie de minim un punct în partida cu Kosovo, prima din acțiunea lunii noiembrie. Partida se va juca pe data de 15, de la ora 21:45 și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

În acest caz, partida cu Cipru, care se va juca pe data de 18 noiembrie, nu va mai avea nicio miză în economia grupei C2 din UEFA Nations League.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:48

LPF a ales arbitrul derby-ului Dinamo – FCSB! Pe cine a delegat Kyros Vassaras la meciul de pe Arena Naţională

15:36

Ce i-a spus Kylian Mbappe avocatei lui, după ce a fost asociat cu cazul de viol din Stockholm: „Sunt 10.000 de camere în hotel!”

15:28

VideoCum a fost descris Radu Drăgușin de englezi, după ce a contribuit la golul victoriei României cu Lituania

15:10

Rafael Nadal, discurs sincer despre Roger Federer şi Novak Djokovic: „În viaţă sunt multe lucruri mai importante decât tenisul”

14:51

Tragedie în sportul românesc! Darius Vintilă a murit la 24 de ani: „Vestea ne-a cutremurat!”

14:46

Fostul antrenor de la Al Nassr a rupt tăcerea despre relaţia cu Cristiano Ronaldo: „Când stai cu el înţelegi de ce e aşa”

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și