Închide meniul

Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!”

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2024, 12:54

Reclamă
Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: Nu acceptă chestia asta!”

Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu

Mircea Lucescu și Alexandru Mitriță/ Colaj Profimedia

Mihai Stoica s-a declarat șocat, după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă la națională de Mircea Lucescu. Oficialul de la FCSB a transmis că se aștepta ca mijlocașul Universității Craiova să fie titular în meciul cu Lituania, care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriță a revenit la națională, după ce echipa a fost preluată de Mircea Lucescu. În duelul tur cu Lituania, mijlocașul a marcat un gol, însă la acțiunea din această lună, acesta a fost rezervă în ambele partide.

Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu

Mihai Stoica a comentat această situație și a subliniat că Alexandru Mitriță este într-o mare formă, fiind golgheterul Ligii 1. MM a amintit și de faptul că Denis Alibec de asemenea a fost lăsat pe bancă de Mircea Lucescu, fiind convins că cei doi jucători au fost deranjați de acest fapt.

Totuși, Mihai Stoica este de părere că Mircea Lucescu nu este dispus să mulțumească fiecare jucător în parte, iar deciziile sale nu pot fi comentate.

Foarte ciudat ce s-a întâmplat cu Mitriţă şi Alibec. N-au intrat nici măcar o secundă. Nu sunt jucători care să accept chestia asta, cred eu. Nu neapărat să comenteze.. dar Mitriţa e liderul unei echipe care domină în Superligă, pare în formă, e golgheterul campionatului.

Reclamă
Reclamă

Noi nu ştim ce ce discută acolo (n.r. la naţională), cum s-a prezentat la antrenamente, poate sunt jucători care au o atitudine care nu-i convine lui Lucescu. Iar cu Drăguş a avut inspiraţie pentru că la ce a jucat in Cipru… uite că dă golul victoriei şi Lucescu iese bine.

(n.r. te aşteptai să nu intre Mitriţă?) Nu! Eu mă gândeam că joacă Mitriţă şi intră Coman în locul lui sau invers. (…) Dar poate că nu e o prioritate pentru Lucescu să mulţumească un jucator”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Mircea Lucescu, prima reacţie după ce România a învins cu emoţii Lituania

Mircea Lucescu a oferit prima reacţie, după ce România a învins cu emoţii Lituania, scor 2-1. Selecţionerul a recunoscut că s-a temut de duelul de la Kaunas, dată fiind şi condiţia în care s-a prezentat gazonul.

Reclamă

„Un meci extrem de dificil, i-am şi felicitat pe băieţi. Ei au făcut cel mai meci al lor, şi ei erau disperaţi, aveau nevoie de puncte pentru a se salva, pentru a rămâne în Liga a 3-a. Un meci care s-a dus mai mult pe aspectul acela fizic, şi din cauza terenului, am jucat la trei zile. Ei au fost puternici, dar noi am făcut un meci bun, am jucat pentru a câştiga, felicit băieţii pentru capacitatea lor de a se dărui. Au fost nişte contraste pe care le-am câştigat, altădată le pierdeam.

Sper să fim la fel de buni, va fi loc şi pentru ceilalţi. M-am temut de acest meci, e o echipă omogenă, nivelul tehnic inferior jucătorilor noştri, dar fizic au dominat toate duelurile aeriene. Sunt foarte mulţumit, sunt convins că băieţii vor continua pe aceeaşi linie. Şi terenul foarte greu, au pus o presiune foarte mare, pressing agresiv, au atacat spaţiile, nu au cedat, dar nici noi n-am cedat, am avut superioritate la mijlocul terenului.

Deocamdată mai avem 2 meciuri, e important să terminăm această parte a competiţiei, tragem o linie şi vom analiza ce s-a întâmplat şi ce va fi nevoie pentru a fi mai bine”, a declarat Mircea Lucescu, pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:07

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 octombrie

17:07

Aaron Boupendza și Clinton N’Jie pot juca în Rapid – Farul! Prima reacție a jucătorilor: „Gata de primul meci!”

17:03

Portarul Filip Gustavsson a marcat primul său gol în NHL! Suedezul de la Minnestota Wild se alătură unui grup select

17:02

„Avem nevoie disperată de răspunsuri”. Christian Horner nu înțelege diferența dintre Max Verstappen și Sergio Perez

16:39

Mircea Rednic a câștigat procesul cu Dinamo! Suma pe care trebuie să o plătească clubul. Decizia este definitivă

16:33

Replica lui Ioan Ovidiu Sabău, după declarațiile lui Ianis Stoica, despre plecarea de la U Cluj: „Să fii bărbat, să îți asumi!”

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și