Închide meniul
Foto

Lovitura uriaşă în afaceri anunţată de milionarul român de doar 28 de ani: „Un proiect la un cu totul alt nivel”

Publicat: 16 octombrie 2024, 18:42

Reclamă
Lovitura uriaşă în afaceri anunţată de milionarul român de doar 28 de ani: „Un proiect la un cu totul alt nivel”

Lovitura uriaşă în afaceri anunţată de milionarul român de doar 28 de ani

Caius Covrig / AntenaSport

Lovitura uriaşă în afaceri reuşită de Caius Covrig a fost anunţată de milionarul român de doar 28 de ani, pe contul lui de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caius Covrig a demarat lucrările la fundaţia noului corp al hotelului de 5 stele pe care îl construieşte în Buşteni. La numai 28 de ani, Caius Covrig deţine, printre altele, un hotel de 4 stele tot în Buşteni şi un lounge, în Braşov.

Lovitura uriaşă în afaceri anunţată de milionarul român de doar 28 de ani: „Un proiect la un cu totul alt nivel”

Dragilor, ne apucăm oficial de fundaţia următorului corp. Ia vedeţi ce diferenţă de nivel este faţă de recepţie. Acolo unde e uşa va fi recepţia. Ca să vedeţi ce grad de dificultate are acest proiect, câte mii şi mii de metri cubi de pământ s-au excavat.

Am cei mai tari proiectanţi. Va fi un proiect la un cu totul alt nivel. Vă pup pe toţi şi vă aştept la Kayus”, a transmis Caius Covrig, într-un clip postat pe contul lui de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Caius Covrig (@caiuscovrig)

Reclamă
Reclamă

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă în SUA, dar s-a întors în România şi se concentrează acum pe afaceri

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă. El a jucat la nivel de colegiu în SUA. A renunţat ulterior la această carieră pentru a se concentra pe domeniul afacerilor.

Caius Covrig s-a întors definitiv în România după ce a locuit în Statele Unite în perioada în care a studiat la colegiu. Pe lângă hotelul de 4 stele şi cel de 5 stele pe care îl construieşte, Caius Covrig mai deţine un lounge, în Braşov. În afară de afacerile din Horeca, tânărul milionar spunea că are şi o firmă de comerţ exterior în Statele Unite.

Atunci când studia la una din cele mai tari şcoli de business din lume, Arizona State, Caius Covrig a fost aproape să ajungă în NBA. Dar s-a accidentat grav. A rămas prieten cu un uriaş, care joacă şi acum în NBA!

Reclamă

Colegul meu de liceu, Deandre Ayton, acum este considerat cel mai bun pivot”, spunea Caius Covrig pentru AntenaSport.

Caius Covrig e prieten cu Radu Drăguşin

Caius Covrig a fost şi el la EURO 2024 pentru a susţine naţionala României. Prieten cu Radu Drăguşin, Caius Covrig anunţa că va merge şi el la EURO 2024. Caius Covrig era optimist în privinţa parcursului naţionalei la turneul final din Germania. Tânărul milionar era convins că naţionala se va califica din grupă, lucru care s-a şi întâmplat. România a câştigat grupa cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, de pe primul loc. Tricolorii au părăsit competiţia în optimile de finală, fiind învinşi cu 3-0 de Olanda.

O să merg şi acum la EURO, mai ales că-l ştiu şi pe Radu Drăguşin. Pariez că sută la sută ieşim din grupe”, declara Caius Covrig pentru AntenaSport.

 

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

21:47

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și