Închide meniul

Bernadette Szocs participă la 3 probe la Campionatul European Individual: „Vreau să îmi apăr aurul şi argintul de la Munchen”

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2024, 13:23

Reclamă
Bernadette Szocs participă la 3 probe la Campionatul European Individual: „Vreau să îmi apăr aurul şi argintul de la Munchen

Bernadette Szocs participă la 3 probe la Campionatul European Individual 2024

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Profimedia Images

Bernadette Szocs va participa la 3 probe la Campionatul European Individual 2024. Bernie va fi prezentă la simplu, dublu şi dublu mixt la competiţia transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ediţia din 2022 de la Munchen, Bernadette a obţinut un aur la dublu, alături de Sofia Polcanova, şi un argint la dublu mixt, unde a făcut echipă cu Ovidiu Ionescu.

Bernadette Szocs participă la 3 probe la Campionatul European Individual 2024

„Nu am avut nicio pauză după Jocurile Olimpice de la Paris. Cred că ăsta a fost cel mai bun lucru pe care puteam să-l fac pentru a-mi reveni din punct de vedere mental, după Jocurile Olimpice.

Am avut un cantonament în România. Fetele şi băieţii s-au antrenat împreună. O voi lua pas cu pas, meci cu meci. Nu vreau să mă gândesc prea departe. E o călătorie lungă. Vreau să îmi apăr aurul şi argintul de la Munchen. Dar faptul că voi evolua în 3 probe nu va fi uşor, trebuie să rămân concentrată.

Nu vreau să pun presiune pe mine, că nu mă ajută. Am jucat împotriva partenerei mele Sofia Polcanova în două turnee importante. Nu e uşor să joci împotriva ei, sper că a treia oară va fi cu noroc pentru mine. Toţi jucătorii vor fi adversari grei. Obiectivul meu va fi să mă simt bine, să joc cu plăcere şi s-o iau pas cu pas”, a spus Bernadette Szocs, citată de ettu.org.

Reclamă
Reclamă

Bernadette Szocs este favorita principală pe tabloul de simplu feminin. Ocupanta locului 13 mondial a fost chiar şi în Top 10 în 2024, pe locul 8, în aprilie.

Lotul României pentru Campionatul European Individual 2024

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:19

Thomas Tuchel le-a răspuns contestatarilor şi le-a făcut o promisiune fanilor englezi! Ce a răspuns când a fost întrebat de imn

18:09

Mircea Rednic, mesaj direct pentru conducerea lui Dinamo, după procesul câștigat: „Lucrurile se puteau rezolva!”

17:59

Echipa care l-a „crescut” pe Fernando Alonso pentru Formula 1 a pus ochii pe un român. Are doar 15 ani

17:54

Detalii despre transferul lui Lukas Zima la FCSB! Suma pe care i-o va plăti Petrolului campioana României şi salariul jucătorului

17:50

VIDEOOvidiu Ionescu s-a calificat în proba de dublu la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY. Programul românilor

17:37

Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat”

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și