Închide meniul

„100 de milioane de euro pentru el!” Gigi Becali, convins că un „tricolor” va prinde un transfer uriaș: „Ca el nu găsești!”

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2024, 11:50

Reclamă
100 de milioane de euro pentru el!” Gigi Becali, convins că un tricolor” va prinde un transfer uriaș: Ca el nu găsești!”

Gigi Becali, convins că un „tricolor” va prinde un transfer uriaș

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gigi Becali e convins că un „tricolor” va prinde un transfer uriaș, după rezultatele obținute de România în Liga Națiunilor. Patronul de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăgușin, după ce echipa națională a învins Lituania, într-un meci care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a avut o contribuție majoră la golul secund marcat de România. Fundașul a plecat perfect pe contraatac și i-a pasat lui Dennis Man, care ulterior a centrat către Denis Drăguș, iar acesta a reușit să marcheze.

Gigi Becali, convins că un „tricolor” va prinde un transfer uriaș

Gigi Becali a fost impresionat de faza creată de Radu Drăgușin. Patronul de la FCSB a transmis că în viitor, fundașul naționalei va fi vândut pe suma uriașă de 100 de milioane de euro, ținând cont și de vârsta pe care o are, de 22 de ani.

De asemenea, Gigi Becali a transmis că Radu Drăgușin și-a demonstrat calitățile ofensive la faza din minutul 65. Patronul de la FCSB a remarcat pasa superbă pe care acesta i-a dat-o lui Dennis Man.

(N.r. Despre Radu Drăgușin) Îl vor vinde cu 100 de milioane, e tânăr. Ce dacă e fundaș, fundaș nu găsești, dai cu tunul și nu găsești. 100% va pleca pe 100 de milioane de euro. Lasă cursa de la gol, a făcut-o, dar pasa pe care a dat-o, lui Man, în față. Pasă de atacant, de număr 10”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

România este lider în grupa de Liga Națiunilor, cu maximum de puncte, după primele patru meciuri jucate. Pe 15 noiembrie, „tricolorii” vor înfrunta Kosovo, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Dacă vor reuși să câștige, elevii lui Mircea Lucescu sunt siguri de faptul că vor câștiga grupa.

Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României

Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Patronul FCSB-ului este convins că ei au fost decisivi în mandatul lui Mircea Lucescu. „Il Luce” are patru victorii din tot atâtea meciuri.

„(N.r. Va juca Bîrligea la națională?) Pe mine nu prea mă interesează, eu valoarea lui Bîrligea o știu, mă interesează ce face la mine. E bine că de când a venit Lucescu, am și eu o bucurie, mă bucur, țin pumnii echipei. De când a venit el, țin pumnii, cum e și normal. Până acum nu mă interesa. Lucescu e un om de calitate, nu se ceartă cu nimeni, își vede de treaba lui, nu poți să zici că are niște interese.

Reclamă

Patru meciuri câștigate, ce să zici. Victorii categorice, nu cu noroc, că am dat cu Elveția două goluri, că a scăpat pe contraatac. Victoria e victorie, e periculoasă echipa, se joacă fotbal. E fotbal, se joacă fotbal, nu mai jucăm cu 5-2-2. Joci 6-7 în apărare, nu, tată, la noi e inițiativa, noi suntem cu fundașii la centru. Așa-mi place mie fotbalul. A adus fotbal, jucăm fotbal.

Care e norocul lui, a venit un Stanciu, un Man, un Mihăilă, chiar și Drăguș…dar e Man, o echipă care e mare, trebuie să aibă un jucător mare, e Man. E și Drăguș, Stanciu. Acum avem vreo 4 jucători. Drăgușin, Stanciu, Man și pot să zic și Drăguș, a dat goluri. E atacant, își face treaba de atacant, Pe Mihăilă nu a făcut ceva extraordinar, e jucător bun acolo. Dar aceștia 4 sunt fotbaliști, Drăguș, Drăgușin, Man și Stanciu, țin echipa națională în spate.„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:48

LPF a ales arbitrul derby-ului Dinamo – FCSB! Pe cine a delegat Kyros Vassaras la meciul de pe Arena Naţională

15:36

Ce i-a spus Kylian Mbappe avocatei lui, după ce a fost asociat cu cazul de viol din Stockholm: „Sunt 10.000 de camere în hotel!”

15:28

VideoCum a fost descris Radu Drăgușin de englezi, după ce a contribuit la golul victoriei României cu Lituania

15:10

Rafael Nadal, discurs sincer despre Roger Federer şi Novak Djokovic: „În viaţă sunt multe lucruri mai importante decât tenisul”

14:51

Tragedie în sportul românesc! Darius Vintilă a murit la 24 de ani: „Vestea ne-a cutremurat!”

14:46

Fostul antrenor de la Al Nassr a rupt tăcerea despre relaţia cu Cristiano Ronaldo: „Când stai cu el înţelegi de ce e aşa”

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și