Închide meniul

„Nu am mai văzut așa ceva!” Adrian Ilie, cucerit de faza meciului României U21! „Cobra”, fermecată de Munteanu și Tavi Popescu

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2024, 14:28

Reclamă
Nu am mai văzut așa ceva!” Adrian Ilie, cucerit de faza meciului României U21! Cobra”, fermecată de Munteanu și Tavi Popescu

Adrian Ilie, cucerit de faza meciului României U21

Adrian Ilie, naționala U21/ Colaj Hepta

Adrian Ilie s-a declarat cucerit de faza meciului României U21. Fostul internațional a avut doar cuvinte de laudă, după ce Octavian Popescu și Louis Munteanu au făcut show, înainte ca Ianis Stoica să marcheze superb și el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 s-a calificat la EURO 2025, după victoria clară din meciul cu Elveția U21. „Tricolorii” s-au impus grație golurilor marcate de Ianis Stoica, „dublă”, și Umit Akdag.

Adrian Ilie, cucerit de faza meciului României U21

În minutul 35 al duelului cu Elveția U21, naționala a reușit o fază de play-station. Octavian Popescu a colaborat perfect cu Louis Munteanu, atacantul CFR-ului reușind chiar să ofere o pasă cu călcâiul. Balonul a ajuns ulteior în fața porții la Ianis Stoica, care a preluat și a punctat superb.

După această fază, Adrian Ilie a avut doar cuvinte de laudă la adresa elevilor lui Daniel Pancu. „Cobra” a transmis că în fotbalul românesc nu a mai văzut o astfel de fază, în timpul unui meci oficial.

„În fotbalul românesc nu am mai văzut de mult așa ceva..Ziceai că joacă pe playstation, erau doi de la ăia în față, au dat mingea printrei ei, o dădeau înapoi, Munteanu cu Popescu, jucau pe jos cu latul, până au băgat-o în poartă.

Reclamă
Reclamă

La nivelul nostru nu am văzut așa ceva, doar în afară. Nici nu am crezut că se poate. (N.r. Secretul care este, este ceva lucrat sau e tehnica jucătorilor?) Aia nu se lucrează, e talent și atât”, a declarat Adrian Ilie, conform fanatik.ro.

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a înscris o „dublă” în România U21 – Elveția U21 3-1

Ianis Stoica a oferit prima reacţie după ce a înscris o „dublă” în România U21 – Elveția U21, 3-1. Mijlocaşul lui Hermannstadt nu s-a mai putut abține şi a comentat tot ce s-a speculat în presă despre lotul elvețienilor.

Astfel, fotbalistul care a marcat două goluri în România U21 – Elveția U21, 3-1, a făcut show total la interviurile de după meci.

Reclamă

Chiar înainte de meci ne uitam pe cotele elvețienilor. Nici nu știu cine le dă cotele alea, niște sume fabuloase, dar astăzi nu au mișcat în fața noastră. Consider că trebuie să fim mult mai respectați în Europa. Probabil și din această cauză plecăm mereu cu șansa a doua, că ăia sunt cotați mai bine. Nu există așa ceva, consider că suntem peste multe echipe din Europa, doar că ne trebuie puțin curaj.

Au calitate, nu pot spune altceva, dar mi se pare că suntem peste ei. OK, înțeleg că e Elveția, dar România e peste”, a declarat Ianis Stoica, după meci.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

Gary Neville a reacționat, după ce a aflat că Thomas Tuchel este noul selecționer al Angliei: „Am un sentiment de dezamăgire!”

19:12

CSM Bucureşti – Rapid 29-24! Echipa Cristinei Neague rămâne neînvinsă în Liga Naţională

19:11

Fratele mai mic al lui Carlos Alcaraz, imagini tari de pe terenul de tenis. Jamie îi calcă pe urme la doar 13 ani

19:10

Pe cine a lăudat Gigi Becali de la Dinamo, înainte de derby-ul cu formaţia din Ştefan cel Mare: „E extraordinar”

18:19

Thomas Tuchel le-a răspuns contestatarilor şi le-a făcut o promisiune fanilor englezi! Ce a răspuns când a fost întrebat de imn

18:09

Mircea Rednic, mesaj direct pentru conducerea lui Dinamo, după procesul câștigat: „Lucrurile se puteau rezolva!”

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și