Închide meniul
Foto

„Bogat, inteligent şi frumos!” Ce avere are milionarul de 33 de ani, care construieşte un castel în România

Publicat: 16 octombrie 2024, 13:31

Reclamă
„Bogat, inteligent şi frumos!” Ce avere are milionarul de 33 de ani, care construieşte un castel în România

Ce avere are milionarul de 33 de ani, care construieşte un castel în România

George Ţucudean, în timpul unui interviu / AS.ro

Iată ce avere are milionarul de 33 de ani, care are un succes uriaş în afaceri şi construieşte un castel în România. George Ţucudean a renunţat la fotbal în 2020, din cauza unor probleme la inimă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţucudean s-a dedicat afacerilor de familie de milioane de euro. Bunicul lui a construit un adevărat imperiu financiar, de care se ocupă acum şi fostul jucător al lui Dinamo şi FCSB. Ei deţin o podgorie de peste 80 de hectare, o cramă, un hotel de 5 stele, o firmă de mobilă, un ştrand și ferme de porci şi vite.

Ce avere are milionarul de 33 de ani, George Ţucudean, care construieşte un castel după retragerea din fotbal

George Ţucudean are în plan să construiască şi un castel pe moşia din Arad. Acesta ar urma să fie situat pe ruinele unui palat, ocupat în trecut, potrivit legendelor, de elitele culturale ale Ungariei. Palatul a fost vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar.

Averea familiei Ţucudean se ridică, potrivit ultimelor estimări, la 35 de milioane de euro. Fostul atacant al naţionalei dezvăluia că l-a deranjat mereu să se spună despre el că este un „băiat de bani gata”.

După ce am demonstrat prin muncă și rezultate, nu am mai fost catalogat astfel.

Reclamă
Reclamă

(Te-ai descris „fotbalist bogat, inteligent și frumos”) Ce să mai zic acum?! Așa am zis… Cel mai mult m-ar fi enervat dacă nu-mi ieșea. Și mă lăsam! Dar una e când te lași cu trofee și cu o carieră frumoasă, alta când „n-a jucat, a păcălit fotbalul, bine că și-a dat seama că nu era de el„, spunea George Ţucudean pentru gsp.ro.

George Ţucudean a câştigat cinci titluri în Liga 1: trei cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020), unul cu FCSB (2015) şi unul cu Viitorul (2017). În tricoul lui Dinamo a cu cerit o cupă a României şi o Supercupă, ambele în 2012.

George Ţucudean nu se mândreşte doar cu averea lui uriaşă. Anamaria, soţia lui George Ţucudean, îl ajută pe acesta la afaceri şi este de o frumuseţe uimitoare. (VEZI IMAGINI RARE CU SOŢIA LUI GEORGE ŢUCUDEAN)

Reclamă

Ţucudean şi-a cunoscut soţia în 2010, iar de atunci sunt de nedespărţit. Anamaria şi George Ţucudean s-au căsătorit în 2017 şi au împreună 2 copii: pe Maximilian şi pe Marc. Anamaria Ţucudean este o prezenţă discretă, dar este pasionată de sport. Anamaria Ţucudean este o prezenţă elegantă şi întoarce privirile la fiecare apariţie.

„E complex!” George Ţucudean, ultimele detalii despre proiectul construcţiei castelului

Întrebat despre situația proiectului, George Țucudean a dezvăluit că planul castelului urmează să fie pus pe hârtie și că lucrările pentru construcția acestuia vor începe, speră el, în maximum 3 ani.

(n.r. Care este situația lucrărilor la castel?) E în plan, nu am renunțat la idee. Urmează să îl punem pe hârtie. Nu știu care vor fi costurile sau ce o să conțină acolo, dacă fac sală de evenimente și piscină…

E mai complex proiectul. (n.r. În cât timp estimezi că vor fi finalizare lucrările?) Sper să încep într-un an, doi, trei și sunt importante pentru mine camerele de cazare în zona aia pentru că oamenii vin și aș vrea să le leg puțin, crama cu turismul viticol… Ar veni să stea 2-3 nopți și apoi duminică plece. Vreau un traseu legat”, a spus George Țucudean, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:07

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 octombrie

17:07

Aaron Boupendza și Clinton N’Jie pot juca în Rapid – Farul! Prima reacție a jucătorilor: „Gata de primul meci!”

17:03

Portarul Filip Gustavsson a marcat primul său gol în NHL! Suedezul de la Minnestota Wild se alătură unui grup select

17:02

„Avem nevoie disperată de răspunsuri”. Christian Horner nu înțelege diferența dintre Max Verstappen și Sergio Perez

16:39

Mircea Rednic a câștigat procesul cu Dinamo! Suma pe care trebuie să o plătească clubul. Decizia este definitivă

16:33

Replica lui Ioan Ovidiu Sabău, după declarațiile lui Ianis Stoica, despre plecarea de la U Cluj: „Să fii bărbat, să îți asumi!”

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și