Închide meniul

„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2024, 19:02

Reclamă
„E complex! Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările

"E complex!" Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect!

George Ţucudean - Antena Sport

Milionarul care construiește un castel în România a dat ultimele detalii despre proiect! George Țucudean, fost campion al României cu FCSB, nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre marele său plan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Țucudean și-a agățat „ghetele în cui” în toamna anului 2020, iar de atunci și-a deschis o afacere în domeniul HORECA. Fostul jucător de la Dinamo și FCSB a investit o sumă uluitoare, mai exact 6 milioane de euro, într-un hotel de 5 stele, situat în orașul Arad.

„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect!

De asemenea, fostul jucător, ajuns milionar, se ocupă și de o podgorie și o cramă, tot în zona Arad. Acolo, George Țucudean are în plan să își construiască un castel, care ar urma să fie situat pe ruinele unui palat, ocupat în trecut, potrivit legendelor, de elitele culturale ale Ungariei.

Întrebat despre situația proiectului, George Țucudean a dezvăluit că planul castelului urmează să fie pus pe hârtie și că lucrările pentru construcția acestuia vor începe, speră el, în maxim 3 ani.

„(n.r. Care este situația lucrărilor la castel?) E în plan, nu am renunțat la idee. Urmează să îl punem pe hârtie. Nu știu care vor fi costurile sau ce o să conțină acolo, dacă fac sală de evenimente și piscină…

Reclamă
Reclamă

E mai complex proiectul. (n.r. În cât timp estimezi că vor fi finalizare lucrările?) Sper să încep într-un an, doi, trei și sunt importante pentru mine camerele de cazare în zona aia pentru că oamenii vin și aș vrea să le leg puțin, crama cu turismul viticol… Ar veni să stea 2-3 nopți și apoi duminică plece. Vreau un traseu legat”, a spus George Țucudean, potrivit iamsport.ro.

George Ţucudean, umilit în Belgia

Momentul în care milionarul român de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit a avut loc la începutul anului 2013, atunci când George Ţucudean era transferat în Belgia, la Standard Liege.

El a ajuns în Belgia alături de antrenorul Mircea Rednic şi de Adrian Cristea, moment în care căpitanul de atunci al lui Standard Liege, Jelle van Damme, a făcut o glumă nepotrivită.

Reclamă

„Cu atâţia români la echipă, începe să-mi fie teamă pentru maşina mea”, spunea Van Damme, înainte să fie făcut să regrete de Ţucudean. George nu a făcut decât să se prezinte la antrenamente cu maşinile din dotare.

La acea vreme, Van Damme avea o maşină estimată la 50.000 de euro şi s-a trezit cu răspunsul lui Ţucudean. Acesta şi-a etalat în Belgia cele trei maşini care însumau 850.000 de euro, făcându-l astfel să regrete pe Van Damme.

Ţucudean a venit la antrenamentele lui Standard, pe rând, cu un Audi R8, cotat la 200.000 de euro, cu un Porsche Panamera (250.000 de euro) şi cu un Ferrari 458 (400.000 de euro).

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 17 sept.

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:46

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 2-0: „Am făcut-o de oaie!”

23:30

LIVE VIDEOEstrela – Boavista se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul duel al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:21

Alex Chipciu, dezvăluiri despre salariile de la U Cluj după 2-0 cu Rapid: „Am auzit că 20.000, că 15.000… Nu am salariul ăsta”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și