Închide meniul

Veste uriașă pentru Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB! Reveniri importante la echipa lui Zeljko Kopic

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2024, 18:48

Reclamă
Veste uriașă pentru Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB! Reveniri importante la echipa lui Zeljko Kopic

Veste uriașă pentru Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB!

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia

Dinamo a primit o veste uriașă înainte de derby-ul cu FCSB. Zeljko Kopic se va putea baza, din nou, pe 3 jucători importanți, care ar putea juca chiar în meciul cu echipa lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, echipa antrenată de Zeljko Kopic a fost măcinată de accidentări. Totuși, chiar înaintea derby-ului cu FCSB, antrenorul croat a primit o veste importantă.

Veste uriașă pentru Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB!

Concret, Astrit Selmani, Hakim Abdallah și Kebbedy Boateng și-au revenit după accidentările suferite și au jucat în cel mai recent amical al „câinilor”, cu Metaloglobus, încheiat cu scorul de 3-3.

Selmani a revenit chiar cu gol, în cadrul amicalului care s-a jucat sâmbătă.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, și Cătălin Cîrjan face progrese în ceea ce privește recuperarea.

Reclamă
Reclamă

Dinamo va juca derby-ul cu FCSB după pauza competițională, provocată de meciurile echipelor naționale. „Eternul Derby” se va disputa pe data de 20 octombrie, de la ora 21:00. Meciul de pe Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

La 10 zile de la această confruntare, Dinamo și FCSB se vor întâlni, din nou, de această dată în grupele Cupei României. Meciul se va juca pe 30 octombrie, de la ora 21:00.

Zeljko Kopic ştie cum o poate învinge Dinamo pe FCSB! Mesaj clar pentru jucătorii lui înainte de derby

Zeljko Kopic este încrezător înainte de unicul derby din luna octombrie din Liga 1. Antrenorul ”câinilor” a vorbit despre cum îi poate învinge pe roş-albaştrii. Înaintea derby-ului de tradiţie din Liga 1, Dinamo se află pe locul 5 în clasament, cu 18 puncte.

Reclamă

Cu toate acestea, antrenorul alb-roşiilor nu s-a reţinut în a-i lăuda pe jucătorii de la FCSB pentru reuşitele din Europa League. Formaţia roş- albastră i-a învins în primele două meciuri pe RFS, cu 4-1, şi pe PAOK, în deplasare, cu 1-0. Cu tate acestea, elevii lui Charalambous au avut un start slab în Liga 1, ocupând în acest moment poziţia a 7-a din clasament.

”Din sezonul trecut până în prezent, cred că avem 12 meciuri fără înfrângere acasă. Este un lucru foarte bun pentru moralul echipei, pentru energia grupului. Este ceea ce vrem să construim atunci când jucăm acasă. Fanii reprezintă o parte foarte importantă a succesului nostru.

Același lucru vrei să-l facem și în fața celor de la FCSB, în derby. Știm că suportul din tribune va fi uimitor. Depinde de noi pe teren să facem încă un meci foarte bun. Trebuie să fim disciplinați tactic, să avem o energie bună și un spirit bun. Trebuie să facem orice pentru cele trei puncte. Este un derby, toți suntem motivați la maximum.

Adversarii vor face și ei totul ca să câștige acest meci. Depinde de noi să fim în vârf de formă, să arătăm un fotbal bun și să demonstrăm că putem să jucăm împotriva unei echipe care evoluează bine în cupele europene”, a declarat Zeljko Kopic, pentru digisport.ro.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

VideoGică Hagi, ţinut la coadă înainte de Cipru – România! Însoţit de familie, „Regele” a fost asaltat de fani. Imagini rare

21:09

Krim Ljubljana – CSM București 29-31, în Liga Campionilor la handbal feminin! Victorie mare pentru campioana României

20:50

Mohamed Salah a fost trimis acasă de selecţionerul Egiptului! Motivul incredibil pentru care ratează returul cu Mauritania

20:00

Foto„E un brand în fotbalul românesc” Adrian Mutu a participat la centenarul Petrolului. Mesaj special pentru fani

19:55

Cipru – România LIVE TEXT, 21:45. „Tricolorii” vor a treia victorie consecutivă cu Mircea Lucescu pe bancă. Echipa de start

19:04

Max Verstappen a numit circuitul pe care îl vrea înapoi în Formula 1! Campionul mondial a răspuns fără să ezite: „Viraje rapide”

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului 6 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie”
Citește și