Închide meniul

Pe cine a lăudat Gigi Becali de la Dinamo, înainte de derby-ul cu formaţia din Ştefan cel Mare: „E extraordinar”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2024, 19:10

Reclamă
Pe cine a lăudat Gigi Becali de la Dinamo, înainte de derby-ul cu formaţia din Ştefan cel Mare: „E extraordinar

Pe cine a lăudat Gigi Becali de la Dinamo, înainte de derby-ul cu formaţia din Ştefan cel Mare

Gigi Becali / Profimedia Images

Iată pe cine a lăudat Gigi Becali de la Dinamo, înainte de derby-ul cu formaţia din Ştefan cel Mare. Dinamo – FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Înaintea derby-ului, cele două echipe sunt despărţite de numai două puncte în clasament. Dinamo e pe locul 5, cu 18 puncte, în timp ce FCSB se află pe locul 7, cu 16 puncte. Campioana României are un meci mai puţin disputat decât Dinamo. FCSB va avea de jucat restanţa cu FC Botoşani.

Pe cine a lăudat Gigi Becali de la Dinamo, înainte de derby-ul cu formaţia din Ştefan cel Mare: „E extraordinar”

Nu va fi un meci ușor. Deși suntem noi mult mai valoroși, acum va fi un meci de luptă. Va fi o luptă mare, sper să câștigăm cele trei puncte.

Eu zic că e extraordinar antrenorul (n.r.: Zeljko Kopic). Știi după ce-ți dai seama? După ce joacă echipa. Ei n-au jucători extraordinari. Pasează foarte bine, dar ei n-aveau finalizare. Acum vine Abdallah și o să aibă. Ei n-au lot, dar pasează foarte bine. Asta ce înseamnă? Înseamnă știința antrenorului.

Au jucători care sunt valoroși. Politic și Abdallah. Ceilalți jucători sunt muncitori și ascultă indicațiile antrenorului. Așa zic eu, părerea mea”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Dinamo nu a mai reuşit nicio victorie în ultimele 3 etape. Totuşi, „câinii” nu au fost nici învinşi în ultimele 3 jocuri. Au făcut 1-1 cu Oţelul în deplasare, 2-2 cu FC Botoşani acasă, după ce „câinii” au condus cu 2-0, şi 1-1 cu Farul, în deplasare, într-un meci în care constănţenii au acuzat că au fost privaţi de mai multe lovituri de la 11 metri.

De partea cealaltă, FCSB este în mare formă înaintea derby-ului cu Dinamo. Roş-albaştrii au câştigat ultimele patru partide disputate, Europa League şi în campionat. FCSB a obţinut victorii cu RFS şi PAOK în Europa League şi cu Sepsi şi Gloria Buzău în campionat.

Reveniri importante la Dinamo, pentru derby-ul cu FCSB

Dinamo a primit o veste uriașă înainte de derby-ul cu FCSB. Zeljko Kopic se va putea baza, din nou, pe 3 jucători importanți, care ar putea evolua chiar în meciul cu echipa lui Elias Charalambous.

Reclamă

Concret, Astrit Selmani, Hakim Abdallah și Kennedy Boateng și-au revenit după accidentările suferite și au jucat în cel mai recent amical al „câinilor”, cu Metaloglobus, încheiat cu scorul de 3-3.

Selmani a revenit chiar cu gol, în cadrul amicalului care s-a jucat sâmbătă. Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, și Cătălin Cîrjan face progrese în ceea ce privește recuperarea.

La 10 zile de la această confruntare, Dinamo și FCSB se vor întâlni, din nou, de această dată în grupele Cupei României. Meciul se va juca pe 30 octombrie, de la ora 21:00.

Zeljko Kopic, anunţ despre prelungirea contractului cu Dinamo

Zeljko Kopic a declarat că este concentrat doar asupra echipei, ţinând cont că pentru Dinamo urmează derby-ul cu FCSB, în Liga 1.

Croatul mai are contract cu formaţia din Ştefan cel Mare până la finalul sezonului, mărturisind că a purtat o discuţie cu Andrei Nicolescu în vară despe prelungirea înţelegerii sale cu „câinii”.

Kopic a transmis că nu s-au mai reluat discuţiile de atunci, privind viitorul său, însă a subliniat că toată concentrarea sa este îndreptată asupra echipei.

Când am venit în decembrie 2023, am venit într-o situație critică. Contractul se prelungea automat încă un sezon, dacă ne salvam de la retrogradare. Lucru care s-a întâmplat.

În iunie-iulie am avut o discuție cu domnul Nicolescu despre acest subiect, apoi nu am mai discutat despre asta. Pentru mine, asta nu e important. Dinamo este un club mai mare decât mine, decât toți ceilalți.

Nu este momentul să discutăm acum despre acest subiect, deoarece suntem în fața unui meci atât de important, un derby”, a declarat Zeljko Kopic, la emisiunea „Totul pentru Dinamo”.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

21:47

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și